Moehoe lämnar rapport

Ja, idag är det en sådan där hemskt varm dag igen. Men det är härligt! Ska bättra på solbrännan och avsluta kvällen i biostolen med min pojkvän. Imorgon ska vi åka ut med hans farbrors båt och vara borta över helgen. Det ska bli otroligt skönt, att kunna somna till vattnets skvalpande, kura ihop sig i sin favoritfamn, sitta och sola på båten, bada i det kalla vattnet och bara njuta av friheten som att vara ute på sjön innebär.

Om sisådär 21 dagar börjar vi det tredje året på gymnasiet. Okej, förlåt. Kanske inte ska påminna alla om det, men djupt inom mig finns ändå en liten längtan. En längtan, särskilt till att få umgås med mina kompisar 24/7. Igen. Det är underbart och jag saknar dom. Massvis. Samtidigt innebär det sista året otroligt mycket krav. Men vi måste börja nedräkningen till studenten snart, eller hur? Jag menar, vi ska ju prova STUDENTMÖSSOR! Det är helt fantastiskt :P

Ha en bra dag, allesammans ^^

Puss Moie

Who can ask for anymore?

Hej alla glada och ledsna människor. Hur är det med er idag?

Jag är super lycklig. Frank är hemma och idag ska vi till GRÖÖÖNAN :D de är fan på tiden!
Är iofs lite stressad... Får inte tag på den sista personen jag ska intervjua... Och arbetet ska va inne i kväll. Well well bäst som fan att de ordnar sig!

Sitter här och lyssnar på Panic ^^ Jag och Emilia snacka länge i går om allt mellan himmel och jord som hade något med Panic eller Fall out boy att göra. Hehe.
Vi har kommit fram till att vi är totally crazy fangirls iaf. Suprise!!!

Åhh vad irreterad jag blir. Kan inte den där killen bara svara när jag ringer så jag får ställa honom fyra frågor och sen bara skita i det där.

Ahh Emilia just nu lyssnar jag på Folkin' around :P

Nej nu får jag se till att de händer något.

 Peace out<3<3

Obsessed with Panic!

Hej alla där ute. Hur är det med er?

Oj vilken dag de har vart... Har inte hänt ett skit :P
Med det gör inte så mycket för i kväll kommer FRAANNKK HEEM!!!
Ska nog bjuda över henne på lite melon. Ska ju börja va nyttig idag tills vi ska till Bulgarien annars hade de självklart blivit chips ;)

Har väl i stort sätt bloggat fram och tillbaka idag med Emilia som älskar Panic lika mycket som jag. Och vi har kommit på att vi borde starta en blogg som ska heta Obsessed with Panic! Behöver vi förklara namnet ;)

Det skulle faktiskt funka. Vi skriver om alla nyheter som händer med bandet. Och allt skvaller och liknande.
Sen så kan vi ju typ allt om killarna också så då skulle vi kunna svara på frågor som andra fans har :D
Och när vi är tillräckligt kända så kommer vi säkert få gå på Panics konserter gratis! Hehe
Men men vi får se hur det blir med det.

Vad ska jag göra nu då??
Well jag hittar nog på något ;)

 Peace out<3<3

 Panic at the disco forever!

Take a chans take your shoes of dance in the rain

Nu sitter jag här igen... Klockan är 01:36 och jag är inte ett dugg trött. Spelar ingen roll när jag går upp kan ändå inte sova på nätterna.

Som tur är kommer Frank hem i morgon :D Saknar henne som fan! Och snart drar vi till Grönan där jag kommer få UNDERBARA flashbacks från Panic konserten. Vad kan va bättre??
Ni tycker säkert att jag tjatar alldels för mycket om dom men jag bryr mig inte. Deras musik gör mig glad och vad kan vara bättre än gå med ett leende på läpparna hela dagen?

I morgon ska jag också jobba lite. Ska intervjua tre lokalband inför någon tävling så de ska bli intressant.  Hoppas på det bästa!
Ska också börja träna i morgon inför Bulgarien. Måste ju se awsome ut i min underbara bikini som jag bara älskar!! Jag läste faktiskt i Veckans NU att kändisar mer och mer väljer att åka på charter resor så jag håller tummarna för att jag kommer se någon kändis där.... Nämner inga namn men Brendon skulle ju inte va helt fel. Pete Wentz och Frank Iero skulle också vara väldigt välkommna! Annars nöjer jag mig med Johnny Depp ;)

Nej kanske jag ska ta och dra mig mot sängen?? Eller så väljer jag att sitta uppe hela natten och kolla på Panic at the disco klipp på youtube.

