Sweeney Todd - Not While I'm Around




I Love it!


puss o kram

// Frankie (:

Dagens låt nr ?



Missy Elliott
   Ching-a-ling

Galet bra dans video by the way

Dagens snyggaste

image217

Vad ska man säga?

 Peace out <3

Top notch for sure

Jag och min älskade Reebie ska se Björn Gustavsson live den 7/5

image206

Fitta my ass va kul de ska bli :D

 Peace out <3

One of the best songs ever



Fall out boy
            Dance, dance

xxx

Aaron Carter - I want (horan) candy





:D

Give me a break

I don't know what you're looking for
You haven't found it baby that's for sure
You rip me up, you spread me all around
In the dust of the deed of time

And this is not a case of lust you see
It's not a matter of you versus me
It's fine the way you want on your own
But in the end it's always me alone

Let us take a break right here!


 Peace out <3

Min 18-års dag

Det började med att jag dagen innan fick en liten lapp av min familj. På lappen stod det högst upp med stora bokstäver:

LINNS PACKLISTA
Myskläder
Festkläder
Bekväma skor
Fin skor
Neccesär
Smink
Plattång
Kondomer
Sexiga underkläder
Konservöppnare
Några servetter
Värmeljus
Plastmuggar eller glas

Japp där va den. Min packlista, men ändå fattade jag ingenting. Mina tankar flög i väg.
Utomlands?? Åland?? Vart fan ska vi... Säkert Åland eftersom mamma tycker om det så mycket. Tyvärr är inte jag så stormförtjust att åka dit... Men men. Jag höll god min och var glad för att jag i alla fall fick fira min födelsedag med min underbara familj.

Nästa morgon kom dom och sjöng för mig tidigt på morgonen och jag fick öppna lite paket.
Två böcker av Mia Törnblom som är specialist på området självkänsla. Och sen två Johnny (otroligt sexig) Depp filmer. Så dagen började utmärkt.
Sen bar det av mot Åland som jag då trodde men jag hade fel.
Jag hamnade till slut i Uppsala, en av mina favorit städer.
Jag blev visad in på ett hotell och ner på undervåningen, och där väntade en massör på mig.
Så på med en härlig vit morgonrock och in i ett mysigt litet rum där jag fick otroligt sköööön ryggmassage och ansiktsbehandling. Fy fan vad härligt. Trodde jag skulle dö för att de va så skönt.

Efter det gick vi och åt lunch i gallerian. Och efter ett tag försvann killarna och mamma. Så jag och Petra satt kvar och snackade lite skit. Sen kom mamma tillbaka och då var det dags för mig att få på mig en ögonbindel och blev ledd över hela staden (kändes det som) Och kissnödig var jag också. Trodde jag skulle spricka. När jag fick ta av mig ögonbindeln så stod jag framför en toalett (thank God) Och det visade sig att jag var på ett jätte fint hotell där vi skulle sova över.


Klockan sju var det dags för nästa överraskning som var en otroligt mysig middag på en grekisk restaurant och maten var GALET god. Kan inte beskriva med ord!
Där satt vi i flera timmar och åt och pratade, fick in en galssbomb medan alla sjöng för mig. Vilket var lite pinsamt men what the hell. Fyller ju bara arton en gång.
Efter det bestämde jag att vi skulle gå till en pub så jag äntligen kunde beställa in en drink. Så där satt vi och mös i nån timma tills det var dags att gå hem för att käka chips och kolla på film.

En helt underbar dag om jag får säga mitt. Kunde inte blivit bättre!!!!
Fick självklart presenter under dagen men det tar vi någon annan gång.

Och om ni undrar om jag fick andvändning av mina kondomer... Då får ni väl fråga

      Peace out hoes and pimps <3 

18 hela år!

Vill tacka så jätte mycket för alla fina och mysiga hälsningar! Blir verkligen hur glad som helst.
Ska också berätta vad jag fick göra på min födelsedag men först ska jag hänga på coop med min älskade Frank... För hon är det bästa jag vet! No doubt!

 Peace out <3<3

Det är ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är LINNS FÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRA!

image214

Jag kan inte säga annat än grattis! Hoppas att din dag blir underbar så ska jag göra allt jag kan för att få Björn Gustavsson till ditt hotellrum inatt ^^ Allt för att göra din artonårsdag perfekt. Du är stor nu gumman :D
Kärlek!

