DAGENS LÅT 1


SHE BUILD QUICK MACHINES - VELVET REVOLVER



I've got a jar of dirt

Ja man kan väl lätt påstå att planeringen inför nyår har börjat för fullt.
Fanny och jag ägnade mediekommunikations lektionen åt att sitta och skriva ner olika typer av möjligheter. När vi endå var igång så drömmde vi oss bort till i sommar och sen vidare till den tiden då vi alla fyllt 18. Det känns som en hel evighet tills dess men samtidigt så känns det inte som att det var speciellt länge sedan man tyckte man var så stor för man skulle börja femman. Så jag antar att tiden kommer gå mycket fortare än man anar, snart kommer vi börja drömma oss tillbaka till den tiden då vi var unga.

På bussen hem satt jag och klurade på julklappar till mina nära också. Kom fram till att jag inte har så många julklappar att fixa endå. Jag har ju Moa som det i pricip är färdighandlat åt, tänkte att jag skulle lägga till en sak men det kan jag köpa nästan när som hellst.
Fanny och Linn skulle vi ta en julfika tillsammans med någon gång, så det är färdigt kan man säga.
Mamma skulle få någon dammsugare som var skitdyr och så tänkte jag köpa någon liten skojbok jag hittade på Åhléns till bara.
Pappa vet jag inte det får mamma stå för, jag är så dålig på att hitta på julklappar till karln.
Mormor, morfar och farmor brukar lösa sig självt. Mollie och Catrin får jag köpa något litet till, det är väl kanske den strösta utmaningen. Tur är det ju att brudar har förmågan att uppskatta smink och vanliga tjejgrejer. 
Så jag känner mig lugn, har nog mitt på det torra. Tar en sväng in till Sthlm en dag och uträttar alla klappar i ett svep. 

Hemskaste uppenbarelsen jag såg på tvn idag när jag kastade mig på soffan efter att ha kommit hem från skolan. Nu har inte bara Spice Girls gjort comeback utan Backstreet Boys också!
What the fuck?!
Jag menar har inte deras fans vuxit upp och insett misstaget med alla fjolliga samlarkort som man spenderade en förmögenhet på? Faktum är ju även att deras musik verkligen SUGERPANSARPUNG. Allting låter likadant som Westlife och resten av dessa sliskiga pop-band, vem kan egentligen höra vem som är vem, lr vad som är vad?
No way, to hell with Spice Girls, Backstreet Boys and all the crap they bring into this world!

// MALISH


My tears dry on their own

Nu var det sex veckor sedan jag träffade honom. Sex veckor sedan jag för första gången i mitt liv såg honom i verkligheten. Första gången han inte längre va Nils på msn utan bara Nils. Under två timmar var vi varandras. Det fanns inga andra, bara vi.
Nu var det fyra veckor sedan jag bestämde mig för att skita i honom. Fyra veckor sedan jag insåg att jag inte orkade längre. Fyra veckor sedan jag insåg att he is a mother fuckin' ASSHOLE

Jag måste erkänna att det har vart svårt. Svårt att inte lufta på luren och ringa honom, berätta hur mycket jag saknar honom. Berätta att jag förlåter honom som alla dom andra gångerna. Svårast har det vart när jag ligger vaken på nätterna och tänker på den dagen för sex veckor sedan. Hur lycklig jag var att se honom. Kanske någonstans inne i min förvirrade hjärna ville jag att han skulle ringa mig.

Idag är jag stolt över mig själv. Jag menar om jag har klarat mig så här långt kan jag klara mig fyra dagar, fyra veckor fyra månader kanske till och med fyra år till. Eller hur?

That don't kill me can only make me stronger. So my tears dry on their own!

 Peace out <3

Dagens ord 1

PANSARPUNG

The Black Pearl som pepparkaka

Give us some room cuz we're going to win this shit!

image135 

 Peace out <3


Allihopa

image134

Jag lever!

Hej!

