Need to get this out

Jag är arg.

Vill bara börja med att säga det. Har ingen anledning till att vara arg , fast har egentligen hundra jävla anledningar till att vara det.

 

Vet inte ens om jag borde skriva om det... Fast det är ju sjukt jobbigt att ha en massa ilska inom sig. Så vad gör jag när jag är arg?

Skriker i kudden, kastar saker i golvet, låter det gå ut över mina föräldrar, sätter på "arg" musik och sjunger med jättehögt. Det jag egentligen borde göra är att berätta för personen som jag är arg på hur jag känner. Så det är vad jag ska göra.

 

Jag blir sjukligt irriterad när du lägger dig i, när du snackar om saker som du inte har en aning om vad det gäller, när du tror att du vet vad problemet är, när det tror du vet hur jag tänker, när du blandar in mina vänner. Du var inte ens med i bilden när den här saken hände och du har INGET med det att göra nu heller. Det här är mellan min och hon. Mina vänner lägger sig inte i och det borde du inte heller göra. Och du person numer två borde veta bättre än att blanda in andra. Jag låter inte mina vänner skriva saker om dig eller visa sig större och starkare än dig och du borde göra samma sak.

 

Kanske är det för att jag inte ligger på en sådan nivå, kanske är jag smartare men när man har ett problem mellan två personer blandar man fan inte in en tredje person.


Världens stora saknad part 2

Världen behöver höra den här!

 


Världens stora saknad



Världens bästa!


Tonight Im not takin' no calls cause I'll be dancin'

VI KOMMER DANSA HELA JÄVLA NATTEN!

Jag kommer få fyra hjärtattacker om dagen innan jag åker

Jag kan inte fatta det men det kommer ske. Den åttonde april åker jag till Nils motherfucker Strömberg för att stanna i fyra dagar. Det går inte ihop i min hjärna...
Jag ska ÄNTLIGEN åka till Nils :D AAAAAHHHHHH

Biljetten beställdes i går så nu är det på riktigt. Kan inte vara lyckligare just nu.






Jag ska slicka sönder hans hals!

Jag vågar inte säga det högt...

Jag... Kanske... Det är nog...

Jag tror jag vågar säga att det kommer bli av... Håll tummarna!


The way you do it for me, baby I can't lie

Jag har det perfekta förhållandet!

Som de flesta vet är jag en tjej som efter en sekund tröttnar på i stort sätt alla killar jag träffar. Och jag överdriver inte, jag är helt allvarlig när jag säger att jag verkligen måste sysselsätta mig för att inte somna av tråkighet när jag har umgåts med en kille för länge. Och "för länge" för mig kanske är en vecka. Jag menar PLEASE mitt längsta förhållande ever var en månad, EN jävla månad. Och kom ihåg att jag då var verkligen galet kär i killen också.

Hur som helst har jag inte varit kapabel till et förhållande tills jag hittade den perfekta relationen för mig.

Det Han och jag har tillsammans kan man väl säga är som en kärlekaffär. Han gör mig nervös på ett bra sätt, det pirrar i hela kroppen när jag tänker på honom och jag kan inte låta bli att le. Han får mig att skratta och han gör mig glad när jag är ledsen. Han visar alltid att Han bryr sig om mig och med honom känner jag mig trygg. Han ger mig komplimanger som gör mig glad i flera veckor. Han kan mig och min kropp utantill och vet exakt hur Han ska krama om mig för att jag ska känna hans värme och glädje igenom mig.

Det som nu är konstigt är att jag inte har tröttnat på honom än, och jag har känt honom i säkert två eller tre år...
Hemligheten är att vi aldrig går längre än just så där. Vi behåller våran relation som en "flört" så att jag alltid får fjärilar i magen när jag ser honom, så jag alltid känner den där passionen när han tar på mig, och så han får mig att le genom några enkla små ord.

Japp jag har den perfekta relationen.

Peace out

The smile you put on my lips never comes off

And how can I move on when Im still in love with you?

Im fuckin' Matt Damon





Okej för er som inte riktigt förstår det hela så ska jag förklara.

Det nämligen så här att Jimmy Kimmel har många gånger skojat med Matt Damon att de aldrig har tid för honom. Alltså inte tid att intervjua honom fast Matt Damon har varit där. Så Matt Damon har alltså flygit dit många gånger men aldrig fått varit med i programet.

Därför ger han igen genom att "ha sex" med Jimmy Kimmels flickvän Sarah Silverman. Men då ger Jimmy igen med att "ha sex" med Matt Damons bästa vän Ben Affleck.

Och hur jag vet allt det här? Well I had some time to kill...

Men kom ihåg att allt detta är ett skämt!

Jag låter den tala för sig själv


Somethings missing...



Kom just hem från en underbar vecka i Umeå. Gud.. jag kan inte beskriva hur magiskt det är att vara där bland de människor jag älskar mest.
Jag fick träffa min otroliga syster som är min bästa vän, hennes kille Rickard som är som en beskyddande storebror, min lillebror Dennis som alltid får mig att skratta som allra högst och min systerdotter Venelia som gör mitt liv perfekt.

Det känns väldigt tomt... Saknaden är som störst just nu, men jag vet att vi kommer träffas snart igen! Om inte redan nästa helg.


RSS 2.0