No reason to read it...

Ja vad händer i mitt liv just nu?

För det första så har Malin åkt till Cypern och jag är i stort sätt ledsen 24/7 fast samtidigt jätteglad för hennes skull. Det enda är att det känns väldigt tomt :'(

För det andra så är jag ju också hemma från London baby (ja tydligen). Helt jävla amazing, finns inga ord. Fick öron orgasm dagarna långa eftersom de pratar så underbart. Mer om London lär komma.

I morgon kväll åker jag iväg till Helsingborg för att hämta Gabriell som äntligen har slutat skolan. Jag åker vid elva på kvällen, är framme tidigt på morgonen sedan senare den dagen åker vi tillbaka till sthlm igen. Om det inte är kärlek then what is?

Håller just nu på att packar, måste ju ha med mina nya saker jag köpte i London. Vill inte avslöja för mycket men där ligger sexaffärerna så att ALLA kan se dem, and we fuckin' loved it ;)

Ja bättre inlägg kommer förmodligen.

Peace out <3


jkhweibugr

Dålig uppdatering I know. Kommer snart med ett eller flera inlägg, I promise :)


Endless love

I natt kommer Gabriell. Min största och absolut första kärlek. Killen jag verkligen älskar. Det finns otroligt många anledningar varför jag älskar honom. Här kommer några.

Hans stora bruna ögon, hans svarta hår, hans underbara manliga käke. Hans näsa, han stora muskulösa armar, hans sexpack ;). Hans tatuering som täcker hela högerarm, hans muskliga ben och hans konstiga breakdance fötter.

Jag älskar hur han pratar, hans mörka röst, hur han tittar på mig, hur han drar sina fingrar genom mitt hår. Hur han ser ut när han sover, hur han skrattar. Hans rastlöshet, hur han fixar sitt hår, hur han tar på sig sin tröja.

Ja det finns inget slut. Men jag älskar honom mest av allt för att han får mig att bli en gladare, bättre och positivare person!

Lycka!

Jag är just nu, just i denna sekund 110% lycklig. Jag har min syster här och självklart är lilla Venelia med. I morgon kommer min baby, Gabriell alltså. Och på lördag är det dansföreställning som jag är sådär härligt nervös inför.

Nej det kan inte bli bättre just nu :D

test 123

Varför är min blogg helt fucked up?

Det finns inget sexigare än självsäkerhet!

It's on baby let's get lost. You don't need to call in to work cuz you're the boss.
For real want you to show me how you feel. I consider myself lucky and that's a big deal.
Why? Well you got the key to my heart but you're aint gonna need it, I rather have you open up my body and show me secrets you didn't know was inside. No need for me to lie.

It's to big, it's to wide. It's to strong it wont fit. It's to much it's to tough. He talk like this cuz he can back it up. He's got a big ego.

Bad girl gone good...

23:52 Det är nu allt ändras.

Im gonna fuckin' own this show!

VARNING! Ego skrivande på gång.

Det känns riktigt bra. Jag vet att jag kan dansa och jag vet att jag dansar riktigt bra också.
Jag kommer göra det helt ensam. Jag ensam på en stor scen med massa människor som kommer se mig, döma mig, skrika, kanske till och med tycka att det jag gör är väldigt opassande.

Det jag kommer visa är nytt, något som de inte har sätt förrut, jag tror att de i min ålder kommer tycka att det jag gör är spännande men de äldre... De kommer tycka att det jag gör är bullshit.
And I don't do bullshit!

HerreGud, det är en dans, som skådespeleri. Bara för att man är en person på scenen betyder det inte att jag är en sådan person privat. Jag vill inte att folk ska döma min dans, jag vill att de ska se den och tänka wow. Vad duktig hon är som gör det här helt själv. Strongt bruden, do your thing.

Och det är exakt vad jag ska göra. Jag kommer gå ut där helt själv och äga scenen!


Peace out <3



RSS 2.0