likgiltigheten är ett faktum

det finns saker som är svåra att hantera, typ döden. då är det skönt att det finns en himla massa människor som bryr sig om en. som finns där, no matter what.
kärlek åt folket


Världens vackraste människa

Jag vet inte vad jag ska tänka, tycka eller göra. Det kom som ett hugg mot hjärtat och jag kunde inte sluta gråta. Kan inte beskriva hur ledsen jag är för din skull! Önska jag kunde ta all din sorg och sätta det i mitt hjärta så du skulle slippa!
Du är en så otrolig människa så otrolig stark. Jag hoppas du vet hur älskad du är Moa. Och jag hoppas du vet att du går inte igenom det här ensam. Vi är här för dig vad som än händer! Det finns INGA gränser för vad vi kan och ska göra för dig! Vi ska göra allt för att försöka få dig att må bra för att försöka gör dig hel igen. Jag vet att vi aldrig kan ersätta han plats men vi ska göra allt vi kan för att få dig att skratta och le igen. Gör allt för att se dig lycklig och glad.
Och det får ta exkat hur lång tid som helst vi kommer alltid vara där. Den kärlek vi känner för dig kan inte beskrivas med ord, man kan inte skrika ut den inget kan förklara eller beskriva den. Vi hoppas bara att du känner den från oss!

Moa Bjurner

Du är en sån otrolig och vacker människa. Om du bara visste hur älskad du är. Du är en helt fantastisk människa. Man kommer aldirg hitta en sån fin person som Moa. Du är så otrolig klok, smart och stark. Och jag vet att det som har hänt kommer ta tid att läka och du får ta all tid i världen på dig! Vi kommer att finnas här precis brevid dig hela vägen. Vi älskar dig Moa Bjurner!
Vi är med dig genom eld och vatten!


R.I.P Jan Jesper Fredrik Bjurner

Jag vet inte riktigt vad som flög i dig om jag ska vara ärlig. Eller ja, det var väl snarare livslusten som flög ur dig. Jag klandrar dig inte, det finns förmodligen anledningar till att du inte ville fortsätta ditt liv som du inte delat med dig till någon. Detta gjorde säkert allting svårare för dig, kära pappa. För det finns hur många människor som helst runt omkring dig som älskar dig högst av allt på hela jorden. Som skulle göra vad som helst för dig. Jag vet inte om du någonsin kunde förstå att det fanns folk som tyckte om dig, för du älskade aldrig dig själv. Du var aldrig nöjd med någonting du åstadkom. Du ville alltid att alla helger vi var hemma hos dig skulle vara perfekta. Och Pappa, allting var perfekt. Vi var ju med dig.

Jag är så himla glad att jag åtminstone fick spendera 16 år av mitt liv med dig. Jag lider så fruktansvärt med Agnes som bara fick 6 år med dig.


Det ironiska är ju iallafall att du längtade så mycket efter våren. Att solen skulle komma fram och att vi skulle kunna åka ut på landet. Och bara vara. Vara ett med naturen. Pappa med alla sina barn. På fredagen och lördagen kändes det som om det var höst. På söndagen, när solen äntligen steg upp ur sin långa dvala då fanns du inte kvar hos oss. Då hade du lämnat oss. Kanske för en bättre värld. En värld där du kunde vara lycklig. För en gångs skull.

Utan dig, Pappa, kommer jag aldrig att känna mig hel igen. Du var mitt allt. För jag är ju faktiskt halva du. Och halva Mamma. Nu finns bara Mamma kvar och de 3 systrar du lämnade åt mig. 3 personer som på olika sätt speglar dig. Din fina personlighet.

Jag älskar dig Pappa, högst av allt på hela jorden. Jag skiter i alla dumheter du har gjort i ditt liv. De skiter jag faktiskt fullständigt i. Jag tänker lära mig av dina misstag och visa världen vilken underbar människa du var. Vilken älskad människa du var.



God morgon!

Yeeah här sitter jag o sitter i min ensamhet ._.  men det är okej jag är på topp endå:D OH YEAH!
fick ett sms förut av moie som fick mej att skutta av glädje:D hihåhöhohuhehahu osv osv.
Har fixat o trixat lite här hemma med en grej he he eh ;)
bla bla

SKa svulla satan om några timmar eller aah typ äh jag orkart inte räkna på fingrarna ._. så jag skiter i det haha. MEN vi ska svulla satan ialf, o äta massa gott hemma hos min lilla skatt Linn, hon har kalas^_^
MEn visst de som är egoister o bara tänker på sej själva kan ju ta sej o bara brinna upp. yeah

ääh fan nu sket sej msn tror jag ska sova nu då, har endå inget mer att göra uppe .__. är visserligen lite hungrig men jag är för lat för att fixa nått ...

ja ja

Syns senare mina söta får<3



:D

Jag tror att jag är i himlen, jag och pappa lyssnar på Queen,. Orginalvinylplattorna. Skithögt och jag är så lycklig. Dessutom är Johan min och ja. Vad ska man säga?!
När pappa visar Guns n' Roses första skiva i orginal, Queen, jag älskar mina får och min pojkvän skickar galet fina dikter till mig, kan livet bli bättre då?


