Swear to shake it up if you swear to listen

Okej... ordet jag söker är dååålig uppdatering! Inte för att det är så många som bryr sig men kanske Jennan och Rebacca när den horan kommer hem (fuck jag saknar dig!). Hur som helst vad händer här då?

Inte så mycket kanske, eller så har det hänt jättemycket. Beror på hur man ser på det hela. Kanske har jag skaffat mig en pojkvän, eller kanske inte. Är lite suddigt just nu. Och hur vet man om man är ett par? Kyssen är ju lixom avklarad men jag vet fan inte? Är jag kär? Vet inte det heller, det kommer och går. Och sen är ju jag en fucked up person som ALDRIG kan bestämma mig. Som tur är har jag Fanny som alltid är uppriktig mot mig och damn girl du är ju fan smart, vem kunde ana det ;) Sen har jag min otroligt smarta syster som kommer med otroliga råd så jag knappt kan hänga med. Hon sa något om en del personer kan kännas så rätt fast de kanske gör dig fel medan en del kanske inte känns helt hundra fast de är bra för dig. Och med personer menar jag killar. Killar, de som kan göra våra liv helt underbara samtidigt som det kan göra ditt liv till ett helvete.
Det hela blir inte lättare när man har en viss person som jag är dödskär i... Eller kär? Jag vill mer bara trycka upp honom mot en väg och typ... Göra snuskiga saker med honom. Usch jag är alldeles för öppen. Hur som helst så har jag ju fått bekräftat från honom att han gillar mig men att han inte kan vara en bra pojkvän eftersom han inte kommer kunna ge mig allt jag vill ha och förtjänar. Skönt att han var ärlig i alla fall.
Jag vill att N ska bo över gatan så jag kan springa över till honom när jag känner mig ensam. Inte för att få bekräftelse utan bara för att få en kram, hålla en hand, en axel att gråta mot. Visst får jag det ändå men det är inte riktigt samma genom en telefon.

Well nog om det. Låt oss prata om dans. Vilket tar upp nästan all min tid, men inte mig emot. Jag och Fanny tvingar alla våra vänner att komma och kolla 16 och 17 januari i konsthallen klockan 16:00! Alla är välkommna.

Nu till en underbar nyhet, på söndag åker jag äntligen till Umeå för att få träffa min underbara syster, min drömkille (Rickard) och lilla plutten Venelia som jag också pratade med i telefonen idag. Alltså döda mig vilken liten söt röst som jag hörde på andra sidan av linjen. I can't wait!

Det var väl allt för nu. Vi hörs snart igen kan jag nästan lova.

Fred ut eller ska jag säga Frid(h)

Känns som om jag inte kan vänta längre

Please me
Show me how it's done
Tease me
You are the one

Strike up the band









Fick något infall idag och bestämmde mig för att lyssna på Panic! at the disco. Det är sjukt hur mycket jag egentligen älskar dem. Men det stämmer väl... Gammal kärlek rostar aldrig!




What the fuck? Fanny de har snott våra danssteg!




Min mobil ringer



Alla pojkar i från söder tar jag fuckin' hårt i...

I can't belive it

Jag har VÄRSTA nyheten som ni aldrig kommer att tro på. Men mina vänner jag lovar, det är sant!

Idag vid ungefär tre tiden hände något otroligt... Jag Linn Ingrid Marlené Fridh julbakakde (paus för applåd). Hallongrottor fär hela slanten, och ja de smakade till och med bra. Så min jul är räddad, för det är ingen jul utan hallongrottor... För min del.

Nu ska jag hem till Jonas, peace out santahoes <3


Ibland önskar jag att vi aldrig hade täffats...

Det är svårt när personen man älskar gör något som får dig att vilja somna och aldrig mer vakna. Det svåratse av allt är nog att glömma honom. Att inte tänka på honom när du hör låten som var eran. Att inte tänka på hans skratt som var världens vackraste skratt. Inte tänka på att han kunde se dig på ett sätt ingen annan kunde.
Men på något sätt lyckades jag...

Tills i kväll när han ringde... Jag hatar honom för att han gjorde det, för nu måste jag börja om den långa processen att försöka glömma honom.

Good times

Hitta några fina bilder när jag satt och kolla igenom mina mappar. Tänkte lägga upp dem eftersom jag inte har något vettigt att skriva.





Rebecca jag är på

I går såg jag en av de bästa filmerna jag någonsin sett, Slumdog millionaire. Jag blev fångad direkt, de underbara skådespelarna, den fantastiska handlingen och speciellt av Indiens slående miljö. Så ja Rebecca, jag följer gärna med dig till Indien och du fortfarande vill.

Då kan vi passa på att adoptera den här sjukt söta ungen







Call me Carrie

Gjorde ett "vem i sex and the city är du?" test och detta blev svaret:

Carrie Bradshaw

Du är fröken skotokig och relationsexperten som aldrig verkar hitta rätt själv.


Sounds about right...

Årets val

Why take Mr.Big when you can have Adian?

RSS 2.0