BABY BABY

GRATTIS LINN INGRID MARLENE FRIDH PÅ DIN 18 ÅRS DAG!!!! :D :D

image213

image157

Älskar dig<3<3




Otur och otur igen

Värdelös påskhelg säger jag innan den knappt har börjat. Igår mådde jag som bekant inte särskilt bra. Det förvann under eftermiddagen men illamåendet kom tillbaka på kvällen. Så jag ber att Johan ska åka hem, så att inte han också ska bli sjuk och förstöra våran helg. Nu har jag förstått att det beslutet var ett smart drag för hans hälsa men inte för mitt hjärta. Nu ska vi inte ses på resten av helgen, förrän på söndag då det är VÅRAN dag. Jag ska försöka stå ut. Igår sågs vi 9 timmer när vi inte setts på nio dagar. Det är det som tär på själen. Men Johan säger att  jag kommer att få belöning på söndag, så jag får lita på hans ord.

Jag vill bara påminna er alla om att det är en särskild person som fyller år imorgon, allas våran LINN FRIDH! Glöm för gudsskull inte att säga grattis till henne, för hon fyller faktiskt 18 bast! Kärlek till dig Linn. Hoppas att din helg blir underbar<3


Almost lover vs. Stanser till Augusta

Låten Almost Lover av artisten "A Fine Firenzy" berättar en olycklig kvinna om sin kärlek och saknad till en man som hon var djupt förälskad i. Låten utspelas i hennes minne, där hon tänker tillbaka på alla bra och underbara stunder de hade tillsammans. Hon trodde att det var äkta kärlek som han kände för henne men hon nu inser att hon var naiv och att det bara var inbillning. Mannen som hon förälskat sig i är i hennes ögon perfekt, tills stunden då han svek henne. Han spelade romantisk och var i alla lägen så som hon fantiserat om sin drömprins.

Texten till låten är väldigt sorglig och man hör saknaden tydligt i hennes röst när hon sjunger. Samtidigt som hennes avsky mot mannen är utpräglad. Hon använder ett väldigt känslosamt språk och målar upp tydliga bilder av hennes känslor. Det hon beskriver känns så verkligt. Vemodigt och vackert på samma gång. Hon upprepar ofta frasen "images" och hon skyller nästan på sig själv att hon inte genomskådade hennes pojkväns falskhet.

Budskapet med låten kan tolkas på väldigt många sätt, men det tydligaste av de alla är att kärleken har väldigt många ansikten. Man kan älska en person mer än någonting annat samtidigt som man kan hysa det starkaste hat. Kärlek är svårt och ingenting man kan styra över.

Dikten Stanser till Augusta är skriven av Georg Byron, en man som var djupt förälskad i sin halvsyster Augusta. Dikten är skriven till henne då han var tvungen att fly landet på grund av deras romans. Det är poesi som genomsyras av saknad och kärlek. De romantiska dragen är tydliga där han exempelvis skriver "och då stormarna kämpa med vågen såsom svekfulla vänner med mig". Han tar hjälp av naturen för att måla upp en tydlig bild utav hans vänners svek. Man får uppfattningen att han var djupt förälskad i henne och hon var det vackraste han någonsin skådat. Han framställer sin saknad så ingående att man nästan känner den själv. Texten är tidstypisk.

Han skriver målande och känslosamt. Uttrycken han använder sig av för att beskriva känslor är gammalmodiga, fast man kan ändå leva sig in väldigt enkelt i hur det var att befinna sig i hans kläder. Han vet att det var fel men ångrar samtidigt inte sin kärlek till sin halvsyster. Som vi tidigare skrev, kärlek är svårt. De två första stroferna i dikten är de som mest stämmer överrens med låtens innehåll. I både låten och dikten plågas personerna av saknad och av minnen. Framför deras ögon utspelas lyckliga minnen samtidigt som de slåss mot alla känslor som ensamheten innebär.

George Byron är benämnd som en av de främsta poeterna inom den engelska romantiken. Lord Byron, som han även var kallad, var den sjätte baronen i sin familj. Han föddes den 22 januari 1788 i London. Hans familj var en av Englands förnämsta och George ärvde barontiteln redan vid tio års ålder. Han studerade vid Cambridge University och 1807 publicerade han sitt första diktverk "Hours of Idleness". Efter detta flyttade han till Medelhavet. Hans diktverk över lag beskrivs som originella, erotiska, ironiska, spännande och med exotiska motiv. Hans mest kända diktverk är dikten Don Juan. Det är en dikt som handlar om en spansk adelsman som hade väldigt många älskarinnor och hans äventyr. Hans eget äktenskap med Anne Isabella Milbanke beskrivs som väldigt olyckligt då Byron var en Don Juan han själv. Byron hade en del uppmärksammade kärleksaffärer, som den skandalösa han hade till sin halvsyster Augusta. Genom sina många kvinnoaffärer, sitt utseende och sitt storstilade sätt blev Byron en legend på sin tid. Byron dog i Messolonghi i Grekland den 19 april 1824.


