About to be London songs






You got that something

Jag vill bara tack Gud för vissa männiksor!


Jag låg hemma i min ensamhet, i en oversized stickad tröja och alldeles för stora mjukisbyxor som alltid glider ner. Jag låg och zappa runt mellan dåliga repriser på top model och nya musikvideor på Mtv. Jag höll nästan på att somna då det ringde på dörren.
Va? Har pappa glömt nyckeln?

Jag sprang upp för att öpnna och vem står där om inte Malin med en grillchipspåse i handen och ett "krya på dig" kort. Jag blev så glad.

Tack för att du finns Malin och för att du förgyller mitt liv. Vad skulle jag göra utan dig? Och ett speciellt tack för att du gjorde min dag.





Put your hands up!



Dans i alla dess former

Grattis Venelia 1år



Jag älskar dig så otroligt mycket, det fins inga ord!

My answer is no

When you refuse me you confuse me.
What makes you think I'll let you in again? Think again my friend.
Go on misuse me and abuse me.
I'll come out stronger in the end.

And does it make you sad to find yourself alone?
And does it make you mad to find that I have grown?
I'll bet it hurts so bad to see the strength that I have shown.

Casue when you answer the door, pick up the phone you won't find ne cause Im not coming home.

The end of us is finally here!



Nya drömmar

Här om veckan skev jag ju om några av mina drömmar, komma in på en dansskola, jobba på en tidning. Men bara någon dag efter fick jag värsta uppenbarelsen. Jag vill inget annat än att resa!

Ett halv år på cypern, en månad i Ryssland, två veckor i Grekland, tre år i London. Det finns inget stopp, inget slut på vart jag vill, vad jag vill se, vad jag vill uppleva, vad jag vill upptäcka.

Jag vill pröva på livet, jag vill ta risker, leva idag och inte flera månader i förväg. Jag erkänner, jag är ett kontrollfreak. Jag måste ha koll på allt om jag ska kunna sova lugnt om nätterna. Planerar den kommande veckan redan på fredagen innan så jag har koll på läget. Och jag är så jävla trött på det, jag är trött på mig själv. Medan jag planerar hur jag ska leva mitt liv hinner mitt liv att försvinna. Därför vill jag ta tillfälle i akt och ändra på det.

 Att resa runt i världen och verkligen njuta av varje ögonblick, det är min nya dröm. Hemma är där jag är just nu ovasett om jag är i Niger i Afrika, Rio i Brasilien eller hemma i mammas kök.



1år... Kan ni fatta?!

Jag borde klä på mig, sminka över min stora finne på näsvingen, och borsta håret. För idag ska vi nämligen fira Venelia som fyller ett år :D Hon fyller egentligen den 28:de men eftersom vi är i Umeå nu så firar vi idag istället.

Well well, känner att jag är riktigt trööög på att skriva. Måste skärpa mig med min uppdatering... For shizzle!

Drömde hemska saker i natt btw, andra världskriget var back in town och något hemskt hade hänt Ersan och han hade försökt ringa mig och fråga om hjälp men jag hade bara skitit i honom. Sen vakna jag av att jag grät. Usch hatar sånt :(

Nu gråter Vennan, man får inte sitta still för länge då blir det tråkigt ;) Hon går på hon.

Guuud, kan inte fatta att lilltussen kan gå och att hon ska fylla ett :O


Jaja


 Peace out <3


Chelsea

Kan du se oss stå där i klacken Malin ;D




Drömmar och verklighet

Några av mina drömmar

* Dansa
* Jobba för en tidning
* Ta hand om männiksor som behöver hjälp
* Resa

Japp där har vi några av mina drömmar, eller de drömmar jag lyckats uppfylla. Ibland glömmer man bort hur mycket man egentligen har åstadkommit. Då måste man stanna upp för en minut för att se sig runt och inse att man har uppfyllt många drömmar ändå, klappa sig själv på axeln och vara stolt över sig själv.

Sen finns det ju fler drömmar som måste bli verklighet

Drömmar som ska uppfyllas

* Bo i London över en sommar (eller för alltid)
* Komma in på en dansskola
* Volontärarbete i Afrika

Fler lär komma.

Hur som helst är det nu man måste ta tag i det, men är ju bara ung en gång. Life here I come!

Peace out <3


Det är roligt det här med kärlek och hat...

Will you tell me once again how we're gonna be just friends?
If you're for real and not pretend, then I guess you can hang with me.

Just don't fall recklessly, headlessly in love with me
Cause it's gonna be all heartbreak, blissfully painful and insanity.





Asså... Hur... Jag... Fattar... Va? Damn!



Något jag ständigt fascineras av är dem som kan helt från tomma intet börja rappa, så kallat freestyle. Helt sjukt, vart kommer allt i från?

London here we come!

17/5- åker vi till London.

24/5- kommer vi förhoppningsvis inte hem.


MEN TILL LONDON SKA VI!!!




Utresa: London Hemresa: never!

Jag vill bara fly, fly från allt.

Jag vill bort från min vardag, samma sak varje dag. Jag vill bort från mitt jobb, hur mycket jag än jobbar duger det aldrig. Jag vill bort från mitt hem, samma gammla tjat om samma saker. Jag vill bort från alla killar, samma gammla killar som bara gör livet sämre än vad det redan är.

Nu låter det som jag är världens mest deprimerade tjej men jag är bara sjukt trött på det här livet som jag lever just nu. Jag vill att det ska hända något. Det måste hända något.

Det här är planen. I morgon ska jag och Malin beställa våran Londonresa. Yeah, London baby. Och när vi är där ska vi göra allt i våran makt för att stanna. Jag menar söka jobb, leta efter nya vänner, leta efter ställen där vi kan sova för natten. Skaffa killar som vänner eller mer som vi kan bo hos. Vi ska göra allt för att slippa åka hem.

Jag vet att det låter helt sjukt och att det kommer bli nästan omöjligt att få till det. Men varför inte? Här måste man se möjligheterna. So what om man får sova på en parkbänk en natt? Det är nu vi ska uppleva såna här saker. Det är nu vi lever. Vi kan inte sitta hemma och drömma om det vi måste leva våra drömmar!

Så Malin, visst ska vi klara det?




RSS 2.0