If I used to love you baby, ain't nothing like I'm loving you now

Jag tror att i varje förhållande finns det vissa "trösklar" eller "hinder" att ta sig över.

För det första att kunna vara sig själv med din partner, att inte behöva vara någon annan för att få honom eller henne att tycka om dig.

Sen har vi det här med att våga visa sig utan smink, i fula mjukisbyxor och någon sliten tröja och han eller hon tycker fortfarande att du är den snyggaste i världen.

Sen kommer vi till det här pinsamma... Rapa och fisa inför sin partner som man väntar med in i det sista. Och sen när det väl sker kan man bara skratta åt det.

Alla det här trösklarna är jag över. Jag har tagit mig över varenda hinder. Men igår hände något som tog mitt och Gabriells förhållande till andra höjder.

För första gången i mitt liv grät jag inför någon utan att känna mig dum, eller svag. Jag grät helt öppet och för första gången lät jag någon trösta mig och hålla om mig tills allt blev bra igen.

Och för första gången i mitt liv litar jag på när någon säger att han aldrig kommer lämna mig.

Svårt att förklara kärlek

I look and stare so deep in your eyes
I touch on you more and more every time
When you leave I'm begging you not to go
Call your name two or three times in a row
Such a funny thing for me to try to explain
How I'm feeling and my pride is the one to blame
Cause I know I don't understand
Just how your love your doing no one else can



No time for anything

Hejsan!

Jag vet att det är väldigt dålig uppdatering just nu. Men jag jobbar verkligen hela tiden. Och om jag inte jobbar är jag med min älskling Gabriell. Så... Jag får helt enkelt blogga när jag får tid över. När nu det blir??

Shake that healthy butt

Jag måste verkligen påminna mig själv att jag är vacker och duger precis som jag är!

Smal, fyllig, kurvig, vältränad. Lång, kort, mellan. Brunett, blondin, rödhårig, svarthårig. Bruna ögon, blåa ögon, gröna ögon, melerade ögon.

Det är roligt att det finns någon som har skapat ett ideal. Hur man ska se ut. Men hur kan man se ut som någon som man inte är? Och hur kan alla se ut som en när alla ser olika ut?

Jag har varit nere i det här träsket allt för många gånger. Jag har dagar då jag inte ens kan se mig själv i spegeln för att jag hatar vad jag ser. Jag får upp tankar i huvudet om hur kag skulle kunna ändra mitt utseende genom att utsätta mig själv för sjuka saker. Saker som jag egentligen inte vill göra, men jag skulle lika gärna kunna göra vad som helst för att bli smal, vad som helst...

Ibland har jag dagar då jag känner mig snygg och vacker. Dagar då jag kan se mig själv i spegeln och vara nöjd över vad jag ser. Jag önskar att alla dagar var som dem.

Jag antar att allt sitter i huvudet, och jag antar också att allt handlar om träning. Träna på att se allt som är underbart med sig själv.


Rumble in the jungle

Ikväll ska Gabriell bjuda mig på något som kallas Rumble in the jungle, låter faktiskt ganska kul så det ser jag fram emot. Sen drar vi hem till honom och ska "sexa" som min mamma brukar säga, vilket jag översätter till mysa.
Sen spenderar vi hela helgen ute på hans landställe. Hoppas bara vädret är på våran sida...

Hur som helst, en underbar helg kommer det garanterat att bli vilket som :)



RSS 2.0