Im goin' down down baby

Det blir utgång i kväll. It's about fuckin' time.
Jag Frank och Jennie gör stan osäker.
Nog för att jag börjar sju i morgon men wtf måste DANSA!!!

Nu ska jag börja fixa mig, medan jag lyssnar på min blivande pojkvän Nelly ;)



AAAHHH, drömkillen nr 1!




Fuck

Jag hatar mig själv för att jag alltid gör så här... Jag kommer aldrig att bli nöjd.

Get low ladies



Don't it look like I got Beyonce hips


Dans, dans och ännu mer dans

Jag får be om ursäkt för min dåliga uppdatering... Inte för att det är någon som bryr sig men ändå.

Jag är upptagen i stort sätt hela tiden med dans. Dansträning, allmän träning inför dansen efter dansen, koregrafi till en ny dans. Som sagt, dansen är det enda jag bryr mig om just nu. And I don't mind it.

Den fjortonde novemebr är det i alla fall dansuppvisning på Rodenskolan i aulan. Alla som vill får komma, jag återkommer med tider senare. Ska bli grymt kul i alla fall.
Våran (jag och resten av min underbara dansgrupp) uppgift är att vara paus numer i ca tio minuter eftersom det ska hållas en liknande melodifestival i skolan. Så vi kämpar på. Det blir hiphop det blir modernt och det blir Michael Jackson. Inget ni får missa!

Japp... Det var det.

Peace out <3

Jag håller nog med

"There are two kinds of people in this world: Michael Jackson fans and losers."

Jag håller kanske med skådespelaren Seth Green när han säger det


I'm gonna smile 'cause I deserve to



Försöker alltid hitta en låt som passar med mina känslor och tankar...
Och den här sitter rätt bra just nu.

Stop that man



Varför stoppade ingen den där galna mannen som klipper av Petes underbara emo haircut?
That's who you are baby :(

VM Kval

Vem har sagt att tjejer inte gillar fotboll?




What a lovley sport!

FUCKED UP!



All respekt till Ken Ring om vågar ta upp det här extremt viktiga ämnet.
Det måste ske en förändring NU!

Frank + Linn Fridh = crazy dancers





WORK,WORK,WORK,WORK

Moe + Limpan = streetwalkers









You see I've never met a girls just like you

Rebecca + Linn = Roma










You and me in Rome, kan de bli bättre?

Äkta kärlek

Jag har alltid trott att jag är en alla dem som aldrig upplevt äkta kärlek. En person som inte vet hur det känns att älska någon, en person som aldrig fått uppleva den där första kyssen som man aldrig verkligen aldrig glömmer. En person som inte vet hur det känns att sakna någon så mycket att det gör ont i hela kroppen. Men jag har haft fel.

Det här är en kärlek ingen kan förstå, inte ens de som är med om samma sak. För vad jag och N har är någon helt magiskt, något som ingen annan har (jag tror absolut att alla har något sådant med sin partner).
Det är som en underbar känsla som sprider sig i hela kroppen och jag kan inte sluta le. Det är en underbar tanke som gör att jag vill vakna upp på morgonen. Det är en underbar trygghet som får mig att känna mig säker och orädd. Han får mig att känna mig speciell och älskad på ett sätt som ingen annan kan.

Med honom har jag upplevt kärlek, till varenda liten del av varann. Vissa skaker som jag i början hatade med honom är nu saker jag älskar. Han sätt att prata, hans sätt att röra sig, hans sätt att skratta. Med honom har jag upplevt den där perfekta första kyssen, den som säger att det finns ingen annan jag någosin skulle vilja kyssa. En kyss som man aldrig glömmer. Jag vet exakt hur han smakar, jag vet exakt hur hankommer sätta sin överläpp så att jag ryser i hela kroppen. Jag vet exakt hur han böjer sitt huvud och när han stänger sina ögon. Och jag vet verkligen hur det känns att sakna någon så mycket att det verkligen värker i hela kroppen. Men samtidigt som det känns så hemskt att man knappt vill ta ett enda andetag till så är det ändå en underbar känsla... Att älska någon så mycket!


Nobody gonna love me better, I must stick with you forever
Nobody gonna take me higher, I must stick with you
You know how to appreciate me, I must stick with you, my baby
Nobody ever made me feel this way, I must stick with you





Baby got back

Jag tänker säga något som jag aldrig har sagt förut. Jag vet att det kommer låta konstigt och egoistiskt men det skiter jag i. För det var vääldigt länge sedan jag kände så här. Så håll i er här kommer det:
Just nu i denna sekund kan jag se mig själv i spegeln och säga "damn girl you look good"

På grund av att jag dansar fyra gånger i veckan har jag fått en början till en kick ass body. Mina lår är fasta och starkare, min rumpa well I kind a love it, magen är platt, brösten sitter där de ska, armarna har blivit mer välformade och även fastare. Så man kan väl säga att det känns ganska bra just nu.

Ja jag vet att det låter helt sjukt typ som att jag är värsta kexet som är galet snygg och alla vill se ut som mig men så är det inte. Det är bara det att jag har kämpat i åtta lååånga år mot min jävla ätstörning som aldrig vill ge sig. Men idag såg jag mig själv i spegeln och jag log, jag kan inte ens minnas när jag gjorde det sist...
Så jag tycker att jag är värd att skriva ner det här.


Peace out all you sexy mama's out there!

RSS 2.0