Så där ja!

Såg idag att jag visst fick Ryans autograf :)
Va bara tvungen att säga det. Gjorde mig lite gladare!

 De här är Ryan för er som inte visste det :P


 Peace out <3

Vem gömmer sig bakom fasaden?

Jag har funderat länge på en sak. Enda sedan jag satt och väntade på min psykolog skulle hämta mig förra veckan inför vårat planerade möte på den psykiatriska mottagningen. Jag börajde fundera över alla dessa människor som satt där och väntade på deras tur, precis som jag. Varför var de där? Vad skulle de prata om? Min hjärna är så knasig jag började verkligen spinna loss och använda mig av min fantasi och hitta på historier för mig själv, historier om hur de där människorna hamnat där de är idag. Jag utgick ifrån deras kläder, deras sätt att sitta i stolen, deras sätt att gå när deras psykolog hämtade dem och så vidare. Jag fick nog en ganska bra bild, som säkert inte alls överrenstämmer med verkligheten, men jag fick iallafall använda min fantasi på ett roligt sätt.   

På väg till konserten

image196

image197

image198

I've got a lot of money

Okej. Nu måste jag bara berätta om min och Fannys fantastiska dag. Jag kan fortfarande inte fatta vad som har hänt.

Det började med att vi tog kvart i tre bussen in efter att vi hade fått reda på att Panic inte skulle signa. Annars hade vi tänkt att ta halv två bussen in.
Hur som helst kom vi in till Sthlm vid fyra kanske? Sen tog vi oss till Tyrol där dom skulle spela. Vi ställde oss under tak eftersom det regnade. Och det var ganska mycket männiksor där. Mer än vad vi hade trott.
Vi letade upp en dörr där vi kunde tänka oss att dom skulle ta sig ut efter konserten i hopp om en autograf. Sen gick vi och ställde oss under tak igen. Satte på Panic låtar på min mobil och stod och digga me några finska tjejer som glatt sjöng med. Efter ett tag hörde vi några igenkända melodier från "The backdoor" och gick och ställde oss där med öronen mot dörren. Brendon röst är helt otrolig måste jag tillägga!
Sedan kom en stor snubbe emot oss och jag kände verkligen igen honom.

Jag: Zack right?
Zack: Yeah Im Zack
Jag vände mig mot Fanny
Jag: Det är deras livvakt.

Dom andra som stod vid dörren måste tyckt jag va ganska cool eftersom jag visste vem han var. Jag kände mig stolt i alla fall.
Sen kom det någon jävla svensk vakt som sa att nu var vi tvungna att ställa oss i kön så det gjorde vi.
Och där stod vi i regnet och frös i två timmar om inte mer. Insläpp halv sju my ass!! Vi kom inte in för en vid kvart över sju kanske. Men det var sååå värt det!

Vi hängde av oss våra jackor och sedan köpte jag en Panic t-shirt. Jag satte på mig den och sen började trängandet. Längst fram skulle vi och längst fram hamnde vi. Första jävla parkett såg hur bra som helst!
Efter förbanden (som var väldigt bra) va klara kom dom ut på scenen. Dom fyra killarna som alla hade väntat på.
Brendon Urie, Ryan Ross, Jon Walker och Spencer Smith.

Inga ord kan beskriva kännslan som jag kände när dom kom ut på scenen. Och inga ord kan beskriva hur jävla bra dom var och vilken jävla show dom bjöd på. Och inga ord kan heller beskriva hur hesa jag och Fanny var efter konserten. Vi lovar att lägga upp några filmklipp sen också.

Efter konserten skynde vi oss ut till bakdörren och där stod vi och väntade. Medan Zack underhöll oss. Galet skön kille.
Måste bara berätta vad jag sa

Jag: Have you ever huged Brendon?
Zack: Haha... ehm... Yes I have
Jag: Can I get a hug then?
Zack: Yeah sure.
Fick en stor härlig kram sen sa han:
Now you almost huged Brendon too.

Efter kanske en timma av väntan kom dom ut genom dörren en efter en. Zack hade innan gått igenom alla regler som gällde när dom skulle komma.
1. Inget skrikande
2. Man fick inte skrika i deras öron
3. Man fick inte ta tag i dom
4. Och man fick inte bli hysterisk,

Så alla va faktiskt ganska lugna när dom kom. Men allt hände så fort då jag hann lixom inte med Brendon. Plus att det var massa männsikor framför mig som höll på och trängas så jag sprang fort till den andra änden av stänsglet dit Brendon var på väg. När han gav sin autograf till tjejen innan mig frågade hon om en kram så då såg jag min chans.