Projektrapport - EverydayShoes


Inledning

I kursen Mediekommunikation fick vi en uppgift kallad David och Goliat, där vi skulle ta ett redan befintligt stort företag och sedan skapa ett eget och försöka hitta en metod för att kunna konkurrera med det redan etablerade. Våran grupp valde att försöka marknadsföra ett nystartat skoföretag, som vi valde att kalla för Everyday Shoes. Våran generella metod var att skapa en reklamkampanj som föll folk i smaken.

Strategisk arbete och förstudie

Vi fick sätta oss i grupper för att komma på olika förslag till den utdelade uppgiften, David och Goliat. Vi valde att försöka slå oss in i skobranschen och konkurrera med stora företag likt Din Sko och Bianco. Namnet Everyday Shoes diskuterade vi mycket och länge. Vi ville inte att namnet skulle få våra kunder att tro att butiken var en lågprismarknad med dåliga skor. Förslag efter förslag nekades och det blev tillslut Everyday Shoes. För att vi skulle slippa "billighets"-stämpeln valde vi att göra logotypen i guld och grått, för att utstråla elegans och kvalité.

Vi började med att skriva en affärsidé och komma fram till en typperson för att underlätta oss i arbetet när vi skulle välja vilka vi skulle rikta in oss på i reklamkampanjen. Sedan studerade vi andra skoföretags reklamkampanjer för att kunna få en uppfattning om hur andra har gått till väga och på så sätt få en hint om hur vi skulle göra kampanjen. Vi kände att med en våghalsig marknadsföringsmetod kan vi nå fram till våran målgrupp även om vi från början är ett anonymt skoföretag.

Arbetsplan

När vi gjort våra förstudier började vi att arbeta mera praktiskt. Vi började med att göra en hemsida och en produktkatalog, som följde samma stilrena mönster som logotypen har. Vi ville att reklamen skulle förmedla att skor var det väsentliga och ingenting annat spelade någon roll. Från början hade vi tänkt att bilden också skulle följa det stilrena mönstret som logotypen. Modellen skulle inte visa ansiktet för att utseendet spelar ingen roll och vem som helst kan använda våra skor. Vi gjorde en provannons, men kom ganska snabbt fram till att det inte riktigt fungerade. Vi komponerade annonsen så som vi planerat, med modellen i centrum utav bilden och sedan logotypen högst upp i vänstra hörnet och en slogan som var utarbetad just för den skon. Vi kom fram till att det vita inte kom till sin rätt och ville göra det ännu tydligare för åskådaren att skorna var det viktiga. Vi ändrade då konceptet, vi använde oss av svart bakgrund och sedan gjorde vi hela bilden svartvit förutom skorna som skulle framhävas tack vare sin granna färg. I och med våra specialskapade slogan ville vi göra budskapet om att skorna är det enda elementära övertydligt, exempelvis så är slogan till en av bilderna "It's not About the rights Weather, it's abort the rights shoes" som följer samma mönster som sloganen som alltid sitter under logotypen som lyder; "it's not abort your looks, it's abort your shoes".

Tankar och reflektioner

Från början hade vi väldigt många idéer, vi skulle ha kunnat utveckla det här projektet och startat butiken på riktigt. Det fanns inget stopp på vårat kreativa flöde. Som tur var jobbat vi under deadline och hann inte göra alla våra idéer verkliga. Vi valde att jobba stenhårt med marknadsföringen tillskillnad från de andra grupperna för att vi ville som vi skrivit innan att få kundernas ögon att riktas på oss. Det kändes som det som var viktigast, inte hur butiken skulle se ut.

Från början hade vi ingen aning om hur man skulle gå tillväga när gjorde en stor marknadsföring för ett företag, så från hela början var det en väldigt stor utmaning för oss. Vi lärde oss, genom mycket research hur vi skulle göra, mycket mer teoretiskt arbete än vad vi hade förväntat oss. Det var jobbigt i början, då det var mest faktainsamling och analyser men vi märkte att det verkligen lönade sig i slutändan då allting flöt på för vi visste exakt hur allting skulle vara.

Vi samarbetade väldigt bra tillsammans i våran grupp. Vi delade ut allt arbete och fick det mesta väldigt organiserat och det vi planerat att göra i rätt tidsram. I slutet blev det lite tajtare tidschema, eftersom vi hela tiden fick nya idéer och vi kunde inte välja vilka vi ville presentera.

Vi har inte hört någon negativ respons ifrån någon efter att vi presenterat vårat projekt.

Projektgrupp Helsingfors
Linn Fridh, Rebecca Lagerkrans, Jennifer Larsson & Moa Bjurner

Pete Wentz

Det är något speciellt med bad boys som har tatueringar och smink


image207

Please bite me

      


 Peace out <3

Björn Gustavsson, idag i morgon för alltid

Det är klart! Världens roligaste kille är Björn Gustavsson!

image206

 Peace out <3

ZOOM ZOOM ZOOM

Den här är till dig Linn Fridh  : D hahah.




