Hemma för fan

Hemma igen ^^

Ganska skönt men endå tråkigt .__.

Hade ialf kul som fan i spanien^^  solade o badade varje dag. oherregud vilka snygga killar det fanns där :F:F::F EEEH brunögda med brunt lockigt hår MMMMMMMMMMMMM ville skjuta mej själv i benet.

jag själv tycker inte jag har blivit så speciellt brun alls, men jag har fått lite färg ialf heheeeeeee.

idag är jag finnig.
Har tråkigt också , linn är inte hemma, hon är i umeå o horar sig haha :( men hon kommer hem på torsdag eller fredag :)

och vart fan är fåren :(
vi har ju inte vart på hela sommaren :'(
vad fan har hänt? .___.

Nu är jag varm. ska nog ta något o äta, är svin hungrig^^

Hej hej

image79

I miss you!

image78 Peace out

SPANIEN FÖR FAN!


Dagen är här.

Dagen jag har både fruktat med samtidigt längtar efter. Jag ska vara borta från horan min i ca. 2 veckor :O OH HERREGUD! men det ska bli skönt och komma bort från mutt-frille-sverige ^^ HEHEHHEEE
Planet kl 7 och jag kommer vara trött som en jävla gris eftersom att vi ska åka hemifrån ca.2 .__. men men.

Men när jag kommer hem ska horan min och jag leka Bling Bling :D hahha. Det kommer bli stööört kul.

Juste, horan min hade avskedsmiddag för mig här om dan! Fick tacos o chips :D TAAAAACK HORAN MIN! och så kollade vi på en Johny Depp film :D MMMMMMMMMMMMMMMM (hoppas linn fattar hur jag låter med M:en :D:D) hehe
. Älskarej horan min :D


Nä ska nog ta och duscha nu, är helt skabbig och luktar skit :D

Hejdå alla Får!

PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS







 


Thank's for the memories

Yes... He broked my heart... again.
 Oväntat? Hell no.

Varför skulle de va annorlunda nu? Varför skulle han  helt plötsligt få för sig att inte svika mig. Det hade ju vart extremt konstigt... Eller hur?
Är så jävla trött på att ha ont... Ont i hjärtat. Är så jävla trött på att han alltid gör det här mot mig. Fan alltså....

Jag skyller på mig själv. Är det här kanske femte gången han gör så här mot mig? Jag borde ha förstått den andra gången. Men jag låter honom fortsätta leka med mig som om han ägde mig.

Det värsta av allt är att jag vet att jag kommer ta honom tillbaka som alla dom andra gångerna. Borde jag förlåta honom den här gången också?
Jag kan svaret... Det har suttit i mitt bakhuvud ett bra tag nu.

*Nej Linn. Du är värd någon mycket bättre! Någon som aldrig kommer att svika dig, någon som kommer älska dig. Han har sårat dig så många gånger nu. Ta inte tillbaka honom*


Det stämmer väl antagligen. Hoppas jag. För jag klarar inte av  det här längre. Jag är helt slut... I kroppen och i själen. Är så trött på att bara sitta och vänta på att han ska krossa mitt hjärta.


Men hur jävla svårt kan de va? Att bara säga Hej då... Att släppa honom.

Han gör inte mitt liv lättare på något sätt. När jag tänker efter... Har han någonsin gjort det lätt för mig?


Nej det här den sista gången jag skriver om honom! Jag tänker gå vidare, jag tänker hitta någon som jag kan lita på till 100% någon som älskar mig för den jag är. Någon som kan hålla min hand hela vägen.


Men jag vill ändå säga tack Nils. Tack för att du en gång kanske älskade mig, tack för att du fick mig att känna mig speciell. Tack för alla fina minnen.
Och ett stort tack för att du fick mig att inse att jag är värd någon så mycket bättre!

                  So goodbye forever <3


Peace out


Wanabe Sex and the city 1

Jag måste faktiskt erkänna en sak här och nu... Jag är otroligt naiv när det kommer till killar. Dom kan hur lätt som helst ta kontroll över mig... Och jag faller direkt. Litar på allt dom säger. Börja tänka hur våran så kallade framtid skulle kunna se ut tillsammans. Men sen tar de bara slut... Antingen hör man aldrig mer från honom eller så beter han sig som en treåring. Och sen flyger mina drömmar mina fantasier ut genom fönstret.

