Apu hos fotografen Jonas!

Hej!

Kom hem för ett tag sen och BOY vilken dag det har varit! Det har inte vart så himla ansträngade men man blev trött av att åka buss:P

ialf, jag tror att Jag och Malin har hittat våran idol :FF Jonas, fotografen som vi var hos, var huuur jävla stört skön s som helst! pratglad och jätte trevlig och bjöd oss på lunch! kunde fan inte hitta bättre praktikplats alltså! Han berättade att han hade fotograferat och ätit middag med Beyonce, fotat Wyclef (som tydligen älskade Jonas) och så hade han festat galet med pojkarna i  Westlife som slutade med att alla tog av sig kläderna haha! hur grymt som helst! Och detta var bara några av de han hade fotat.
Idag när vi var med fotade han också en sångeska som hette Tina tror jag, komer inte ihåg var hennes artistnamn var men ialf. Hon hade med sig en motorcykelhjälm som hon hade piffat till med bitar av en krossad spegel på ena sidan och lite svarta paljetter på andra sidan, alltså ni skulle ha sett, det var fett coolt, rena rama disco hjälmen! Skulle lätt kunna skaffa en sån bara för att den var så snygg. Roligaste var ju att hon hade gjort det själv.
Vi kollade på och iakttog när han fotade Tina i studion (som var 5 gånger bättre än skolans) och tyckte det såg fett ut. Sedan åkte vi till ett garage som hade en massa neonlampor i rad på väggen. Med hennes coola hjälm och de där lamporna blev bilderna säkert as feta! hur häftigt som helst!!
Det var malins och min dag ^^ längar faktist till nästa vecka :D kommer bli fätt!

Nu ska jag dra och glo på tv :)



Hej Hej!

Fotografierna ifrån studion

image173

image174

Det finns fler bilder  på min egen blogg, det är så omständigt att ladda upp alla hela tiden.
http://movsa.blogg.se

Angående dansande modeller

Ja, här sitter jag. Det är typ apkallt, så jag har på mig jackan. Eller så börjar jag bli sjuk igen. Det hade varit desto mindre roligt. Idag är det tänkt att jag ska fota. Jag har bokat studion till efter lunch, vilket i princip kan betyda vad som helst. Tyvärr kunde vi inte komma in i studion tidigare, vilket jag så optimistiskt hade hoppats på. Många glada tjejer kommer i allafall att få dansa runt på mina bilder. Jag har liksom anlitat riktiga modeller (riktiga modeller kanske de inte är, men de ska stå modeller för mina bilder så för mig är de världens bästa modeller). De kommer att agera efter min pipa. En riktigt utmaning för mig. Ska bli riktigt intressant att se hur det går. Har aldrig fotat i studion förut, eller jo, men inte så är viktiga bilder. De här bilderna ska användas för ett ändamål och jag har lite press på mig helt enkelt. Men jag antar att bara jag tar ett djupt andetag och låter inspirationens kraft styra mig så kommer det säkert att gå fantastiskt. Bara jag litar på mig själv, inte sant?

P.s. Tänkte lägga upp lite redigerade bilder här, när jag har tagit dem. Låter det bra?
Tudiloo/Moie



Oh happy day!

HEJ!

Jag vill att alla ska köpa Norrtälje Tidning idag och kolla på de bilderna som JAG tog i torsdags på Teatern :D Sju bilder som jag tog kom med :D
Inte illa om jag får säga det själv :D Känner mig jävligt häftig! haha!
Dock var mitt efternamn felstavat! *suck* men skit samma, inte så många som heter pereira här ialf;D






Tjarrå!

Dagens Ord

Eller ja, mening. Av allas vår Jimpus.

"Fuck you, dra åt helvete då!"


Dagens låt 16 :)

Imogen Heap - Just for now





Angående min icke fungerande mobil

Linn Fridh, tro inte att jag ignorerar dig. Jag har försökt att skicka sms efter sms, men de kommer inte fram.
Tänker på dig, fårskalle!<3

Dagens låt 15




Flo-rida feat. T-pain
                            Low

Dagens låt 14




P.O.D - Truly Amazing



Schola hopp scholla hej

Hej på er. Måste börja med att erkänna att jag saknar er alla där hemma så otroligt mycket. Dock saknar jag inte skolan. Det enda jag gör om dagarna i Ume är att lyssna på min mp3 och göra det jag älskar (skriva)

Men jag har lovat Frankfurt att när jag kommer hem (lördagen den nionde) så ska hon och jag se Forrest Gump. En av dom bästa filmerna som finns om jag får säga mitt. Och ofcourse ska vi käka chips :D Så självklart längtar jag hem! Inte bara till chipsen då alltså.

Sen är jag fan ledsen. Alltså de kanske inte ha märkts men jag älskade Heath Ledger. Jag tycket han var en otrolig talang och väldigt charmig. Så det är ju jävligt sorligt att han bara går och dör. *Snyft*
Hoppas du har det bättre där du är nu. I will miss you babe.

