And I realise all about your lies, but Im no wiser then the fool that I was before

Jag vet inte riktigt om jag tror på det där med att man lär sig av sina misstag. Visst det finns väl vissa saker man lär sig, men för det mesta gör jag om dem om och om igen. Det kan vara allt från att köpa den där lite för tajta tröjan men va fan den är ju skit snygg, fast sen ligger den ändå kvar i min garderob och samlar damm tills jag slänger den. Det kan vara att jag får ett speciellt pris på jordgubbarna fast inser sen att hälften av av stan har fått samma pris, förutom hon som hade en liite för kort klänning som fick dem ännu billigare.

När jag hamnar i de situationerna nu kan jag ibland stanna och tänka till lite extra innan jag köper den där för tajta tröjan som jag vet att jag aldrig kommer änvända. Men det finns en viss situation där jag aldrig stannar till och tänker, utan jag bara slänger mig rakt in i den.

Och jag veeet, han är inte bra för mig, han kommer bara såra mig bla bla... Det finns inga anlednigar till att påminna mig. Jag kommer i håg, alla har sagt det till mig minst fem gånger så det är lungt. Jag är inte dement.

Det finns inget som kan jämföras med den där stunderna vi är tillsammans. Absolut inget, eller kanske att ha sex med Cristiano Ronaldo men inget annat! Han sprider sig som en otroligt härlig kännsla igenom hela kroppen och jag vill bara stanna i hans armar för alltid. Han får mig att må bra. Och vad kan vara bättre än det?

Jag vet att ni bara vill mitt bästa och det är jag tacksam över. Men tänkt om det är för mitt eget bästa varje gång jag träffar honom? Tänk om jag inte riktig kan leva utan de där stunderna? Tänk om jag inte riktig klarar av dagen utan att få se hans leénde någon gång ibland?

För er som inte förstår hur jag kan utsätta mig själv för det här kan jag bara säga en sak till: ni lever inte varje dag som om det vore eran sista. Och hur vet vi ens att vi lever om vi inte får känna oss glada, ledsna eller arga?

peace out <3


Måste påminna mig själv ibland







...

Nu är jag hemma... I don't like it

Jag håller med dig till 100% Fanny...

... Han är sjukt snygg eller... Mer vacker. Plus att han är en otrolig dansare.


Some people learn to dance and some people are born to dance

Jag är helt klart född för att dansa!

 

 


Äsch va fan, jag drar till Umeå

Åker idag kommer hem nästa tisdag. Måste bara härifrån just nu.




Piss out <3

En sak jag tänkt på

En sak som är ganska lustig bara...

Det är egentligen ganska roligt att vi trångsynta svenskar tror att alla invandrare är kriminella. Bara för att en utländsk person har begått ett brott så har alla gjort det. Enligt oss eller egentligen enligt den svenska polisen i alla fall.

Det är ungefär som att vi skulle tro att alla svenska män i umeå skulle våldta (hagamannen). Men så ser vi ju det inte, för jag menar vi svenskar är ju så jävla heliga och lyder lagen som ingen annan. Vi skulle aldrig kunna vara kriminella, eller hur?

Och vad är egentligen värst, råna en bank eller våldta?

Det som är mest roligt är ju att om man ska anses som svensk måste man leva som en, enligt vissa. Men jag antar att det är jävligt svårt att försöka vara mer svensk när man alltid kommer bli behandlad som just det... En invandrare.

Värt att tänka på...



Bara för att...

Saker som jag stör mig riktigt jävla ordentligt på

* Att i varje jävla tidning ska det stå något om bantningstips, det räcker med att halva landets unga tjejer lider av anorexi.
* Att Twilght filmerna är en aning överksattade, jag menar Kristen Stewart är inte bästa kvinnliga skådespelare det här året och Robert Pattison är inte bästa manliga.
* Sweet sisxteen barn som för det första tror de är assnygga och är så jävla barnsliga och bortskämda att det inte ens finns.
* Spencer och Heidi Pratt, kom igen hur jävla dumma i huvudet får man bli?
* Kronprinsessans bröllop, ja vi fattar hon ska gifta sig.
* Otrogna män, blir bara jävligt trött på dem.


Saker jag inte stör mig på

* Musik i alla former, kan inte få nog av det.
* Sunda ideal, Missy Elliott, ja tack.
* Människor som vinner priser för att de har talang inte för att de ät snygga eller sexiga. Typ Sandra Bullock, visst hon är jättevacker men är en otrolig skådespelerska också.
* Män som är trogna mot sina flickvänner eller fruar!

Ja det var väl det för den här gången. Hade bara lust att få ut lite allmän ilska.

Why don't you love me?



I hope you'll come around

Yeah, we're warriors

Skulle egentligen bli utgång ikväll, cosmopolitans, dans, och förhoppningsvis the walk of shame. Men nej, Malin går på antibiotika och jag simmar runt i mitt eget snor. Jag har blivit förkyld alltså ;)

Fast det är helt okej, för jag har min lillebror hemma så jag kan ju umgås med han hela kvällen istället.

Ja... Har jag något mer att säga egentligen? Snacka om att det har blivit dålig uppdetaring på den senaste tiden.

Men jag lovar, om det händer något så meddelar jag :)


Piss out <3

To all my mama's out there!




Jag är aldrig säker med honom, och jag älskar det.

I don't care what people say
The rush is worth the price I pay
I get so high when you're with me
But crash and crave you when you leave


Jag vet vad jag ger mig in på varje gång, jag vet hur allt börjar och jag vet exakt hur det kommer att sluta.
Jag vet vad han kommer göra och hur han tänker, jag vet vad han vill och hur han vill ha det.

Jag kan inte säga att vi vill samma saker, eller tänker och känner lika. Och jag vet att det aldrig kommer sluta som jag vill. Men ärligt talat så bryr jag mig inte.

Det är de där små orden som ingen annan än han och jag förstår som gör att det pirrar i hela min kropp. Det finns inget bättre än hans leénde som gör att jag svävar omkring på små rosa moln i flera dagar. Det kan inte kännas bättre än när han kramar om mig, vilket ger mig en anledning till att le.

I slutändan är det värt det.

Är det bara jag som längtar till VM?









Visst, de flesta killarna är inte liite snygga men jag har alltid gillat fotboll och har alltid varit en sportintresserad tjej. Hur som helst, även fast Sverige inte är med kommer jag sitta som fastklistrad framför tv:n under VM!


Infatuation

Skin the color of cinnamon
His eyes light up and I melt within
Feels so good it must be a sin I can't stop what I started I'm giving in
He brings life to my fantasies
Sparks a passion inside of me
Finds the words when I can not speak
In the silence, his heartbeat is music to me

But Mama used to warn me not to rush love with another
She said I'm not trying to lecture I just care about my daughter
Ay mama, you seem to forget I never will let a man control my emotions
But I realize big brown eyes can hypnotize...



RSS 2.0