Är så jävla trött på sånt skit... Så en dag bestämde jag mig för att skita i killar och aldrig mer lita på dom.  Dom ska aldrig mer få ra kontroll över mig.

Och det funka. Jag börja lixom om på punkten killar och det gick faktiskt bättre. Hade inga falska förhoppningar utan jag tog det som det kom. Allt började kännas bättre. Och det var nästan som om jag förstog killarna och dom mig. Men bara nästan....


Men sen är det ju Han med stort h... Jag önska jag bara kunde släppa honom för gott. Aldrig mer snacka med honom. Samtidigt skulle jag kunna offra mitt liv för honom. Om jag ska beskriva vårat förhållande är det som Carrie och Mr.Big.  Jag vill ha honom so bad så jag hatar honom.


Och jag lovar Han är en expert. Han kan läsa mig som en öppen bok. Han kan allt om mig och han vet exakt hur han ska få mig tillbaka. Han vet exkat hur han ska ta kontroll över mig. Och det är anledningen varför jag hatar och älskar honom.


Det här att ta det som de kommer har funkat på alla killar förutom på Han... Så min fråga är


Är jag fortfarande för naiv eller är han kanske den rätta?


Kan nästan svara själv på den frågan. Han kan absolut inte vara den rätta... Eller?
Jag har aldrig öppnat mig för en annan människa så mycket som för honom. Jag har aldrig kännt så här starkt för någon annan. Men jag kan verkligen inte se oss tillsammans. Aldrig.

Han har den där förmågan att göra mig så lycklig. Han kan göra mig hel.
Men sen har Han också den där förmågan som nästan alla killar har... Han kan såra mig så lätt.
Och fuck vad många gånger Han har sårat mig... Vet inte ens vad jag ska börja. Och efter varje gång har jag sagt Never again! Detta var sista gången. Men efter ett litet telefonsamtal från honom är jag Hans igen. Så enkelt.

Är jag som beroende av honom?

Måste jag ha honom vid min sida för att forsätta. Måsta jag veta att Han finns där vad som än händer?
Hur mycket jag än försöker att släppa honom funkar det aldrig.

Men jag ger mig! Han har mig, jag är Hans.

Jag är arg på mig själv för att Han har sånt jävla gräpp om mig. Men vad kan jag göra han är ju min drog...

Tills jag hittar någon annan som kan hjälpa mig att bli fri från honom.

Peace out...

By the way får ni jätte gärna komentera det här och tycka till... Eller skriv något om era kärleksproblem så kanske vi kan hjälpa varann... Right sister? Hehe.
Skicka era mail till: [email protected]


Tack för att du finns!

image75

Fränkie min lilla subba, jag älskar dig så otroligt mycket!

Angående bilder på sommarprojektet, före och efter

Före, dag 1

image72

Före, dag 2

image73

DET FÄRDIGA RESULTATET:

image74

Angående mitt sommarprojekt

Den här veckan har jag slitit som ett djur på mina småsystrars lektsuga. Den hade inte samma kulörer som vårat hus och det såg lite roligt ut. Och när jag dessutom inte hade lyckats flirta till mig något sommarjobb ansåg jag att det var ett ypperligt tillfälle att måla om den. Okej, jag ska erkänna. Det var inte min idé från början. Det var en dag när jag klagade över att jag inte kommer att göra något annat än att vara ensam hela dagarna, hela sommarlovet som mamma kom med den kloka idéen att jag skulle måla om just lekstugan.

I söndags satte jag ingång. Skrapade som ett å annat, ehm.. as ;) Tyvärrr orkade inte mina handleder mer, utan jag gav upp efter 2 väggar. Det gjorde faktiskt riktigt ont i båda händer och fingrar, vilket resulterade i några blåsor. Stackars Moa ._. Dagen efter fortsatte jag iallafall det jag påbörjat, för att sedan lägga mig och ta del utav den underbara solen som sken. Den tredje dagen målade jag med en vit grundfärg för  att täcka träet, så att det skulle bli enklare att måla när jag väl skulle sätta igång med det.