Bäääh

Tack Linn för de fina orden. Du betyder mest för mej min lilla skatt^^ Jag älskar dig.

Alltså man är ju inte hel utan incredible four..nästan alltid matchar vi våra kläder utan att veta om det, vi har gaser, vi garvar typ 24/7, vi är som de fyra vädersträcken;D, nästan lika dan hårfärg och så är vi som ett pussel^^ alla är olika men endå passar vi bäst ihop :)
Hoppas vi alltid kommer hålla ihop<3



Blev föresten lite chockad idag när min bror, korre, frågade mej om han fick låna lite tjejkläder utav mej...som tur var behöver han dem bara till en film som han och hans kompanjoner ska göra hehåhöhähohihuh

tja

Malin & Kalle

Det är Kalle och Malin som lämnar blogg idag ^^
 
Medan jag var i skolan idag var Kalle hemma och spelade fifa med Pelle. Det var jätte mysig att ha honom väntandes på att jag skulle komma hem. Sen när jag väl kommit hem från skolan och engelska provet (som för övrigt gick ganska bra) så åt vi bullar med mamma och tittade på Vänner. 

Vi överväger också att baka en cheesecake, vore galet gott som efterätt till lasangen :D 
Resten av kvällen ska vi väl pippa och spendera tiden framför tvn. ( Vänner )

See you later, rock on bitches. 
Jag älskar Malin, hej då




mama get them niggas going crazy for the ass

Helvete vad jag älskar min dans!! Dansar varje onsdag och torsdag (streetdance) the best dance ever by the way!
I alla fall.. Igår var de ingen dans för min underbara tränare Amanda var sjuk :( Blev skit ledsen efetersom det är dansen jag lever för.
Men idag var de dans igen :D och vi gör sköönaste dansen. Skit bra låt och skit bra steg, fräckt och coolt!
Ska blir roligt att se föräldrarnas ansikten när vi uppträder 12/5 FÖR GUDS SKULL MISSA DET INTE!!
I promise you all will go crazy for my ass ;D haha




Ben n' fucking Jerrys

Jag och Malin är värsta radarparet. Vi älskar fotografi, vilket i sin tur ledde till att vi tog oss till Liljeholmen idag för att vi ville kolla på Jens Assurs nya utställnig. När vi hittar Färgfabriken ser vi att den endast är öppen Torsdag- Söndag. ><
SÅ, vi drog till Söder. Köpte nässmycken och örhängen, luktade på parfymer, bytte skor och köpte Ben n' Jerryglass, Cookie Dough! Plus ny hårfärg till me, myself and I. Så, nu kokar pastan och vi ska sätta i färgen i håret.

Goodbye, suckers!

 

Incredible 4

Tack Linnie för de fina orden.

VI ÄLSKAR DIG!








I'm right here waiting for you

Jao då va man ledig i morron. skänt som satan :D Jag bara undrar en liten sak.. tycker killar om när man visar noll intresse för dom? Asså de verkar så. De sägs ju att dom tycker om att "jaga" Blir så less på hela den här grejen. Eller är han alldeles för trög för att fatta. Jag är ju precis här, du kan få mig så jävla lätt... Im right here waiting for YOU!
Men men nu ska jag sluta snacka om mina tråkiga kill problem. Jag täbkte berätta om varför jag älskar min små får i stället :D

Moa
Första gångerna jag snacka me Moa tyckte jag hon verka så smart och visste exakt vad hon snacka om. Och jag har alltid beundrat såna människor. Men tiden gick och jag börja mer och mer att gilla Moa. Hon var inte bara snäll utan omtänksam och rolig. Hon kunde på något sätt göra mig lycklig. Nu kunde jag inte tänka mig att vara utan henne.  Hon var nu en del av mig. Jag först insåg att jag älskade henne (som vän) när jag längtade att komma till skolan för att få en kram av henne och höra hennes gulliga röst säga
-Hej på er.
 Om jag ska beskriva Moa med fem ord blir det : Rolig, snäll omtänksam, osjälvisk och bryr sig, på ett sätt ingen annan tidigare gjort. Och därför älskar jag henne.