Har inte skrivit blogg på ett tag..har egentligen inget vettigt att skriva nu, förutom att jag dampade sönder på nån jäävla telefonförsäljare som har ringt 3 gånger varje dag till oss .__.' 
Känner mej lite häftig att jag sa åt på skarpen att de skulle ge fan i att ringa mer ^_^ men haha tro inte att dom inte tänker sluta, efter drygt en timme ringer det nån annan idiot från samma företag o ställer samma fråga, dampade såklart igen o killen i luren sa " Vadå har vi ringt mycket till er eller?" no mother fucking kidding. Sen sa han ialf att han skulle fixa det. Hoppas på det då^^  

JUSTE!!! jag får ju inte glömma att jag fick MIN kamera förra helgen, när mor och jag var på fotomässan^^ ( Jag var häftigast där eftesom att Moie hade fixat "V.I.P" biljett till mej:D hihi<3) blev så jääääääävla glad. Istället för ca. 7000 så fick vi den för 5000 med minneskort :D *OH HAPPY DAYAYAY*  tack mamma tack pappa <3

Mer nyheter har jag inte att komma med :) tänkte bara hejja lite till det goda folket där ute ^^ 

Lägger upp en video av Imogen Heap - Headlock
Bäst just nu!

Hej!







I'll smash right through your spotlight

Egentligen har jag ingenting att skriva blogg om men vad gör man inte för att slippa plugga? Känner verkligen inte att jag är på G för att plugga samhällsekonomi, det finns roligare saker i livet.
Sen undrar jag hur flummig och klumpig man kan vara på en skala? Varken idag eller igår visste jag inte vad jag höll/håller på med. Hjälpte mamma med maten och skära sallad och jag tror att jag tappade varje grej jag skar på golvet. Tror nog att det bara är jag som kan lyckas med såndant.
Till råga på allt också så var jag helt sjukt trött i morse, jag verkligen våndades för att kliva upp ur sängen. Att röra läpprna för att säga grattis till mamma på hennes födelsedag var en för stor ansträngning och jag orkade seriöst inte. Men upp och iväg till skolan eftersom att det var första lektionen på psykologi och blabla. När jag kommer till skolan är det nästan folktomt och jag möter Moie i korridoren som påminner mig om att det faktiskt är resursdag.
3:e världskriget bröt ut i mitt huvud.
Vi skulle börja 10 och sluta 12 och bara ha foto under det två futtiga timmarna. Fanny kom och vi suckade tillsammans medan vi tog närvaro hos Birger och klampa till cafeteria för att käka bulle. Sen dök vi ner i soffan och låg där tills maten öppnade, vi käkade och drog hem.
Givade dag eller hur?
Kunde fan lika gärna ha legat kvar i sängen och grisat med Vänner och te. Blir så trött på denna dåliga informations-komunikation mellan lärare och elever. Kanske kan ta på mig ansvaret en hel del men jag menar vem visste att fotot började 10 när alla andra började 9? Jo för att vår vikarie tänker det, säger det till fyra i gruppen och förväntar att alla 18 ska veta det.
LASSE KOM TILLBAKA!!

Douh, vad vissa dagar suger. Gäster idag igen också.. Jag orkar inte mera, Gud sätt på pausknappen! 

// Malin aka Puttä aka Malish aka Virrpanna aka Tröttmössa



"yes, on a scale from one to ten, ten being the dumbest a person can look, you are definitely nineteen"

FUCK
Vad har jag gjort för meningsfullt den här helgen? Vad har jag gjort som jag faktiskt tycker är roligt? Öh, inget ska jag säga dig. I fredags somnade jag tidigt och i lördags hade jag visserligen Simon här en stund men sen var det inget mer med det. Idag har jag umgåts med släktingar, man kanske inte ska förvänta sig så mycket mer utav en söndag men resten av helgen liksom.
Sen när blev jag så galet lat? Visst jag har inte riktigt varit på topp nu senaste veckan men jag menar måste man sitta hemma och jäsa och tycka synd om sig själv för det?
Skärpning Malin.
Nästa helg ser lite ljusare ute i alla fall. Förhoppningsvis ska jag hitta på något med Anna och sen på lördag ska vi kanske till Catrin och dricka glögg. Funderar på att ta mig till Årsta också, byta grejerna med Kalle så jag har det gjort. Det hänger över mig nu nämligen, pressen av face-to-face konversation. Kommer säkert gå bra, säkert för bra så att jag kommer börja sakna oss igen. Uh, skulle inte orka det nu.  
Sen är det bara en helg kvar att planera och så är det Manson konsert, ja jag hoppas på det i alla fall. Malin, Malin och Malin. Yay.