Puss o kram

Flowerpower

image203

image204

image205

Take my hand - Shawn McDonald



Videon hör inte till tror jag, men låten är underbar ^^

Quasar Dance Company

Vi har börjat med en ny kurs, textkommunikation B. Våran första uppgift är att vi ska skriva en recension och inte vilken recension som helst, utan vi skulle bege oss till Dansens hus och se en brasilansk dansgrupp vid namn Quasar Dance Company som var ute på en världsturné med en föreställning som hette It could only be with you. Det skulle vara modern dans till de lugna tonerna av bossanova. Vilket låter lockande och blablabla. Jag kan bara berätta att det var HEMSKT! Jag satt där med anteckningsblocket i knäet och var världens största frågetecken! Jag förstod inte någonting om jag ska vara riktigt ärlig. Och jag kan inte uttala mig huruvida de dansade bra heller, för jag har aldrig sett sådant där förut. Jag har bara sett Bounce och liknande, så det där var nytt. Därför vet jag inte riktigt om det är bra dans om de rullar runt på golvet stup i kvarten och drar armarna runt kroppen hela tiden så att det ser ut som att de ska slå knut på sig själva.

Jag och Linn satt där och var lika stora frågetecken iallafall, vilket var skönt. För hon är ändå dansare och förstår inte hon är jag väl inte världens största idiot. Nej, nu ska jag gå och vara sällskap till Fanny. Vi på media är så kreativa ni vet, så hon är och målar en tavla. Sug på den du! Men alla konstnärer vill inte jobba ensamma. Så jag beger mig nu till bildsalen för att snacka lite skit.

Tudiloo! /Moie

Virus i lungorna

Okej... Allt började på torsdagsmorgonen när jag plötsligt fick svårt att andas med höger lunga. Ju längre dagen gick desto ondare fick jag. Fick en voltaren av min favvo Moa men värken gick inte över.
När jag kom hem gick jag och la mig och somnade skönt till min mp3. Vaknade av att min lilla mamma skulle ner med min lillebror Dennis till akuten eftersom han hade jätte ont i örat. Då passade jag på att säga att jag hade ont i lungan men sen tänkte vi inte mer på det.

Nästa morgon när jag vaknade vid sex (fast jag hade sov morgon till åtta) så kunde jag inte röra mig. Hade extremt JÄVLA ont i lungorna. Och lyssna nu...Jag grät. Linn stoneface Fridh grät, eftersom jag hade så ont. Och som grädde på moset hade jag feber också. Mamma fick lyfta upp mig men så fort jag ställde mig kunde jag inte andas. Så jag fick lägga mig igen. Vi fick skjuss ner till akuten där vi fick sitta och vänta några timmar... Skit skönt att sitta där och försöka andas i två timmar tills man får någon jävla hjälp. Akuten my ass!!!

Dom tog massa tester på mig men kom inte fram till någon bra anledning till mina smärtor. Så tillbaka till väntrummet där jag tillbringade tre timmar till. Sen fick jag träffa min doktor... Som var  SKKIIIIIIIIIIIIIIT snygg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesus alltså. Lång, mörkhårig, ljusblåögon och otroligt fina händer. Han lyssnade på mina lungor och på mitt hjärta som antagligen slog galet fort eftersom jag blev förälskad i honom. Arvid hette han för den delen. Han kände på mina ben och tröck på min mage. Fatta pinsammt om jag hade fjärtat (AAAAHHHHHH)

Han skickade mig till lungröntken där jag var tvungen att ta av mig tröjan och bh:n. Jätte kul verkligen.
Sen tog dom ekg som testar hjärtat sen stoppade Arvid (min heta doktor) in någon jävla grej i min näsa så tårarna började rinna. Inte för att jag var ledsen utan för att man har kännsliga nerver i näsan som gör att tårarna börjar rinna.
Efter yttligare några timmar så fick vi svaret att jag hade ett virus i lungorna. Så dom skrev ut några recept på medicin jag skulle äta sen begav vi oss hem. Så från halv elva till halv fem satt jag på akuten. Som tur va så kom min älskade vän Frank och gjorde mig sällskap dom sista timmarna.

En mycket spännande fredag om jag får säga mitt.

 Peace out <3

Skåda denna åttaåriga tjej när hon skakar rumpa till allas får favorit Low - T.Pain



Blott åttaåriga Arianalynn aka. BabyGIRL dansar grymmare än alla i Lets Dance.
Tappar inte ni hakan?