Malin
Det tog ett tag innan jag lärde känna henne ordentligt. Det enda man visste om henne var att hon älskade Guns n Roses. Om jag ska vara ärlig tyckte jag hon först verka lite snoffsig.. eller vad man ska säga. Men när jag lärde känna henne på riktigt så var hon är super fin människa, och stört skön. Hon va som mig helt enkelt. Orkade inte bry sig utan bara va. Jag kommer i håg hur roligt vi hade det på lidö... Visst att de stank lite i vårt rum och det var mest p.g.a av Malin faktiskt, men det är ett minne för livet. Under den natten insåg jag hur lycklig jag var som hade funnit Malin. Och man måste bara älska henne. Hon är en tjet som står för sina åsikter som aldirg ger upp utan håller humlöret uppe. Samtidigt är hon en så gullig och fin tjej. Som bara tänker på andra och inte sig själv. Om jag ska beskriva Malin med fem ord blir det: Otroligt snäll, en jätte fin tjej med en jätte fin personlighet, rolig och omtänksam. Malin har något som ingen annan har. Och därför älskar jag henne.

Fanny
Ja Fanny vad kan jag säga. Det känns som om jag skulle dö utan sig. Jag skulle vara så vilse helt ensam. Alltså ingen att vara vilse med. Ingen förstår mig som du gör och jag tror ingen ser mig som du gör. Är så oerhört lycklig att vi fann varann dom där dagarna på kärleksudden. Hur skulle jag annars vara idag? På något sätt har du gjort mig till en människa jag vill vara. När jag tänker på allt vi har varit med om känns det som om vi alltid har levt tillsammans. Utan våra minnen tillsammans skulle mit liv vara tomt. Vi är på ett sätt så lika och på ett annat sätt så olika. Som du sa senast i dag så är vi som ett pussel. och här saknas det ingen bit!! När jag föst insåg att jag älska dig (också som vän) var den kvällen du och jag satt på kullen och åt chips och fira att vi skulle till Bulgarien. När min lillebror börja jaga mig och jag halka på gräset eller vad det va. Precis då insåg jag hur lycklig jag ska vara att jag fann dig.  Du får mig att skaratta och du gör mig lycklig. Du visar hela tiden att du bryr dig och det betyder oerhört mycket för mig. Du finns alltid där och va kan snacka om allt. Du är den enda personen som really get me. Om jag ska beskriva Fanny kan jag göra det med tre ord: Jag älskar dig!
 Tack för att ni finns Malin Moa och Fanny. Har aldrig älskat några så mycket som jag älskar er! Och tack vare er har jag funnit mig själv. För ni är dom enda människorna jag kan vara mig själv med. Och det är magiskt!

Malish lämnar blogginlägg.

Sitter och tittar på Queen.
Överväger att gå och käka lite Ben & Jerry glass men har inte ätit middag så bör nog göra det först. Bör även plugga på engelska provet som vi har på fredag. Men douh *sätter hand framför ögonen* så tråkigt.

We are the champions, my friends. And we'll keep on fighting.. till the end.

Helt galen Catharina var igår också. Gjorde inte dirket så att man tycker bättre om henne, inte för att jag tror att hon bryr sig heller. Det verkar säkerligen inte så ialla fall. Fanny och Linn ni skulle ha lämnat in det där ni skrev på pappret om arbetslöshet. Undra vad hon skulle säga då, fittfan.

Gaah, måste plugga nu. Annars kommer väl mamma att sura som hon gjort hela dagen. 

See you later, rock on bitches.








Dagens kommentar (1)

Efter att vi kommit försent till samhällskunskapslektionen, pågrund utav att vi pratade med våran datakunskapslärare, blev vi avsnästa. Därefter blev vi ombedda att ta reda på vad vi skulle göra på dagens lektion av någon klasskompis vilket vi också gjorde. Vi gick till biblioteket för att det inte fanns några lediga datorer kvar. Det fanns det inte där heller, så vi sätter oss ner och försöker förstå uppgiften. Efter en stund kommer hon in och ger oss världens utskällning. I biblioteket  av alla ställen på hela jorden. Hon går, vi skrattar och pratar skit om henne en stund. Sen säger Malin:
-Äsch, ska vi skita i det här och spela schack?
 

feelings

Den glädjen som jag känner med mina lagkamrater, den glädjen som finns på en fotbollsplan den återfinns inte på många andra ställen. Ville bara berätta det för omvärlden.
Dessutom är jag ett vrak. För jag har inte träffat mina får sedan i fredags. Kärlek