I onsdags började det självklart att regna. När jag var som mest sugen på att måla. Så den dagen gick åt att vänta på när jag skulle kunna åka till Johan, jag i princip satt och stirrade på min digitala väckarklocka för att se att tiden faktiskt gick framåt. Att siffrorna faktiskt ändrade sig.Sedan fick  jag äntligen sätta mig på bussen som tog mig hela vägen till hans famn.

Dagen efter var det tidig uppgång för att kunna åka hem och sätta igång med målandet. Det var tråkigt väder i Täby och jag befarade att jag inte skulle kunna måla den dagen heller, men så fort bussen kom till Norrtälje sken solen som aldrig förr. Så fort jag kom innanför dörren bytte jag om till målarsviten och så började jag byta ut den tråkiga gråa färgen som lekstugan haft till den lekfulla gula som vi också har på vårat hus. Lite senare, kom Mathilda och hjälpte mig. Två stycken som målade innebar en otrolig effektivitet och resulterade i att vi hade målat allt det gula på bara några timmar. 3 gånger om. Duktiga klubben, med andra ord. 

Idag skulle jag slutföra mitt projekt. Jag gick upp klockan sju, för att sjunga för Elliebellie/Nenne/Ellen som idag blir 2 ÅR! Stora tjejen. Sedan knöt jag på mig skor för att ut och springa 2 km. Om någon vecka ska jag ju ner till Göteborg, för att spela fotboll, så jag måste vara i topptrim. Sedan blev det grötfrukost och sedan tog jag fram penslarna. Dörren blev grön, likt den lilla bänken och fönsterna. För att de ska bli klara krävs en sista strykning ikväll eller imorgon.  Sedan kom återigen Mathilda för att hjälpa mig med de sista. Alla detaljer på huset, räcken och knutar, skulle målas vita. Så vi satte igång och var klara vid halv tolv. Det enda jag behöver göra nu är som sagt att stryka ett lager till med grönt, och ett till med vitt. Sen är allt klart. Visst är jag duktig? ;)

Go with feeling, kamrater.


Jag har kramat Baby Bang

Hahaha! Det är så sant som de är sagt...
I går så var det ju en sån här speciell kväll i lilla Norrtälje. Alla affärer hade öppet till tio och sen har precis Åhlens öppnat här (det var på tiden)

Så vid fyra tiden gick jag och Frank ner för att kolla läget.
Men sen helt plötsligt var det någon som kom gående emot oss... Och gissa vem de va?? Jo Baby Bang.
För er som inte vet vem han är så har han vart me i talang jakten på kanal fyra och dansar helt jävla otroligt motherfucking bra!!!

Så när jag såg honom sa Frank att jag skulle fråga efter en kram. Och oblyg som jag är ställde jag mig precis framför honom och frågade
- Skulle jag kunna få en kram av dig?
Men konstigt nog gick han bara förbi mig... Men efter ett tag vände han sig om
- Va sa du?
- Skulle jag kunna få en kram? Sa jag igen
- Inte just nu. Sa han och kollade efter sina vänner som va långt före honom.
-Men sen kanske. Sa han och log

Sen efter att vi hade gått på stan å kollat på typ allt gick vi hem för att äta och sedan dra ner på stan igen. Vi satt på en bänk hela kvällen och kollade på folk.. Och sen mötte vi vår kära matte och gympa lärare Roger. Det är typ tredje gången den här veckan. Hehehe.
Vi letade också desperat efter Baby Bang men vi såg honom inte någonstans.

Fast sen när vi var på väg hem hörde vi hiphop musik utanför JC så vi tog kurs ditåt.
Och där var han. Och helvete vad han dansar bra!!! Han är nog min idol.
Sen på slutet så kom alla små flickor fram för att få hans atograf och ta kort med honom. Asså hur gammla kan dom ha vart... 9år?? Och sen kommer jag där 17år och typ en meter längre en alla små flickor och han (han heter egentligen Markus) Men till slut fick jag min kram av honom. Och han kom till och med ihåg att jag hade fågat tidigare på dagen. Hehe.

Japp där va en rolig dag ur mitt liv :P

Peace out  bitches and pimps

RSS 2.0