Cupcakes a lá Moie

image201

Du behöver:
100 g smält bregott
2 dl naturell yoghurt
2 ägg
4,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 dl socker
4 msk kakao

Smält smöret på låg värme. Blanda vetemjöl, bakpulver och kakao i en stor skål. Vispa ägg och socker i en seperat, lite mindre skål. Blanda yoghurt och smöret i äggsmeten. Vänd ner äggsmeten i mjölblandningen, försiktigt. Lägg upp i formar och grädda i 225 grader i 15-20 minuter. När muffinsen svalnat, sätt på glasyren.

Glasyr:
50 g smält smör
3 dl florsocker
2 msk kaffe
3 msk kakao

Häll ner florsockret i det smälta smöret och bland tills klumparna försvunnit. Häll i kaffet och kakaon och bred över muffinsen. Strö sedan över kokos eller annan garnering.

Lycka till :D


Frank också!

Du heter: Fanny men kallas för Frank.
När fyller du år: 5 September ._.

Är du singel? Yepp.

Om fem månader: Då är det augusti och förhoppningsvis fint väder.

Gröna eller röda äpplen? Röda :)

Vem ringer du när du är arg/ledsen? Brukar inte ringa nån om jag är arg eller ledsen tror jag. Annars skulle det ju självklart vara Linn jag ringer! har jag ringt till dej när jag varit ledsen eller arg?

Gillar du golf? Golf? nääää

Vilken tid gick du upp idag? Kvart i 10 ^^

Har du sovit i din egen säng inatt? Japp det har jag. Med katten brevid mig:)

Hur svarar du i telefon? "Hej det är Fanny" eller om jag vet vem det är brukar jag säga "Hej" eller om det är Linn brukar jag säga " Hej Linn Fridh"

Vad ska du göra ikväll? Jag ska dega, dega och dega framför tvn^^ inga läxor som måste göras så jag är friiii.

Vad ska du göra imorgon? Gå en promenad med mamma

Var vill du bo när du blir stor? Med Linn i Gbg såklart! eller utolmlands mmmm...

Är det okej att gråta? Jag har lätt för det så ja det tycker jag ^^

När grät du senast? Vet inte, nån vecka sen kanske. Det var skönt ialf.

Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren och hösten.
Laddar du ner musik och film från Internet? AAAAY AAY CAPTAIN

Vad skulle du göra om du vann en miljon? Jag skulle ge en jävla massa till min familj, sen skulle jag dra utomlands.

Bär du glasögon eller linser? Nej inte längre ^_^

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Bryr mig inte

När går du upp ur sängen en helgmorgon? typ mellan 9 -11 tiden^^
Har du piercing? I öronen. använder dock aldrig örhängen hehe

Vill du gifta dig? får väl se vad som händer.

Vill du ha barn? 3, 4 stycken skulle vara mysigt.

Solar du ofta? På sommaren
Är du flygrädd? Ibland kanske. Brukar sitta o fundera ut hur jag ska ta mig där i från ifall man skulle störta.

Hur vig är du? inte så jättevig faktist.

Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten

Vilken är din favoritglass? den där goda

Tror du på ett liv efter döden? Ibland ibland inte

Tycker du om sushi? Har aldrig testat men jag vet inte om kall rå fisk gör min mage glad.

Vad äter du helst när du ser på film? Onyttigheter

Bor dina föräldrar tillsammans? Ja :)

Har du tandläkarskräck? Nej,
Är du morgon eller kvällsmänniska? på helgerna blir jag kvällsmänniska, på vardagarna är jag varken eller.

Vilken ögonfärg har du? blåa

Vilka hårfärger har du haft? Brun med röda slingor 2 gånger svart med röda singor 1 gång, svart 3 gånger, rött 2 gånger, svart och lila, svart och röd/rosa, blont typ 2 dagar och så har jag väl haft någon brun färg. Hej slitet hår :D

Biter du på naglarna? Jag gjorde men slutade när jag skulle till Bulgarien ! :D

Är du beroende av något? Mat och min familj
Röker du? har provat på lite hehe, men röker inte regelbundet.

Hur ofta tränar/motionerar du? försöker görat 3 gånger i veckan

Senaste låten du hörde? Lyssnar nu på "no u hang up"

Vad gör du på helgerna? Jag brukar gå ner på stan med Linn eller så är jag bara hemma och vilar mina bilringar.
Brukar du bädda sängen? varför?

Hur många timmar sover du på en natt? Åtta eller mindre

Senaste bok? oj ingen aning, typ 100 år sen jag läste en bok tror jag.

Har du kysst någon den senaste veckan? nej men jag har pussat på katterna

Vad var det senaste du skrev på msn? Puss o kram o godnatt

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, skulle kunna spränga norrtälje i luften om jag tänker efter.

Vem kramade du senast? Pappa

Saknar du någon nu? Nej

Hur många lampor har du i ditt rum? Två eller vänta, om det är såndär spotlight eller vare heter ska man räkna varje lampa då?`isåfall har jag fyra

Vem ringde dig senast? Jag kommer inte ihåg

Vad är du allergisk mot? Kiwi

Var du glad igår? Jadå.