Lördagsunderhållning

Ja, jag vaknade klockan 6 idag. För jag kom på mig själv att jag inte hade fixat vilket lag som skulle bo vart. Alltså, jag hade inte gjort i ordning lappar och så vidare till dörrarna så att alla lag visste vart de skulle husera under dagen. Så jag tänkte ut det. Sedan sov jag väl kanske några minuter innan jag gick upp ordentligt klockan 7. Åt gröt och skrev lappar. Jag anlände till Vikingalunden som stolt lagkapten och lappfixare vid åtta snåret. Våran första match skulle inte vara förens vid 9.20 så det var bara att prata med lagkamraterna.
Den första matchen spelade vi oavgjort mot Rasbo. Sandra gjorde vårat mål och vi tappar ledningen när det bara var några minuter kvar av matchen.
Jag ska väl ta och förklara hur allting fungerar i vårat lite kaotiska lag. Vi har väl ca 20 spelare skulle jag tro. Jag är äldst. Vi har flest spelare som är födda år -91 och så några -92, några -93 och två -94. Därför anordnade vi två cuper samtidigt. En för 91:or och en för 93:or.  Så, matcherna spelades helt enkelt paralellt. Ja, först två 91-matcher och sedan två 93-matcher. Så när jag inte själv spelade coachade jag 93:orna eftersom jag vet att de lyssnar på mig, kanske för att jag är 3-4 år äldre plus att jag har en väldigt hög röst ^^
Jag har för mig att den första matchen avgjordes av den ena tvillingen, Kajsa. Sedan var det dags att spöa Väddö (värsta derbyt) med 3-0, målen gjorda av tvillingarna Kajsa och Lisa. Sedan var de dags att ta emot Funbo och min lilla kopia Lovisa gjorde ett galet snyggt mål när det var 3 sekunder kvar. Lovisa spelar precis som jag, hårt och så är hon galet snabb. Plus att hon var lagkapten idag :D
Okej, jag fortsätter med resultaten.
Vi tar 91:orna först,
Rasbo - Söderbykarl 1-1
Rimbo - Söderbykarl 0 -0
Söderbykarl - BKV 0-1
Söderbykarl - Rasbo 2-0 (JAG GJORDE FÖRSTA MÅLET!)
Söderbykarl - Rimbo 2-0 (jag assisterade det första målet)
BKV - Söderbykarl 2-0
Dessa resultat betydde att vi hade 8 poäng, BKV hade 13 och Rimbo hade 9. BKV och Rimbo skulle alltså mötas i en avgörande final, där Rimbo vann med 1-0. Vi skulle möta Rasbo för en tredje gång. En parantes bara, jag spelade inte de två sista matcherna eftersom jag hade förskräckligt ont i ryggen. Men den sista matchen vann vi med 3-0. Det gjorde så att jag fick gå fram inför all publik och ta emot 3:eplatspokalen :D
Jag orkar inte skriva om de små, inte mer än att de var fantatiskt duktiga. I och med att de gick igenom gruppspelet med 16 av 18 inspelade poäng kom de till final som gruppetta och där spelade de oavgjort mot Funbo. Lisa, den ena tvillingen, gjorde det avgörandet målet.
Galet lyckad dag med en 3:e plats och en 1:a plats ^^

Btw, tvillingarna Blomgren måste vara Guds gåva till Söderbykarl!

Forza Söderbykarl!


far och dotter dag

idag är jag en happy retard :D annars är jag bara en helt allmän retard... haha.  Idag var jag och min lilla pappa till täbycentrum. Blev skit lycklig för vi gör typ inget tillsammans.... Så jag blev jätte glad när han fråga om vi skulle åka dit :) köpte ett par nya svarta jeans också. Min cheap monday är ju trasiga så de va ju goodie (tummen upp) Sen är jag också lycklig för att vi ska äta grönsaks dipp ikväll Me like. Sen tror jag också jag drömde om våra sexiga killar som vi såg i går på stan, me like very much :D Dock inte sex drömmar... Men jag överlever..... Igår ringde en snubbe som heter Viktor till mig, inte för att jag könner honom men han var trevlig. Vi snacka i fyra timmar :O Eller jag snacka mest me hans fulla kompisar som skrek i bakgrunden.... Trevlig var de iaf.

Skulle egentligen på fest i kväll hos den där viktors kompis. Men jag palla inte. Plus att sen senaste bussen gick 16:25 Och jag orkar inte vara helt borta vid typ 8 på kvällen... Så de blir nån annan gång :) Förresten har Viktor en jätte söt kompis.

 Asså jag fattar inte va Jim vill mig. Han sa att han aldrig mer skulle snacka med mig.. Ändå skriver han som en jävla dåre! Så snälla LÅT MIG VA!! Skulle verkligen bli jätte glad för de.

Jag har inte ätit gdis än heller.... Brukar öta de direkt på fredagen när jag kommer hem. Men jag ska hålla mig ända tills nösta helg då jag ska ha en tjej middag. Då kommer de bli extra gott att äta massa chips och godis..