 Peace out <3<3

Just stay where I can see you douse the light

We sure are in for a show to night!



Sitter och lyssnar på "gammla" Panic låtar... Och kom just på att idag var de fem månader sen jag och Frank såg dom. Inte för att skryta men jag har ju ändå kramat the sexiest man alive (Brendon Urie) Slå det om ni kan :P





The best hug ever!!! Förutom min och Fannys nakenkram på udden ;)

Peace out <3<3

Things have changed

 Brendon i början av deras karriär

 Brendon 2008

Spelar ingen roll hur han ser ut han är ändå läskigt sexig ;)

Where nothing really mattered except for me to be with you

Tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg om min dag.
Vakna av att det spöregnade och hade absolut ingen lust att öppna mina ögon. Senare på dagen stack jag fort ner på stan och noppade ögonbrynen och sedan cyklade jag vidare till Rebecca för att hämta min plånbok.

Hemma åt jag tacos (MMMMMMM) Och lite turkisk peppar medan jag packade min väska (igen) För jag ska nämligen till KÖÖÖPING i morgon och träffa Stefan :D Ska bli as kul!!!

Men nu ska jag möta min äskade subba till vän (Fanny alltså) Vem annars??

Hade bra <3

 Peace out <3<3

P.S. Fick fågelskit i håret i går när vi va på udden :D hahaha

Du är mer en sån som suger och jag är en sån som biter

Idag skedde en händelse som kommer leva med oss FÖRALLTID
Jag och Fanny badade nakna på kärleksudden!!!

Helt jävla otroligt. Det var så skönt och så befriande. Något som alla måsta göra, helt klart!

Är så lycklig att jag har dig Frank! Du betyder mest för mig och för mig är du äkta kärlek, no doubt!


 We are forever!

Better in time

Här sitter jag... Klockan är 02:36 och jag är inte ens trött. Men i morgon ska jag vara med min ÄLSKADE Rebecca. Har längtat efter henne som fan. Vad som än händer och hur ledsen jag än är kan hon alltid få mig att skratta!

Sen är jag så jävla förvirrad. Känner mig så jävla nere. Men jag har ingen anldening till att vara ledsen. Önskar jag kunde få bort alla tankar som får mig att känna mig så här. Usch vill fan gråta...

Tänkte skriva några rader om min finaste vän här.

Jag önskar att jag kunde beskriva med ord hur mycket du betyder för mig.
Jag önskar jag kunde skrika ut all min kärlek till dig men det finns inte tillräckligt med tid.
Jag önskar du visste hur lycklig du gör mig hur du kan få mig att le vad som än har skett eller kommer ske.
Jag önskar du kunde förstå att du får mig att känna mig som en värdefull person.
Jag önskar att våra stunder tillsammans aldrig skulle ta slut.
Men den största önskningen jag har är att du aldrig får lämna mig!! Vad som än händer. För utan dig kan jag inte förtsätta. Du betyder allt för mig och mycket mer. Du är en sådan fantastisk person Fanny Mathilda Pereira Nilsen. Och jag är så extremt tacksamm att du är min bästa vän!

 Peace out<3<3

Dagens ord

Eller mer dagens mening

" Han är ju så jävla söt, de borde ju fan vara olagligt"

Det uttrycket kom från min lilla mamma ^^


 Peace out<3<3

Things are shaping up to be pretty odd

Back home again efter att har varit borta i mer än en vecka. Först fyra underbara dagar i Köping. Kom hem på lördag natt, sov och sen på söndag morgon tog vi bilen till Umeå. Och nu är jag hemma.
Kul men ändå inte... Får ju träffa Frankfurt och alla mina andra galna vänner... Men saknar ju Petra och Rickard och självklart Stefan (som han heter)
Och hur ligger det till där då? Om ni vill veta får ni fråga ;)

Sen så är jag lite bortkommen i min hjärna... Fuck alltså. MÅSTE snacka med Frank om det. Och jag vet vad hon tycker men jag kan inte hålla mina tankar inne...