Jag: I want a hug too.
Brendon: Yeah sure.
Oh my god vilken jävla kram. The best hug ever!!! He smelled kind a good too.
Jag: Thank you so much you were awsome to night
Brendon: Thank you so much.
Sen fick jag min autograf.
Sen var det fler tjejer som ville ha kramar men då sa Zack:
- We need some more money if you want to hug Brendon.
Då sa jag som försökte va lite rolig:
- I've got a lot of money
Brendon tittar på mig och håll i er nu... Skrattar sedan säger han:
- You do huh?

Min dag va gjord. Jag fick Brendon Urie att skratta. Happy fuckin' day!

Sedan fick jag en kram av Spencer också som spelar trummor och den kramen va också  mysig. Fick allas aoutografer också förutom Ryans men men. Huvudsaken är att jag fick Brendons.

Sedan begav oss mot bussen och då helt plötsligt åker Panics tourbus förbi oss och dom vinkande till och med. Kunde det bli bättre?
Hade iofs lite strul med bussarna på hemvägen men what the fuck. Jag har kramat Brendon Urie!

 Peace out fuckers <3

Jag har kramat Brendon Urie

image184

THE BEST MOMENT IN MY LIFE!

Fler bilder kommer sen. Måste bara hämta andan efter den bästa dagen i mitt liv!

Panic here we come!

image183


What more can I say?

Tomorrow is the day

image182

 Peace out <3 

Moie+Joie 11 månader

image181

Övningskört

Hejsan alla där ute i stugorna. Har inte så mycket att berätta men eftersom vi är väldigt dåliga på att uppdatera oss så skriver jag bara för att.

Hur som helst var jag tvungen att gå hem idag igen på grund av min mage. Va fan låt den bara va i fred!!!
När jag kom hem läste jag någon stencil som vi fick av Lena (våran älskade fröken) hehe.  Sen satte jag mig och glodde lite på vänner som gjorde mig lite gladare.

Sen la jag mig på sängen för att läsa min nya veckorevyn men som vanligt somnade jag. 
Vaknade av min lilla mamma som sa att maten va klar och efter det va jag och papie ut och körde. AAAHHHH!!!!!
Men vet ni va?? Det gick skit bra (enligt mig) pappa va också jätte nöjd och kramade nyss om mig och gav mig en far och dotter puss :) Spank you daddy.

Nu har jag planera lite uppvärmning till min danslektion jag ska ha i morgon för min klass och paralellklassen. Hehe är galet nervös men MVG ska jag ha!! Plus att Roger (våran idrottslärare) tycker jag är grym som vågar hålla i en egen lektion :D

Well... Nu ska jag duscha. Ha det bra alla undrbara människor.

  Peace out från Linn Peace <3

P.S. 5 dagar kvar till Panic!!!!

Två foton ifrån förra veckan

image178

image179

Skridskor och ätstörningar

Det är vad mitt liv handlar om just nu. Ska förklara lite bättre så ni inte tror att jag är helt puckad :P

Idag var det en allmänt bra dag i skolan. Hade lite problem där i början men jag och Malin fick det fixat till slut, haha! You know what Im talkin' about.
Hur som helst så gick dagen ganska fort. Synd bara att jag var tvungen att gå hem tidigare på grund av mina cp lungor som inte vill sluta göra ont. Mamma tror det kan bero på stress så det går väl över på lovet. I hope. Jag kan ju inte stå där på Panic konserten och ha ont i lungorna. Men det är fritt fram för en orgasm om man säger så. Brendon is it okey if I lick you up and down?  Jag bryr mig fan inte om han är svettig...

Hur som helst så började jag plugga direkt när jag kom hem. Eftersom jag efter lovet ska ha en 25 minuter lååååång redovisning om ätstörningar. Så nu är jag fan på gång.
När jag och min lilla familj satt och åt middag sa min lillebror Dennis att han och hans kompis skulle upp till sportcentrum och åka skridskor. Och då fick jag ett ryck och bestämmde mig för att åka med, eftersom jag älskar att åka skridskor. Plus att man får motion på köpet. Vi åkte kanske en timma? Och fy fan vad härligt det var. Kan göra det varje dag. Jag hade också med min mp3 så jag kunde shejka ass medan jag åkte. 

Men nu är jag hemma (tydligen) Och ska snart hoppa in i en varm dusch. Sen ska jag nog dricka lite te. Mamma har köpt något nytt afrikanskt te som luktar fitt gott :P

Aja hade guttan muttan nu alla mina vänner och läsare... Som antagligen bara är mina vänner. Hehe...


 Peace fuckin' out <3

 Be ready to get licked honey!