Kom också på igår att jag ska dö med ett grillchips i munnen (jag jag är pervers) Men jag ÄLSKAR chips.


Nu ringde Viktor igen.. Ocj säger att han ska ta med mig på den där festen :S asså what?? Så nu har jag inte tid att skriva mer. Puss å knull på er alla :D


Freeeedag :D

Hello fucktards ^___^ 


Jag har hittat en ny kille jag kan kolla på:D!! ho hi ho hi oh! Vi kallar han "mr expert guy" och han är så förbannat jävla cp skit snygg^^ haha. Linn min lilla hoe och jag var inne på expert o lämnade CV's o jag höll på att skita på mej när han kollade på mej xD var ganska nära på att börja fnittra helt okontrollerat.. men heey det skiter jag i ;D Linn hittade en reserv också...."mr inse guy" fluffiga armar o mörkt hår:D hihi! 
och tillsammans delar vi på han killen på musik affärn "mr music guy" :D skiit gullig var han^^ med skjorta o allt:D hooh!
skulle vara hett o se honom spela gitarr...skulle kanske få kåtslag xD haha.
Hade ganska så askul idag^^ men aah vad kan man inte ha med sina får?;)
Men det roligaste är nog endå att på våra CV's har vi ett foto på oss själva hahaha. o det är inte ett så himla litet foto heller, tar upp kanske en halv A4 xD hahaha. känns lite pinsamt att alla snubbar (det var typ bara good looking killar som tog emot våra CV's) sitta o kolla på våra bilder hahah. men jaja, vi ska iallafall ha ett jobbfan i sommar^^
så är det!
När vi var på väg hem höll vi nästan på att skita på oss. Vi gick helt slappt och bara degade, skulle till dagiset o lämna cv^^ o så helt plötsligt så hör man en " TUT" o linn i jag flyger upp i luften som ett par skrämda höns..som tur vare inget farligt, det var bara erik som hade kul he he he! haha n___n

Vilken bra jäla dag det har vart idag:) mer än att jag sitter här o har finnar..men aja mamma skulle köpa nått medel på apoteket idag sa hon haha! förhoppningsvis kanske de försvinner;D
Men det kan jag itne tänka på så mycket idag, för idag är det FREDAAAAAAAAAG o jag tror att jag måste ha godis snart...så det passar ju rätt bra med finnmedel eftersom att jag kommer få nya nu, inom en ganska snar framtid (typ 3 timmar) hah!

well well, dags o göra nått annat nu tror jag. Kan ju inte sitta här heeeeeela kvällen, nog för att det kommer bli så endå men skit samma. jag kan ju låtsas att jag ska göra nått annat;D haha i'm a sick pussy

Trevlig helg och hoppas mina får,får en härlig helg:D <3

Puss o kram!.. jag vill ha en banan, som jag kanske får, om jag går ner till ån, där jag har mina tår, eftersom att jag är ett får..med en massa hår, på mina ludna lår..och nu fick jag hjärnstopp så nu går jag 
ADJÖÖ! :D  



Hello sexy....

Shit alltså oh my fucking god... vart har jag vart hela livet? trodde jag verkligen att de bara fanns en snygg kille i hela norrtälje (som jag ser som hela världen) finns ju så fina och söta killar överallt. Tack gud att de är prenings tider hehe ;D
Det verkar som det är på våren alla söta killar kommer fram... kan på ett bögigt sätt säga att dom börjat blomma haha.
Ni ska få veta hur jag har kommit fram tilll det här.
Det var så att jag å min bitch Fanny va nere på stan å sökte sommarjobb då vi helt plötslig fick syn på kille nr 1
Mr inse guy väldigt söt kille (tycker jag iaf) va ganska mörk hade jätte fina bruna ögon och jätte håriga armar.. Men för min del är de ju ganska bra eftersom jag har de.. hehe (inte överdrivet men ni vet... mörkt hår syns tydligt) Trevlig var han också och fick ett ett sexigt tack å ett härligt hej då och ett gulligt leénde på köpet.
Sen var de kille nr 2 (som är mer Fannys) Hans nickname är Mr expert guy.... Well han kollar ju på Fanny som en idiot iaf,  så det tar jag som ett: tack jag vet att du tycker Fanny är galet het :D Sen sista killen som är bådas är Mr music guy... Han är bara så galet söt... Han vill man väl slicka på haha... Det är lite som min fetish... :P  Iaf är han jätte gullig å ganska skön.. Lite så där flummig som jag och Fanny och resten av Incredible four.... (ni kan fråga vem som helst) Så han ska alltså jag och Fanny dela på.     
Jag menar inte att jag har gett upp min baby... Men man måste ju ha reserver... Och jag ör verkligen öppen för förslag hehe..

