Så här menar jag

Bara så att alla ska förstå så menar jag inte att smala tjejer är fula, kom igen. Jag menar att man är vacker i alla former. Medan media får det att framstå som om man bara duger om man är smal, vilket jag tycker inte stämmer.


And that's that!

This time change is good







Jag hoppas verkligen att de här tjejerna är här för att stanna!
Jag hoppas också att många unga tjejer inser att smal inte är lika med vacker.
För vacker är man i alla former och storlekar!

Tonight is the night




Silvicola



My dream guy

Please God let him come back




Det finns en chans...

I wish...


Jag önska verkligen att vi kunde åka Malin...









... Ja men juste vi BESTÄLLDE VÅRA BILJETTER IDAG!!! AAAAAHHHHH!!!

16/8 åker vi till Cypern i två underbara veckor :D


Breaking some hearts and getting your heart broken

Det är intressant det här med kärlek.

Om man stannar upp för en minut inser man att man egentligen krossar hjärtan lika ofta som man får sitt eget hjärta krossat.





Baby part 2

Jag vet, jag la upp bilder på lilltussen för bara några dagar sen... Men hur kan jag låta bli?






I morgon åker vi :) Sen på torsdag bli det dop.
Kan inte vara mer stolt än att få vara Venelias gudmor och moster.



Baby




It's time to speak my mind

Jag saknar dig. Det känns som om det var evigheter sen vi träffades. Jag saknar att skratta med dig, prata om killar med dig, eller bara vara allmänt fucked up med dig. Jag visste det direkt, första gången jag pratade med dig. Du var en person jag vill ha i mitt liv, föralltid. Men det känns som om vi börjar glida i från varandra om jag ska vara ärlig. Och jag hatar det!

Jag vet att det har blivit konstigt allt ihop. Ingen ville väl att det skulle bli så här? Det jag vill minst av allt är att "tävla" om din vänskap, det gjorde man typ i lågstadiet. Jag älskar dig oavsett om vi ses ofta eller sällan. Men lova att du aldrig kommer försvinna, för jag behöver verkligen dig!




I got another connfession to make: Im your fool!


Jag faller för en viss typ av killar







If his status ain't hood I ain't checkin' for him
Better be street if he's lookin' at me





One hell of a night

Ja, vart ska jag börja?

Kvällen började iaf hemma hos mig, men några cider, lite sminkning och skitsnack. Eftersom det var dåligt väder (som alltid) bestämde vi oss för att inta trädgårn där vi hade hört att det flesta skulle vara. När vi kom dit kan man säga att det var en... Hmm? KÖ! Men suprise, vi kom in ganska fort, kollade läget men jag och Fanny bestämde oss ganska fort för att det inte var något för oss, så vi stod utanför med M, A och några till. Efter ett tag bestämde vi oss för att gå till teatern, men Malin var fortfarande inne på trädgårn så efter några fylle samtal till varandra hittade vi varann i vimmlet. Men Malin försvann lika fort med en viss... Kille (nämner inga namn). Och Fanny som skulle jobba nästa dag beslutade sig för att gå hem,medan jag hade ett väldigt känslosamt samtal med A. Om kärlek och brustna hjärtan vilket jag nu inser var ett misstag för han hör av sig typ en gång i minuten :S Hur som helst. Efter ett tag fann jag Malin igen och vi gick in på teatern.

Där inne var det faktiskt riktigt härligt, bra musik och goda drinkar, vi satte oss ner för att dricka upp våra cosmos, när min stalker som heter Johan satte sig brevid mig och bara satt å stirra. As läskigt, så jag var tvungen att hitta någon som kunde rädda mig. Då ser jag honom, min prins. Jag går fram till honom och säger:

- Ser du han i randig tröja och pekar mot Johan.
- Ja, säger han å nickar.
- Han förföljer mig så du måste hjälpa mig.

Han följer med mig tillbaka till vart vi satt och presenterar sig för Johan som min pojkvän och där med var kvällen räddad. Och efter det följdes ett flertal timmar med kyssar och bootyshakin'

Inskaffar mig ett antal numer under kvällen också och får höra komentarer som "Du är jättefin" och jag menar killen som sa det var ju assnygg, så han håller jag kontakten med ;)

Malin skaffar sig också ett å annat ragg, och kvällen slutar med att vi följer med J (en nyfunnen vän) hem till hans kompis på efterfest. Jag tror fan att Malin fångade den roligaste killen ever, det var länge sen jag skratta så mycket som jag gjorde åt han och hans kompisar. Jag låg fan på marken och garva. Härligt.

På efterfesten... Ja vad ska jag säga? FAN MALIN! Jag har inga ord, eller jo det har jag men känns inte som jag riktigt vill dela med mig av mina erfarenheten eller vad som hände den natten...
Men det var iaf AMAZING och galet roligt.

Vid nio på morgonen bestämer vi oss för att gå hem, eller snarare walk the walk of shame. It was lovley!

Kanske låter som om det inte var någon speciell kväll/natt. Men man måste nog vara med för att inse att den var helt jävla otrolig.

Idag är vi hesa, slitna och dåliga i magen. Men va fan, det är absolut värt det. Vi träffa underbara killar och blev bjudna på drinkar så jag jag fan ta en sliten dag efteråt.

Peace out <3


Varning!

Nästa inlägg kommer bli en aning... CRAZY!

RSS 2.0