Vad är din favoritfärg? Lila är fint:D

Sminkar du dig? Ja, inte så mycket dock.

Hur ser ditt rum ut? blått o vitt.

Känner du dig värdelös? Aldrig.

Känner du någon som tagit självmord? nääe

Har du somnat i skolan någon gång? har slumrat till lite

Klockan är: 13.27, måste fixa mig nu, sak ner på stan med mamma ^^

Hej hej!







// Fanny

& inte ska jag vara ett undantag.

Du heter: Malin katharina Lindersson
När fyller du år: 25 april

Är du singel? Inga komentarer

Om fem månader: Tar det som det kommer

Gröna eller röda äpplen? Gröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen? Jag vet inte, brukar vara för mig själv. Men om jag skulle ringa någon skulle det vara Kalle alternativt Anna
Gillar du golf? Ingen åsikt

Vilken tid gick du upp idag? Ca 08:00

Har du sovit i din egen säng inatt? Ja

Hur svarar du i telefon? "Hej det är Malin", "Malin" eller "JAAA?!"

Vad ska du göra ikväll? Umgås med Fanny & Linn :D

Vad ska du göra imorgon? Till Catrin & förhoppningsvis vara med Anna

Var vill du bo när du blir stor? Utomlands

Är det okej att gråta? Ja

När grät du senast? Idag
Vilken årstid tycker du bäst om? Våren lr sommaren
Laddar du ner musik och film från Internet? Ja
Vad skulle du göra om du vann en miljon? LEVA LIVET!!
Bär du glasögon eller linser? Läsglasögon när jag orkar

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Folk får väl ha vad det vill, jag föredrar det inte

När går du upp ur sängen en helgmorgon? 10
Har du piercing? Öron & näsa

Vill du gifta dig? Ja

Vill du ha barn? Ja

Solar du ofta? På sommaren
Är du flygrädd? Njae, är nybörjare på det där så en liten rädsla finns ju.

Hur vig är du? Inte direkt vig nej, lr räknas fingrarna?

Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten

Vilken är din favoritglass? Ben n' Jerrys

Tror du på ett liv efter döden? Nej

Tycker du om sushi? Fan heller

Vad äter du helst när du ser på film? Godis, dipp, chips onyttigt med andra ord

Bor dina föräldrar tillsammans? Ja

Har du tandläkarskräck? Nej,
Är du morgon eller kvällsmänniska? Varken eller

Vilken ögonfärg har du? Brun/Grön

Vilka hårfärger har du haft? Lite röd, nästan svart, brun, brun med slingor 

Biter du på naglarna? Ja

Är du beroende av något? Öh, nej tror itne det
Röker du? Inga komentarer

Hur ofta tränar/motionerar du? Minst en gång i veckan

Senaste låten du hörde? Heart shaped glasses - Marylin Manson

Vad gör du på helgerna? Vad gör en tonåring på helgerna?
Brukar du bädda sängen? HAHA

Hur många timmar sover du på en natt? Åtta

Senaste bok? Axl Rose

Har du kysst någon den senaste veckan? Ja

Vad var det senaste du skrev på msn? Vet inte

Önskar du att du bodde någon annanstans? Pluto

Vem kramade du senast? Moa

Saknar du någon nu?  Ja

Hur många lampor har du i ditt rum? 4

Vem ringde dig senast? Mamma

Vad är du allergisk mot? Pollen och mitt hår

Var du glad igår? Både och

Vad är din favoritfärg? Har inegn, brukade vara gul

Sminkar du dig? Ja

Hur ser ditt rum ut? Vitt, svart & grått

Känner du dig värdelös? Ja

Känner du någon som tagit självmord? Ja

Har du somnat i skolan någon gång? Ja

Klockan är: 19:11


Följer Linns exempel

Du heter: Moa Christina Luna Bjurner, the one and only :P
När fyller du år: 21 maj

Är du singel? Nej, jag är så lite singel som man bara kan vara, höhö.

Om fem månader: Om fem månader? Låt mig tänka. Njuter av de sista dagarna på sommarlovet kanske? ^^

Gröna eller röda äpplen? I det avseendet är jag lite kluven, jag gillar båda (A)

Vem ringer du när du är arg/ledsen? Johan, inget snack. Han är den enda som orkar med mig, mina tårar och min arga röst.
Gillar du golf? Nej, det kan jag väl inte direkt påstå :P

Vilken tid gick du upp idag? Tack gode gud så hade vi ledigt idag så jag gick upp klockan nio.

Har du sovit i din egen säng inatt? Tyvärr. Önskar att jag hade kunnat få sova i min favoritsäng hemma hos Joie.