Annar rullar livet på... Håller fullständigt me Moa.. vet inte hur jag ska klar mig utan mina får alltså :( tur att vi syns om några dagar...
Hej då alla bitches and pimps...


...mina får

Nu är jag hemma. Utan mina får. Ärligt talat, så har jag ingen aning om hur jag ska klara mig hela helgen utan er.

                                                  
     




/moie
 

Angående besattheten av snygga killar

Vi i Incredible 4 har en förmåga att fastna för killar. Alltså, vi har en förmåga att bli galet intresserade av snygga killar. Vilket säkert kan anses väldigt nomalt, fast i det här fallet är det faktiskt inte normalt.
Alltsammans började nog med Linns besatthet i en viss kille i trean. Hon har ansett att han var planetens snyggaste människa, till och med snyggare än Johnny Depp, vilket måste betyda väldigt mycket.
Det finns vissa i gruppen som fortfarande anser att Johnny är galet mycket snyggare än honom, men så länge Linn är nöjd och förälskad i denna kille så är vi lyckliga.

Dessutom har vi hittat på olika smeknamn på dessa killar eftersom alla går på media och vi vill helst prata om de hela tiden. Detta har underlättat otroligt då vi kan slappna av och prata om de hur mycket som helst. Ja, kanske inte hur mycket som helst. Men det är i alla fall lite mer avspänt när ingen vet vem vi pratar om. Jag kommer däremot inte skriva ner dessa smeknamn här eftersom det finns en risk att de kommer att läcka ut till allmänheten. Vill ni få reda på dessa superhemliga smeknamn får ni helt enkelt avlyssna våra samtal.

Så, varje gång dessa Guds gåvor till Incredible 4 går förbi viskar någon eller gör en rörelse åt det får som har lagt beslag på just den underbaringen så att den kan spana lite försiktigt. Lite diskret. Kanske. Förmodligen. Eller inte alls diskret. Utan jättesynligt. Men det gör inget.   

Måste bara få säga att det är lite tråkigt att inte Malish får sin beskärda del av denna lek. Hon har ju redan fått sin snygging, medan vi får gå och tråna. Jag menar, bättre förhållande än det som Kalish och Malish har får man väl leta efter? :D

Enough writing, nu ska jag skriva lite på min egen blogg. Jag kom dessutom på imorse att det skulle vara roligt om vi skulle kunna ha den mest produktiva bloggen. De bloggar som de skrivs mest i är ju modebloggar (som jag föraktar, btw). Då det skulle ju inte vara så konstigt ifall vi skulle komma upp i samma mängd inlägg om vi nu skulle skriva ett eller två om dagen. Vi får se hur det går. Snarare hur fort alla tröttnar ^^


Ligga lågt...

Är så jävla trött på att gå ha dom här kännslorna när han inte ens vet hur jag känner. Det enda jag tänker på är HAN
vad tänker han på?
tycker han om mig?
vad tänker han om mig?
tycker han att jag är jobbig?
vill bara få bort dom ur mitt huvud... villa bara ställa mig och skrika. Så att han kan fatta. Det är så många kännslor så många tankar. Blir helt slut.
Varför är killar så svåra att förstå sig på? Ni tänker säkert samma om oss tjejer men kom igen. Måste vi ta the fucking first step? Visa att ni är män....
Han tänkt på att vilka problem men än har så handlar de om killar.... Inge illa utan de kan vara underbart.. Att bara se honom så är ens dag gjord ^__^ (damn boy vilket ass) hehe jag vet att jag är pervers.. haha
Men skulle bara vilja ha det klart för mig. Så jag vet hur jag ska tänka och jag ska känna.... Jag är en väldigt förvirrad just nu. Jag vet inte ens vad jag själv tycker?
Så jaf har kommit fram till at ligga lågt ett tag.. Ta end ag i taget, Vi får se vart de leder.
Fast jag vill inget hellre än att bli hans... Men men de kanske kommer. Men om de inte gör de så finns de tuden fler plus att mina vänner kommer finnas där för mig. Vad som än händer
 bye bye fuckers


1/4 av incredible 4, Malish

Jag skriver mitt allra första blogg inlägg nu. Pirr i magen ^^

Sitter och titta på "Vänner" som jag alltid brukar göra. Jag vet, är pyskiststörd men det är galet roligt. Dock inte rikigt lika roligt som när Kalle är med men fortfarande roligt. 

Det är så skönt nu när det är vår! Allt blir så vackert och värmen börjar slå till. Kåtheten också för de flesta. Det märks säkerligen på Linnie som går och får små orgasmer hela dagarna.