Jag är dö hungrig... Men jag vill inte äta själv så jag väntar på min arbetskamrat Patrik (vågar inte kalla honom patte) 
Sen hoppas jag på att få sluta för dagen.
Vill att Fränkie ska ringa så jag får höra hennes undebara stämma.
Miss you like crazy bitch!!!!!

Aja ha de bra alla mina små pullor :)



 Peace out <3

 Shorty got them applebuttom jeans, boots with the furr. 
 The whole club was lookin' at her.
 She hit the floor next thing you know shorty got low, low,low, low

Stuuudion !

image171



image169



image170



R.I.P Heath Ledger

image166

We will miss you <3

Frankfurt & Linnie

image165

Angående vårat projekt Everyday Shoes

Kan inte undvika att delge er med denna underbara kommentar, som våran lärare sa (a.k.a Linns svärfar, vilket i och för sig är irrelevant i detta sammanhang för vi är strikt professionella) till mig dagen efter att vi redovisat resultatet av "David och Goliat" projektet som vi arbetat med under större delen av höstterminen. Here it goes.

Moa
:Vad tyckte du om Everyday Shoes igår då?
Lärare: Det är nog ett av det bättre jag har sett. Väldigt imponerad.
Lärare börjar gå därifrån men vänder sig om.
Lärare: Eller, det var nog det bästa faktiskt.


Yoyoyo

Hejsan alla glada... Och ledsna. Ingen ska behöva känna sig utanför här :D
Idag har det vart en väldigt bra dag på jobbet. Lite mer och göra så jag har redan skrivit två texter. Och mina "lärare" tycker jag är klockren (ohh happy day)
I går sa dom också att det skulle vara helt fantastiskt om jag kunde skriva två texter i veckan, och jag skrev två på en dag. Hoppas jag ligger bra till.

Ska snart åka hem. Väntar på att Petra och Rickard ska hämta mig. Ville bara tillägga att det är dödligt kallt här. Mina händer är helt jävla blå. Men det får man väl ta om man ska upp till Ume på praktik :P

I still miss all my lovley friends back home <3<3<3

 Peace out från Ume <3


Apu

Japp då sitter jag här på tidingen Inspiration. So far so good måste jag säga. Har väl inte hänt så hemskt mycket än. Har fått skriva några frågor som vi ska ställa till folk på stan. Och sen gav dom mig fria händer. Dom lät mig skriva något sen skulle vi se om det fick plats i tidningen... Hehe synd bara att jag är ovanligt blank i huvudet :S
Men det ordnar sig nog.

Jag längtar också så otroligt mycket efter mina får... Fitt Fanny, Mutt Malin och Mus Moa <3
Sen också alla andra i klassen. Reebie, Jennie, Malin Sandal :P Anna Banana... And all the rest. Glömde säkert någon men ändå...

Bara 20 dagar kvar sen syns vi!
 
 Peace out  från Ume <3

Good bye my lovers

Nu drar jag till Umeå.
                         Kommer sakna er så otroligt mycket!













 Peace out <3

Dagens låt 13

Jimmy Soul - If you wanna be happy







The incredible

image161

Ännu en dag ur mitt spännande liv

Idag måste jag säga att det har vart en hyfsat bra dag.
Började med psykologi där vi har en hippie till lärare right Becca? Haha. Can't complain, hon är faktiskt helt okej.
Sen var de lunch och till mina stora förvåning var det något jag faktiskt gilla :O Potatobulls (potatisbullar på ren svenska)
Sen var det dags... Det vi väntat på länge. Väldigt länge. Och som vi har förberätt oss.
Vi skulle nämligen ha våran älskade Everyday Shoes redovisning. Får berätta mer som själva grejen någon annan dag. Jag tycker faktiskt vi gjorde ett väldigt bra jobb. Och när lektionen var slut kom våran lärare Jim (a.k.a min svärfar) fram till oss och gav oss beröm. *Stolt*

Sen drog jag ner på stan för att klippa mig. Blev jätte nöjd. Får lägga upp nå bilder senare.
Kom just hem från ett gypma pass. Jag kan ju ärligt säga att jag har ganska bra kondition och är hyfsat vältränad men JESUS va jobbigt det var. Gick nämligen på ett intesivpass. Ett tips är att börja med ett medelpass!!!

Sen vill jag passa på att säga grattis till Franks papie som fyller år idag :D

 Peace out <3


Dagens ord 3

Låt mig va ditt jävla kossa!





Snarare dagens mening men what the fuck :P

Malin lamnar rapport fran playa del inglés, baby!

Ville bara saga att jag har det underbart och ar solbrand som en hummer i ansiktet! Hoppas ni har det bra i kalla ackliga Sverige, kan verkligen inte saga att jag langtar hem :P

Men nu ska jag kolla pa Grease pa spanska, ha det bra vanner!

// Soliga halsningar Malin

Skön t-shirt

image160 


Om man inte kan prata får man använda andra metoder!