Hur svarar du i telefon? "Hallå?"

Vad ska du göra ikväll? Plugga lite historian eftersom jag har prov imorgon sedan ska jag kolla på House.

Vad ska du göra imorgon? Imorgon ska jag gå till skolan ><

Var vill du bo när du blir stor? Jag vill bo i ett stort hus nära Stockholm.

Är det okej att gråta? Ja, det är alltid okej.

När grät du senast? Igår, innan jag skulle sova, när jag upptäckte jag låg där alldeles själv och inte hade någon att krama.

Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren är min absolut favorit!

Laddar du ner musik och film från Internet? I sure do :)

Vad skulle du göra om du vann en miljon? Jag kopierar Linns svar, för det var så bra:"Jag skulle skänka bort hälften till välgörenhet sen skulle jag gråta av glädje för att jag slipper sommar jobba :D"
Bär du glasögon eller linser? Nej, det gör jag inte.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, det är viktigare hur kläderna ser ut, än var de kommer ifrån.

När går du upp ur sängen en helgmorgon? Min kropp är alltid inställd på tidig uppgång, så jag brukar vakna mellan 8 och 10.

Har du piercing? Ja, om det räknas i öronen :P

Vill du gifta dig? Jag ska ha ett riktigt sagobröllop och en sådan vacker klänning att Johan (som jag inte tvekar en sekund att gifta mig med för nyfikna läsare) svimmar när han ser mig.

Vill du ha barn? Jättegärna! Två skulle vara helt perfekt.

Solar du ofta? Nja, det kan jag väl inte påstå. Det händer aldrig något, så jag tycker att det är ganska lönnlöst.
Är du flygrädd? Absolut inte, flygplanet tar ju en med på äventyr så det är bara positiva känslor ^^

Hur vig är du? Haha, stel som den fotbollsspelare jag är, haha.

Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten

Vilken är din favoritglass? Ben n' Jerrys FOR SURE!

Tror du på ett liv efter döden? Nja, jag vet inte riktigt.

Tycker du om sushi? Om  man är på rätt humör är det hur gott som helst!

Vad äter du helst när du ser på film? Godis (A)

Bor dina föräldrar tillsammans? Nej, det gör dom inte. Just nu är det faktiskt fullständigt omöjligt :P

Har du tandläkarskräck? Nej, det har jag väl vänjt av mig vid då jag tvingas gå dit en gång i månaden på grund av min hemska tandställning.

Är du morgon eller kvällsmänniska? Ingedera, är trött jämt.

Vilken ögonfärg har du? Någon blandning.

Vilka hårfärger har du haft? De flesta faktiskt, jag har varit blont, brunt fast åt det svarta håller, mellanblont och så vidare. Faktiskt rött också.

Biter du på naglarna? Nej, den ovanan har jag aldrig haft, tack gode gud.

Är du beroende av något? Jag är beroende av Johan och mina kompisar. Utan dom skulle jag vara ett vrak.
Röker du? Nope.

Hur ofta tränar/motionerar du? Tre/fyra gånger i veckan.

Senaste låten du hörde? Hum hallelujah - Fall out boy

Vad gör du på helgerna? Är med Johan, myser och kollar på badminton ^^.
Brukar du bädda sängen? Jag är faktiskt duktig och bäddar den varje dag.

Hur många timmar sover du på en natt? Mellan sju och elva, det beror lite på.

Senaste bok? Singel på nutt - Plum Sykes

Har du kysst någon den senaste veckan? Ja, min älskling ^^

Vad var det senaste du skrev på msn? Hej :)

Önskar du att du bodde någon annanstans? Alltid. Jag vill bo med Johan. Vart har ingen större betydelse.

Vem kramade du senast? Lillasyster Julia som kom hem från sin akrobatik.

Saknar du någon nu?  Pappa och Johan, framförallt. Sen saknar jag sommaren också, sooo bad.

Hur många lampor har du i ditt rum? 4 stycken. (intresseklubben antecknar)

Vem ringde dig senast? Det måste ha varit Johan, igår.

Vad är du allergisk mot? Pollen och mig själv.

Var du glad igår? Nja, jag var väl glad ibland och ledsen ibland. That's my life.

Vad är din favoritfärg? Grön!!!

Sminkar du dig? Varje dag, mer eller mindre.

Hur ser ditt rum ut? Som ett bombnedslag precis har varit där.

Känner du dig värdelös? Ofta, inte just nu dock.

Känner du någon som tagit självmord? MIn pappa, räcker det som svar?

Har du somnat i skolan någon gång? Nej, den bedriften har jag inte lyckats med.

Klockan är: 19:27


Svergie

Vill ge dagens ros åt Svergie.