Sjukt vad svårt det är att skriva när det är folk som sitter och pressar en. (Syftar helt och hållet på dig Kalle.) För alla er som undrar så är Kalle min älskare sedan drygt 10 månader tillbaka. Jag är helt galet förälskad i den pojken. I ärlighetens namn är vi förlovade och många säger att det är för tidigt men det är faktiskt så att det är bland det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Jag tror aldrig att jag har varit så lycklig som den dagen, 26/11 2006. Någonting som en förloving får en att kämpa lite extra. Man anstränger sig mycket mer för att få sakerna att fungera och det är jag glad för. Att vara nyförälskad efter snart ett år är något jag är lycklig för.
Jag älskar dig <3

 Nu är jag äntligen väldligt nöjd med mitt liv, har inte varit det på en lång tid. Det känns härligt att ha riktiga vänner att umgås med och en underbar fästman som man får uppskattning utav.
Jag går och gymmar två gånger i veckan med en vän sedan 3 års ålder, går första åren på media och får göra det som verkligen intresserar mig. Där umgås jag med de skönaste fåren och är i och med det en lycklig medlem utav "the incredible four".

Aja, magen börjar kurra nu. Detta innebär käk.

See you later, rock on bitches.

Sagan om Incredible 4, del 2


/


Nu stod man inför dessa häpnandsväckande tunga ögonblick.

Jag blev visad till ett klassrum som låg längst bort i en oändligt lång korridor fylld med ansikten man aldrig sett förut. Jag satte mig ner, hängde väskan på kanten utav stolen och försökte höra hur högt mitt hjärta slog och kolla hur röda mina kinder egentligen var. Vilket var fullständigt omöjligt, men jag ville ju självklart göra ett så pass bra första intryck som möjligt.

De första dagarna flöt på. Jag kan inte säga någonting annat att de var så hemska att jag faktiskt har förträngt vad vi gjorde de första dagarna. Hur jag lyckades få tiden att gå. Jag minns bara stadsvandringen och att det var galet tråkigt. På måndagen veckan efter började jag väl ta mitt förnuft till fånga och istället för att stänga in mig i min egna lilla värld så började jag prata med folk. Skapa relationer. Relationer med folk som i framtiden skulle komma att betyda besinningslöst mycket för mig.

Skolan skilde sig inte särskilt mycket från den förra skolan jag spenderat tre år. De stora skillnaderna var väl egentligen att jag inte hade mina närmsta vänner bredvid mig och att lärarna var nya. Tryggheten att försvunnit. Den första skoluppgiften jag minns var att vi i grupper skulle gå ner på stan och intervjua 3 stycken olika politiker. Jag, Linn och Jennifer blev grupperade tillsammans. Vi hade fått den briljanta idén att vi skulle ta med ljudutrustning och spela in alltihopa istället för att stå och anteckna, på det gamla vanliga viset. Vi gick ner på stan tillsammans och jag minns att jag hade på mig mina svarta vans med vita döskallar på. Och Linn frågade om jag tyckte om döskallar.

Rasterna spenderade jag tillsammans med en tjej som tupperade sitt hår. En tjej som hade pojkvän i Stockholm och hon berättade att han var Hammarbyare och att hon brukade följa med honom på fotboll. Hon hade varit på några matcher som jag också hade sett men hon var måttligt intresserad medan jag blev helt uppvarvad när hon berättade. Sedan blev hon sjuk. Denna hemska halsfluss som fortfarande förföljer henne. Så jag blev själv igen.









Sagan om Incredible 4, del 1

Det var en solig dag i augusti. Jag skulle själv ta mig igenom denna hemska dag. Jag skulle börja en ny del av mitt liv. Jag skulle verka äldre och mer ansvarstagande. För jag skulle börja på gymnasiet. Och jag skulle få klara mig själv. Alldeles själv. Mitt hjärta krympte ihop, de klappade väldigt fort och helst av allt skulle jag nog vilja lägga mig i ett hörn, krypa ihop till en liten boll och bara gråta. Men det är inte riktigt så det fungerar. Så jag tog mig i kragen och gick in i aulan. Som tur var fanns min allra bästa vän som stöd. Men hon skulle inte gå samma program som jag. Det var därför jag kände mig så ensam. Det var så många nya ansikten. Det var inte många som man kände igen. Vilket gjorde det hela ännu mer frightning. De ropade upp mig nästan först. Jag skulle få börja i klassen Mp1b. Vi skulle följa efter våra mentorer till klassrummet. De ropade upp Linn Fridh, Malin Lindersson och Fanny Pereira Nielsen också, men de namnen la jag ingen större notis till då jag fokuserade på att ta mig så ljudlöst som möjligt ut ifrån aulan.