Fan vad jag är lycklig!! Allt känns just nu perfekt! Fan va skönt. Plus att jag åker till Bulgarien om några veckor.
Guttan muttan!!!!!

Aja vi hörs all you babe's out there!

 Peace out<3<3

Farmor <3 Farfar = SANT


En härlig sommardag

Hej allihopa!
Jag sitter här i mitt andra hem, jag och Johans hund Simon. Idag gäller det att baka det sista, strax ska jag gå till ICA och köpa de sista ingredienserna. Nyss flummade jag runt på receptsidor och försökte hitta inspiration till dekorationen, men det hela slutade bara med att jag satt och skickade en massa recept på mat till min egen mejl, plus att jag blev rejält hungrig.

Idag ska jag bara ta det lungt, plocka ögonbrynen, måla naglarna, fixa håret. Sådana där småsaker som gör att man känner sig extra fin. Men först ska jag baka! Sen hoppas jag att fotografierna ifrån Grekland kommer på posten. Jag och Johan beställde de förra veckan, har köpt ett album och jag är jättepysselsugen! Ska bli härligt att drömma sig tillbaka till den där perfekta platsen vid poolen. Vi måste åka dit tillsammans tjejer.

Malish, vart är du? Har inte hört av dig på jättelänge. Varken här på bloggen eller annars. Har du gått och gömt dig? Pusspådig!

Frankobert och Linnobert, hoppas att ni har det förjäkla roligt i Köping! :D

Nejnu är det dags att rycka sig i kragen, gå till affären och handla och förtjäna lite vuxenpoäng. Hojta om ni kommer på någon snygg dekoration till en chokladtårta.
/Moie

Nu drar vi (igen)



Mot KÖÖÖÖPING :D


 Peace out<3<3<3

Hammarbymatch,TBE-spruta och kakbak

Ny dag, nya möjligheter, eller vad är det man säger?
Idag gick jag väl upp för tok på tidigt med tanke på när jag somnade. Men har man en intressant konversation på msn så är det svårt att slita sig. Idag är det dags för kakbak, TBE-spruta och Bajen-match. Waaay! Det är den första matchen för mig sedan den 8 oktober förra året, vilket är lite skamligt måste jag få erkänna. Nu är det så, tyvärr. Jag har väl inte haft varken lust eller ekonomi att åka dit. Har haft andra influenser i mitt liv som har tagit det stora strålkastarljuset ifrån Söderstadion. Nu är det dags, jag, mamma, morfar och Johan har biljetter. Och alla utom Johan kommer att heja på Hammarby, haha.
Men jag är bara glad att han är där. Eos får följa med och dokumentera det hela. Eller? Får man fotografera där inne? Jag kommer inte ens ihåg. Skam på mig.
Nu ska jag fortsätta baka och kanske äta lite frukost. Min mage börjar bli lite arg på mig. Soo long!
/Moie

Gör en jag med

Dagens humör: Lycklig
Dagens borde: Har gjort det mesta faktiskt
Dagens frisyr: Toffs och utsläppt
Dagens klädsel: Shorts, vitt linne och mjukiskläder på kvällen ^^
Dagens materiella vill ha: Räknas turkiskpeppar?? Alltså jag har de men jag har nämligen godisförbud...
Dagens bästa köp: Det är söndag allt är stängt :P
Dagens irritation: Mamma som avbröt mitt samtal me S
Dagens önsketanke: Att Pete Wentz skulle ta ett bad med mig! Haha
Dagens längtan: Efter S
Dagens låt: Famous last words med My chemical romance

 Peace out<3<3

--

Dagens humör: Trött och glad, vilken kombination :P
Dagens borde: Bakat flera kakor :S
Dagens frisyr: Plattat hår och uppsatt i tofs.
Dagens klädsel: Jag har haft 3 olika idag. Just nu, mjukisbyxor och hammarbytröja. Ska snart gå och lägga mig i Johans kalsonger, hahah :P
Dagens materiella vill ha: Ett objektiv var det ja.
Dagens bästa köp: Har hållit i mina pengar ^^
Dagens irritation: Mig själv, att jag inte gör det jag ska :P
Dagens önsketanke: GE MIG ETT OBJEKTIV TILL EOS!
Dagens längtan: Till matchen imorgon, Bajen vs. Norrkäping
Dagens låt: Enrique Iglesis - Can you hear me


Grattis EllieBellie på 3-årsdagen!