Rädda mig

Jag önskar att någon skulle rädda mig. Främst från mig själv, för jag vet att jag själv ställer till med mer problem för mig än det motsatta. Nu har jag flera timmar på mig att plugga arslet av mig, för att kunna avsluta den där helvetiska kursen Historia A, men det finns ingen ork. Jag försöker. Boken ligger framför mig och jag har åtminstone åstadkommit en sida med svar på frågorna, men resten av frågorna då? Att förstå svaren blir för svårt och då lägger jag av. Varför fungerar jag så för? Varför kan jag inte bara vara som en normal människa och göra saker då jag behöver göra dem? Nej, jag ska dra ut på allting så att jag mår riktigt dåligt av det. Fantastiskt vilken lösning, fröken Bjurner. Jag blir galen på mig själv. Jag ska ta mig i kragen nu. Jag går inte härifrån förrän jag är klar, okej?

image176


Tudiloo/Moie

En ny video från Panic at the disco

             

Verkar som om Brendon är allmänt pårökt :D haha

Hjärtat Brister

Idag har varit den värsta dagen i hela mitt liv.
Den kärlek som Johan Larsson har givit mig under snart ett år togs igår ifrån mig :( Jag vet inte hur jag ska lyckas ta mig ur det här men som tur är har jag mina får som kan ta hand om mig. Dom kommer hit ikväll så vi kan kolla på film och prata ut tillsammans.
Varför han plötsligt ändrade sig har jag ingen aning om, men så är livet ibland. Men håll tummarna för mig!

Tudiloo // Moie


Untitled

Maybe some girls aren't meant to be tamed.
Maybe they need to run free until they find someone just as wild to run with them.




Det är egentligen ganska konstigt hur fort allt gick.
Den elfte oktober var sista gången vi sågs. Den artonde oktober var sista gången vi pratade.
Inte för en i dag kom jag och tänka på han. Men den där känslan av saknad var inte där. Den var utbytt mot en känsla av lättnad. Något som kändes otroligt skönt.
Visst tänker jag på honom, ibland varje dag ibland aldrig. Men jag tror att det var idag det slog mig.
He just don't get me... And he never will


 Peace out <3

My best good friend

image175

You and me to the mother fuckin' end

Sista apu veckan

Jävlar vad fort det har gått... Nu sitter jag här sista veckan. Kändes som jag nyss börja.
Nog för att det är måndag men det är inte många dagar kvar. Ska jag säga Thank God eller ska jag va ledsen?
Visst har jag verkligen trivits här och Patrik och Angelica är  typ dom trevligaste människorna jag någonsin träffat. Och Patrik är by the way galet rolig. Han brukar sitta å sjunga med alla låtar som spelas på lugna favoriter. Ändå fast jag sitter i ett annat rum hör jag han "ljuva" stämma :D haha. Det kommer jag sakna.

Men jag längtar ju också efter alla där hemma! Roger, Jim, Lena och framförallt Karin
Fan vad i ronisk jag kan vara. Måste nog skratta åt mig själv haha (Fanny you know the sound)
Nej jag saknar förstås mina underbara helt galna sinnesjuka vänner!!! Tänker på er hela tiden!

Nu måste jag nog fortsätta jobba... Skriver om Fjällstugor fär det vet ju jag så mycket om... Hehe

See ya bitches soon


 Peace out <3

Hoppas de va en sann dröm!

Jag drömde nog världens bästa dröm i natt! I alla fall för mig var det en "fett" bra dröm (som Frank skulle säga)

Det var nämligen så här att jag träffade Brendon Urie (The one and only) I Roslagsskolans aula. Vet inte varför vi va där men hur som helst började han och jag snacka. Både svenska och engleska.  Det var verkligen ett viktigt samatal inte bara typ:
- Hehe, hello my name is Linn and I love you. Hehe.
Utan det var ett riktigt samtal om deras låt texter och hur jag related to them. Och han lyssnade som om det var det viktigaste han någonsin hört.
Det enda konstiga var att han var finnig i pannan :S Men who isn't??
Jag började hålla på med hans hår och luktade på det (jag gillar ju faktiskt att lukta på killar)

Sen helt plötsligt var vi i en kyrka och jag skulle ställa mig på knä och börja be för att hans familj är typ galet kristna. Så för att hans familj skulle acceptera mig var jag tvungen att be. Och då hade jag och Brendon redan fått ett barn.
Brendon Junior for sure :D

Ja, det var ungefär det som hände. Hoppas verkligen det är en sann dröm. För jag ber mer en gärna bara för att få prata med honom eller lukta på hans hår :P

 Peace out <3         

 See ya soon babe 26/2


Brendons galet söta nya frisyr



Can't belive that me and Fränkie are going to see them!!!


 Peace out from icecold Umeå <3

RSS 2.0