Incredible 4 has taken over the world

image11

- Fanny ( alias Frank)
has the fantastic power of flying
- Linn ( alias Linnie) knows the secrets of invisibility
- Malin ( alias Malish) can make everbody def just trough her scream
- Moa ( alias Moie) run fast as the wind

We keep the world going. But we're nothing without our amazing Lawn. God Bless!

1/4 av Incredible 4, Moie

Måste faktiskt ta på mig all Cred för detta fantasitska namn. Jag skrev det på tavlan när vi hade svenskalektion för några veckor sedan. Dessutom satt jag och sa det för mig själv. Då började jag skratta hysteriskt och sa bää. Ja, för 4 låter ju som får, på svenska. Så, vi är alltså 4 stycken får. Incredible huh? :P

Jaha, det är väl bara att börja presentera sig. Jag heter Moa, är näst yngst i gruppen. Eh, jag är förskräckligt beroende av Hammarby och av fotboll. De har mina underbaringar till vänner lärt sig att leva med, även fast de är totalt ointresserade av allt som har med sport att göra. Jag står alltså för den delen i våra förhållanden. Jag är helt enkelt mannen. Men det kan jag leva med.
Så, för er som är intresserade ska jag dra med mina får till Hammarbys hemmapremiär mot Trelleborg. För att de ska få se en sida av mig som jag inte visar någon annan stans än på just Söderstadion. Plenty of shit talk.

I got carried away. Lägger upp min saga om Incredible 4 lite senare.



Frankie pänkie stänkie försöker skriva lite blogg ^_^

Hej mina kära små vänner! Tänkte ta o skriva lite blogg här^^ he ho hå hä hö hi ha osv.

Är egentligen inte så bra på att skriva..skriver mest en massa skit typ som "man kanske ska ta nått att äta? eller " måste gå på toa.. kommer snart... " och det är då mest till mej själv jag skriver med, eller aah det är mitt huvud som tänker en massa saker och mina händer skriver .. heh jaja.

Fy fan vad jag vill ha sommar! bort med finnarna o ch shejka ass på badstranden är det som gäller då:D oh yeah! och mina små får vi måste tälta i sommar o grilla:D och åka till grönan och shejka ass och titta på stjärnorna och ragga små pojkar och vi måste dansa i regnet och samtidigt hoppa studsmatta... så jääääla underbart är det:D fast aah enda nackdelen är att , man får slappmutta..hahahhaha .__.? då ere bara att knipa satan:D

fyfan jag vet att jag är lite underlig men hoppas ni gillare endå :P

Men frankie är mycket glad häxa för att hon hittat så fina vänner <3
hihi^^

hmm okej okej, jag märker själv att jag börjar tänka en massa svammel som jag dock inte orkar skriva här i våran blogg..

ska nog ner till köket och krama lite på min lilla mamma som ..som är min lilla mamma helt enkelt n____n

Hejja alla får!



Yeah I know I'm crazy..

Jag erkänner att jag är en helt galen person.. och det är på många sätt..
Jag är galen i en viss kille, varför?
 Jag har ingen aning? Det är något speciellt något som jag inte kan förklara. Han har bara DET. Önska jag bara kunde gå fram till han och berätta hur jag känner att jag vill ha honom. Jag vet.. jag känner honom inte men kom igen. Jag har all tid i världen att lära känna honom sen när han blir min :D haha som typ är min högsta dröm just nu... Och visst det här kommer låta sååå wierd men ett leende kan säga mer än tusen ord... Eller? Och om jag tolkar hans leende rätt så kanske, kanske finns det en chans. Passa dig skejter i sommar kommer du bli min!

Sen min andra galna egenskap är att jag älskar att dansa (shake it bitch) Blir tokig längtar som juste det en galning till varje danslektion. Bara känna rytmen och åka med :) En helt crazy upplevelse. Allt annat försvinner, har inga bekymmer inga problem som stör. Det är bara jag å musiken, rytmen. Me like <3 Och i vår.. I maj tror jag så kommer jag och min underbara dansgrupp att uppträda i roslags... Kommer med mer information senare..

Den trejde galna grejen är att jag skrattar 24/7 det finns inget stopp... Fråga min vänner. Det är jämt och ständigt.. Kan vara ganska jobbigt ibland faktiskt när det är helt tyst sen har man bara mig sitta där å garva..
Oj fel jag menar så hör man mig Fanny ,Malin och Moa sitta där och garva :P Men på något sätt gör det livet lite ljusare.

Den fjärde och sista grejen är att jag är den jag är. Thats who I am and I love it. It takes a fool to remain sane... Right?


Välkommen till vår nya blogg!

Vi är fyra stycken vänner som vill berätta för hela världen om oss. För vi älskar varandra och det vill vi visa alla.
Incredible 4 är respekt!

RSS 2.0