För en vecka sen...

...Så kom vi hem från UNDERBARA Peace & Love.
Ledsna och trötta satt vi och halvsov på tåget hem, och ingen av oss hade en aning om att vi precis hade träffat två personer som kanske kommer förändra våra liv!

 

Peace out <3

Söndag

God morgon! Eller ja mer god dag kanske. Men ni vet hur jag är :D
Nog för att S har bestämt att han ska ändra på mina sovvanor men han ska nog inte hoppas på för mycket... Hehe

Hoppas allt är bra med er idag... Själv så börjar jag bli förkyld.. Yeah fan va kul eller INTE. Men men, bara jag blir bättre tills på onsdag då jag och Frankfurt åker till KÖÖPING. Kan inte fatta det :D
Längtar GALET efter S och P såklart och resan kan inte bli bättre eftersom jag åker med Fanny!!!
Vem hade trott det här??

Hur som helst så ska jag snart träna lite. Men vi kanske hörs senare idag.

Puss å kram skummbanan (inte för att det rimmar men ändå)

 Peace out<3<3

De stackars busschaufförena är verkligen underskattade

När jag satte mig på den röda bussen som lämnade Danderyd 22.31 igår kväll, när jag satte mig på den första bussen sedan den hemska strejken började fick jag ett plötsligt infall av att vilja hoppa upp och ner i luften, slänga mig framför chaufförens fötter och säga att han är min gud. Jag förstår inte hur man kan vara så ortoligt beroende av denna lokaltrafik. Bussen som tar mig till jobbet. Bussen som tar mig hem.
För första gången insåg jag att det är ett fantastiskt jobb de gör! Att de ska ha all cred för att de sitter där vareviga dag och kör tur efter tur bara för min skull, och alla mina medpassagerare.
Till alla ni busschaufförer där ute som läser detta:
Ofta räddar ni mitt liv. Ni tar mig till platser jag inte skulle kunna komma till utan eran hjälp. Ni underlättar mitt liv och det ska ni ha all uppskattning för! Jag tycker verkligen att ni är värda den här strejken men jag måste få erkänna att jag blev otroligt lycklig när jag såg att era snygga bussar rullade på gatorna igen. Tack så mycket!
MVH
Moa aka Moehoe


Fredag

Hejsan på er.
Har egentligen inget vettigt att skriva idag. Eller jo förresten

GRAAATTIIS JENNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Som idag fyller 18 år.

Så ikväll ska jag, Frank, och Rebbie fira henne. Hoppas bara jag känner mig bättre.
Men jag menar hur ofta fyller Jennan arton?

Jag och Frank ska snart ner på stan och göra typ ingenting... Köpa lite puder och ansiktslotion. Sen ska vi ju självklart beställa tåg biljetter till KÖPING. Hahaha.
S ringde mig i går också. Blev super lycklig, han är så jävla rolig. Plus att han har värsta dialekten vilket är otroligt charmigt! Så där blir det helt klart ett plus i kanten :D

Mitt hår är också fucked up idag... Så jag vet fan inte hur jaga ska ha det?? Ofta jag skriver att mitt hår är fucked up... Haha.

Aja nu måste jag fortsätta så vi hörs senare

P.S jag har fått en kompis (om jag får säga så) som är lika galen i Paaanic som jag :D Emilia heter hon. Känns bra att veta att jag är inte är ensam om min besatthet :P

 Peace out<3<3

Köping nästa

Tro det eller ej men nästa vecka drar jag och Fanny till vårat älskade Köping. Inte för vi har vart där förr men våra älskade vänner? bor där. Så vi bestämde oss för att åka dit nästa fredag och vara där över helgen.

Det verkar som om P inte kan vänta...
P: nästa vecka?? Men det är ju ett helt år kvar.
Hahaha gullunge :D

Ska bli as kul iaf. Jag kan inte vänta att få träffa S! Han kan verkligen få mig att skratta, och vad kan vara bättre än det?
Hur som helst så har Fanny fått upp lite bilder från vårat älskade Peace & Love på bilddagboken. Sök bara på Fluffoo så hittar ni. Och kom i håg att vi inte var helt nyktra :P haha.

Nu ska jag träna lite måste ju vara fit for fight i Köping!

 Peace out <3<3<3

RSS 2.0