We're crazy but they like it

loca, loca

Yes, utgång ikväll!
Jennie, Queen Bee, Malla och Limpan. Tyvärr känner sig Frank sjuk :( too bad men vi dansar för dig också babe!

Vill dansa arslet av mig, och sen vet jag en å annan snygg kille som ska till teatern också ;)

Malin, det kan bli en walk of shame ;) haha




Tack gode Gud att man ringer gratis till vissa personer

Här om dagen hände något som kunde blivit historiskt. En viss kille, de flesta vet nog inte vem han är om jag ska vara ärlig. I alla fall...

Den här killen sa att han vill ha ett förhållande med mig. "Jag vill att det ska bli något mellan oss, men vi kan ta det sakta. Vad tycker du?"

Jag som inte riktigt vet vad jag vill ringer direkt till Malin.

Malin: Men vad känner du då?
Jag: Jag vet verkligen inte. JAG VET INTE!?
Malin: Men är du kär i honom då?
Jag: NEEJ!

Japp, där har vi svaret.


Peace out <3


I just love them



Det bästa är när de låtsas prata svenska. Haha what the fuck?

Just a few things I miss



Han är ju verkligen jättesöt i min klänning.



It breaks my heart but I do love it



This breaks Malins heart but still...



Först måste vi ta reda på vart toan finns!




Naked rule!



Klamydia poolen?



Bar för att :D

I am... Street

Maskrosbarn. Jag älskar ordet eller det är väl mer ett uttryck. För er som inte vet vad det betyder ska jag förklara det.
Maskros barn är ett barn som växer upp i betongen eller barn som växer upp i "ghettot". Och gissa vad, jag är ett maskrosbarn. Jag växte upp på Lommarvägen för att sedan flytta till Vigelsjö och alla som bor i Norrtälje vet att de ställerna anses som (låt oss säga det) ett ställe där inte många svenskar bor. Det är mer betong än stora lyxiga svenne villor.

Jag gick på dagis med barn från hela världen, min bästa kompis var till exempel från Afghanistan. Jag lärde känna alla kulturer och växte upp med lärdomen att man inte ska döma människor innan man lärt känna dem. Man ska inte heller ta skit från någon utan vara stolt över den man är.

Efter några år flyttade vi så så småningom till Domherrevägen där jag bor nu, men maskrosbarnet finns kvar inom mig. Jag är fortfarande den lilla kaxiga förortsungen som växte upp på Lommarvägen. Och hur man märker det? Kom igen var är min stora passion i livet? Just det, dans. Och inte vilken stil som helst utan sreetdance!

Då är jag mig själv, då känner jag mig "hemma". När jag dansar streetdance är jag säker.
Visst jag älskar moderndans, ingen fråga om saken men det är inte jag till 100%. Fanny däremot hon verkligen är moderndans det kommer naturligt för henne. Men street, det kommer naturligt för mig.

Samma sak när det kommer till musik. Jag menar medan alla mina klasskompisar i fyran önskade sig Britney Spears cd önskade jag mig Eminems.
50 cent, Eminem, The game, Nelly, Jay-Z, Lil' Kim, Ludacris, G-unit, Lil Wayne, Missy Elliott. Listan kan bli lång på hiphop artister som jag älskar!


Yes I am street!
















Man får absolut inte glömma vilken typ av killar jag faller för heller ;)



Galvanise

Snart kommer det ett längre inlägg men just nu måste jag visa en sån underbar otrolig dansvideo. Mitt kommande inlägg kommer att handla om något i den stilen.




Dans behöver inte alltid vara "snyggt" eller "städat".
Det ska komma från hjärtat!

Scream



Det här är ju så jävla bra, det går lixom inte!

You go girl!



ÄLSKAR Little Britain!

It's a good thing tears never show in the pouring rain

Fan...
Jag känner mig riktigt ledsen. Ledsen för att jag aldrig lär mig, ledsen för att jag alltid hoppas men blir sedan sviken om och om igen, ledsen för att ingen vet hur mycket jag försöker.

Jag går och lägger mig nu, och hoppas att morgondagen blir en bättre dag!

Jag älskar dig!

Jag älskar dig. Jag har aldrig gett upp hoppet om att du är den för mig. Du har alltid funnits där, alltid. Och jag ljuger om jag säger att jag inte har saknat dig.



Jag blev så lycklig när du ringde. Det var tryggt att höra din röst igen!

Jag hatar dig!

Jag hatar dig din jävla kukjävel. Du gör inte mitt liv bättre på något jävla sätt. Du är som en stor jävla finne som inte försvinner även om jag har spräckt den tiotusen gånger. Och den sitter mitt på näsan så att jag hela tiden blir påmind om att du finns.

Jag HATAR dig!



Varför ringde du? Om jag inte visste att det var du hade jag aldrig svarat!

Hur fan kan vi fortsätta blunda?!

Det man inte vet lider man inte av. Det är väl så man säger?

Bullshit!

Det som stör mig mest är att vi vet vad som händer, vad som pågår men vi väljer att titta åt andra hållet medan barn, ungdomar, gammla hela tiden utsätts för saker som är helt absurda!

Ni som dömmer vissa människor lite för fort kan ju öppna ögonen och ta er en titt på samhället vi lever i. Skulle du agera "normalt" om du upplevt ett krig, sett din pappa blivit mördad och din mamma och syster våldtagen?

Tror inte det.
Så snälla Sverige öppna ögonen!

Fascination

Det finns många människor jag beundrar, många saker och sätt.

Men något jag ständigt fascineras av är en personer som lever och bor i "ghettot". I Norrtälje kallar vi det flygfältet eller lommarvägen. Jag blir alltid överraskad när jag möter den kretsen av mina vänner. För på något sätt tycker jag att dem har ett helt annat sätt att se på världen, tillvaron, sina vänner och sin familj. Ett bättre sätt.

Man tar inget för givet, man är tacksam. Alltid tacksam. Man ställer upp för varandra på ett helt annat sätt än vad (ja jag tänker säga det) vi svenskar gör. Jag säger inte att allt de gör för varandra är bra saker, men fan de ställer alltid upp.

Man gör vad man måste för att överleva, eller hur? Och för att överleva måste man först ha pengar för pengar ger möjligheter. Men vad händer om du inte har pengar, inte ett enda öre? På grund av att du inte är svensk. Kom igen vi behöver inte ljuga vi vet mycket väl att om du är invandrare är det mycket svårare att få jobb.
"Jobbintervjun går alltid bra till jag säger mitt namn, då slänger de oftats på luren eller säger att de ringer tillbaka"

Då måste man göra vad man kan för att skaffa pengar. Det är konstigt att svenskar kan jobba svart och man ser på det som vilket jobb som helst. Men om en utländsk jobbar svart är det något "skumt" de håller på med. Men som sagt, man måste ju överleva.


I miss Cypern...Bad!


Jag måste härifrån!

Jag hatar människor som börjar prata med mig som om de känner mig. Ni vet inget om mig, och ni kommer aldrig få lära känna mig.

Jag hatar människor som tror de vet det allt om mig. Som kan säga saker till mig som de tror jag tar in och ska ändra på.

Jag hatar människor som kommer fram och ställer frågor som någon av deras vänner har bett dem fråga.

- Är det sant att du gillar att slåss när du har sex?
- Nej, jag gillar att slå omogna killar som inte har något med mitt sexliv att göra!




Just like dynamite

En sexy Jennie, en hot queen Bee, en fly Malla, en awesome Frank och en poppin' Limpan = en otrolig utekväll!


Ikväll kör vi!

RSS 2.0