Dagens låt 12



Panic! at the disco
                            Nine in the afternoon

Angående våran bloggs kommande nya design

Jag har mejlat en tjej som är otroligt duktig på att designa bloggar. Hon har antagit utmaningen att göra en häftig sida av våran blogg, vilket jag uppskattar något helt otroligt! Just nu har hon 7 andra bloggar som hon ska designa om innan hon ska bita sig tag i våran lilla skatt. Så, inom en snar framtid kommer ni inte att känna igen er här. Hoppas att det blir riktigt snyggt. Håller ni tummarna med mig? :)

Back in school...

Japp å då va man tillbaka. Till den långa blå/röda korridoren. Självklart kul att träffa alla vänner dock inte lika kul att träffa alla man gjorde bort sig för på nyår... Men det tar vi med en klackspark. Inte är det ett dugg kul heller att börja första dagen med värsta utskällningen av allas våran favorit lärare (jag är otroligt ironisk) Men men kommer man hela TRE minuter försent får man väl sig skylla sig själv. Medans T kommer kanske tio minuter försent och inte ett jävla ord från våran lärare. Livet är orättvist.

Första dagen rulla väl på som vanligt. Bliv tokglad när jag fick reda på att jag fick apu plats på tidningen Inpiration. Wiie!!
Synd bara att det fucka sig med Frank. Fan alltså hade ju vart dröm jobbet för oss båda... Men shit happens.. Right?

Idag var det däremot jävligt stressigt när våran lärare sa att vi va tvungna att skippa lunchen för att bli klara med våret projekt på mediakommunikationen. Haaalllååå?? Skippa lunchen?  Eller som Frank skulle säga:
UUURRSÄÄÄKTAAA?!?!?!?
Men duktiga som vi är blev vi klara ganska snabbt och fick våran lunch.

Har pressat Panic! at the disco hela dagarna även i skolan. Loooove them! Snart är de konsert. Lovely!!!
Men nu måste jag föna mitt krullhår (ja, på huvudet) Haha, kanske bara Fränke som fattar men i alla fall.

 Peace out <3

Angående fantastiska promenader

Kom precis hem från en otroligt skön promenad. Jag och Lisa var ute i det smått regnade Älmsta i över en timme och bara gick. Vi sökte oss till de stråk av asfalterad väg där vi blivit välsignade med lite gatlyktor. Älmsta måhända är en lugn stad, men man vet aldrig vem som gömmer sig i de snåriga buskarna en mörk "vinternatt" som denna. När man bara går där utan mål, går tiden så otroligt fort. Promenaden som enligt klockan tog en timme kändes som högst tio minuter. Synd bara att man har skola imorgon och är tvingad att gå och lägga sig i ordentlig tid, annars hade det nog inte varit omöjligt att hitta mig där fortfarande gående och pladdrade på konstant mitt i natten.

Tudiloo/Moie


Ny t-shirt ska jag köpa också

image159 

 Peace out <3

Panic! At the mother fuckin' disco

Min dag är gjord! Nej fan, hela mitt liv är officiellt gjord!
Den 26 februari kommer bli den bästa jävla dagen i mitt liv. Panic at the disco kommer till Stockholm.
Och gissa vilka som ska se dom?
Japp jag och Frankfurt. Sen ska vi också fråga om Jennie och Reebie vill följa med. Eftersom jag (skicklig som jag är) har fått Rebecca att lyssna på dom :D
Fan alltså... I can't belivie it. Äntligen ska jag få se min älskade Brendon.


image158

 Peace out all you hoes and pimps <3

Sweetie you got me

image156

The one and only Brendon Urie

 Peace out <3

Dagens låt 11




One and only
                   Timbaland feat Fall out boy

Angående snön som lyckades infinna sig, slutligen

Plötsligt blir man väldigt glad av att upptäcka att snön virvlar runt husen när man tittar ut genom fönstret. Den där vita nerkylda vätskan som man har väntat på sedan i december. Nu täcker den varenda yta och vart man än går lämnar man spår efter sig i den vita snön. En bra start på året, kanske ett tecken på att hoppet fortfarand inte är ute för oss. Bara vi kämpar kanske vi kan rädda jorden från dess undergång. Att snön har kommit känns som en lättnad. För jag vill inte vara med om att Sverige blir nya Grekland. Jag vill att Sverige ska vara lite sådär halvvarmt på sommaren och halvkyligt på vintern, det passar mig bra.

Dessutom sägs det ju att människan
blir deprimerad när det är mörkt vilket måste betyda att många har befunnit sig i sina mörkaste stunder under denna höst slash vinter då snön uteblivit och inte lyckats lysa upp våran kalla tillvaro.
Snön kanske räddar oss, den kanske får oss att orka med några veckor till. Innan våren står i backen och vi kan känna oss fria igen. Utsläppta från den instängda värld som våra hus lockar oss till. Vi kan gå ut, känna de underbar dofterna som våren kommer med. Doften av någonting nytt. Doften av någonting spännande och lockande.

Har ni möjlighet, dra på er täckbyxor och gå ut och ha snöbollskrig. Det skulle jag ha gjort om jag inte redan låg nedbäddad i världens skönaste säng och tänker inte resa på mig härifrån förrän den äckliga förkylningen har försvunnit ifrån min kropp. Njut av snön. För det är inte säkert att den kommer tillbaka.

Tudlioo! / Moie

RSS 2.0