Satt & tittade på Oprah mellan pluggningen som handlade om "gay around the world". & när Oprah frågar experten om vilket land hon skulle säga var det land som bäst accepterade homosexuella sa hon "SWEDEN".

Rachel Dowd, the deputy editor of the gay and lesbian magazine The Advocate, says Sweden is the most progressive nation for gay men and women. "They decriminalized homosexuality in 1944. We didn't actually do that until 2003 in this country," she says. "Like a lot of Scandinavian countries, in Sweden it just doesn't matter if you're gay."

Jag kände mig stolt över att vara svensk.

Because it makes me happy



Jag och Frank ska börja hänga med dom for sure :D


 Peace out <3

Har allmänt tråkigt

Du heter: Linn Ingrid Marlené Fridh
När fyller du år: 22 mars

Är du singel? Japp

Om fem månader: Så är jag och Fränkie på Way out West och shejkar ass!!!

Gröna eller röda äpplen? Gröna.

Vem ringer du när du är arg/ledsen? Antagligen Fanny... Annars får jag utbrott och slår sönder något sen ringer jag Fanny.

Gillar du golf? Oh god no!!!! Blev så arg när jag missa hålet en gång så jag slog sönder golfklubban.

Vilken tid gick du upp idag? Vid halv ett

Har du sovit i din egen säng inatt? Japp det har jag.

Hur svarar du i telefon? "Hej det är Linn"

Vad ska du göra ikväll? Sörja att det är skola i morgon och kolla på tv.

Vad ska du göra imorgon? Gå i skolan.

Var vill du bo när du blir stor? I Göteborg med Frank eller i Las Vegas med Brendon.

Är det okej att gråta? Ja

När grät du senast? Ehhh.....

Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren men också julen för den är så mysig.

Laddar du ner musik och film från Internet? Bara musik.

Vad skulle du göra om du vann en miljon? Jag skulle skänka bort hälften till välgörenhet sen skulle jag gråta av glädje för att jag slipper sommar jobba :D
Bär du glasögon eller linser? Nope.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Hell no!!!

När går du upp ur sängen en helgmorgon? Jadu... allt från tolv till två.

Har du piercing? Japp i öronen.

Vill du gifta dig? I guess so.

Vill du ha barn? Jaaaa.

Solar du ofta? På sommaren ligger jag på udden och pressar eller utomlands kanske. Svaret är iaf ja.

Är du flygrädd? Nej. Flög första gången när jag var fem och jag älskade det.

Hur vig är du? Ganska vig måste jag säga. Är ju en dansare.

Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten

Vilken är din favoritglass? Oj... Muttglassen eller Solero

Tror du på ett liv efter döden? Japp, I sure hope so.

Tycker du om sushi? Nej

Vad äter du helst när du ser på film? Chips!!!!!!!!!!!!!!

Bor dina föräldrar tillsammans? Yesbox.

Har du tandläkarskräck? Inte direkt men det är inget jag njuter av.

Är du morgon eller kvällsmänniska? Natt??

Vilken ögonfärg har du? Grön, blå, grå...

Vilka hårfärger har du haft? Mörkbrunt and mörkbrunt only.

Biter du på naglarna? Nej...

Är du beroende av något? Alla mina vänner, chips och Brendons röst
Röker du? Usch nej!!!

Hur ofta tränar/motionerar du? Hmm... Tre gånger i veckan.

Senaste låten du hörde? Boys will be Boys (Panic at the disco)

Vad gör du på helgerna? Sover för det mesta, dansar och käkar chips.
Brukar du bädda sängen? Jag är faktiskt duktig och bäddar den varje dag.

Hur många timmar sover du på en natt? Mellan sju och tolv (på hälgerna)

Senaste bok? Ehh... Räknas Veckorevyn??

Har du kysst någon den senaste veckan? Min katt... Inte med tunga dock :D

Vad var det senaste du skrev på msn? Älskar dig (hundra hjärtan)

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland

Vem kramade du senast? Frankfurt och såklart Brendon Urie (Det kommer ni få höra ett tag)

Saknar du någon nu?  Jag saknar många. Både människor och tillfällen.

Hur många lampor har du i ditt rum? Tre plus en ljusslinga.

Vem ringde dig senast? Frankfurt fast inge svar.

Vad är du allergisk mot? Mjölk och negativa personer.

Var du glad igår? Blandade känslor...

Vad är din favoritfärg? Grön

Sminkar du dig? Tyvärr ja... Man är nog egentligen vackrare utan.

Hur ser ditt rum ut? Nystädat.

Känner du dig värdelös? Det var länge sen faktsikt :)

Känner du någon som tagit självmord? Känner och känner

Har du somnat i skolan någon gång? Faktsikt inte :O

Klockan är: 14:55

 Peace out <3<


RSS 2.0