Nej nu är det bannemig nya tag som gäller. Nya-roliga-helg-tag.

// Malin


Igby goes down

I går var det en rolig och bra dag... Självklart jag va ju med min älskling Fanny.
Vi prata om kärlek, om killarna ingen vill ha, alltså killkompisarna. Dom som alltid är där för oss, dom som älskar oss för dom vi är. Men ger vi verkligen något tillbaka?
Kanske är det dags att öppna ögonen och se vad man egentligen vill ha.
En sygg, sexig, het kille med dom perfekta musklerna. Med dom där perfekta ögonen. Men sen självklar är han ett asshole.
Eller vill vi hellre ha den där killen som bryr sig, som får oss att skratta som du kan vara dig själv med. Han som alltid är där vid din sida. So what han inte har dom där perfekta musklerna eller den perfekta stilen. Han älskar dig precis som du är och det är dags att du börjar älska honom.

I natt såg jag en galet bra film "Igby goes down" Med Kieran Culkin. Som jag också vill döpa min son till... Fast jag ändra några bokstäver så det blev Keiran. Det namnet låter bättre på svenska. Hur som helst var det en otroligt bra film! Och det gjorde inget att Kieran är oerhört sexig.. hehe. Såg honom första gången i filmen Ciderhus reglerna och tyckte han var otroligt begåvad och söt.

Idag blir det ingen dans för U-huset strular... Men det är lugnt. Kan jag bara vara hemma och slappa. Ska ta en lång och härlig dusch nu. Ha det bra mina älskade läsare :)

image132 
*dregel*

 Peace out <3

Take me somewhere, don't want to live in a dream one more day

Har tänkt länge nu att jag ska sätta mig ner och skriva blogg.
Det är alldeles för många tankar i mitt huvud just nu för att jag ska kunna gå omkring utan att få dem vädrade. Jag tänker alldeles för mycket för mitt eget bästa. Jag har i alla fall umgåts med gamla farsgubben idag. Vi har varit in till Norrtälje för att köpa byggmaterial till sängbord och diverse saker i mitt nya rum. Ja, kanske inte riktigt "nya" numera men vår familj är inte utav den snabba sorten som det nämnts tidigare.
Det var skönt att umgås med pappa faktiskt, det var längesen det var bara han och jag. Tro det eller ej men han kan vara riktigt rolig ibland. Härligt att ha en förälder som man kommer överräns med, ibland.

Har funderat rätt mycket på varför jag måste känna att jag har en kille runt omkring mig jämt också. Jag menar vad är det för jävla bekräftelse-skit? Måste sluta med det genast och ta vara på saker med mina vänner i stället. Släppa det där fjortistankarna och bete mig som en normal singel i stället.
Antar väl att jag saknar det där att ha någon som får kinderna blossa och hjärtat slå extra slag. Att man kan vara så beroende av kärleken är vansinnigt egentligen. Men har man haft det gränslöst i ett och ett halvt år kanske det inte är så underligt att man blir beroende. Lite sympati där?

Simon besökte mig en stund idag. Jag har saknat honom, oj vad jag har saknat honom. Barndomsvän, x, hjälte och bästis. Han är utav de få här i världen som har sett mig i tamigfan alla versioner. När jag tänker efter kan jag faktiskt skämmas lite för att han kanske har sett för mycket. Men han finns kvar hos mig fortfarande och det är det som spelar roll, varför är ett mysterium jag aldrig kommer få svar på.
Vi har gjort så mycket tillsammans och skapat många minnen, inte bara du och jag. Du, jag och min familj. Ålandsbåten första gången när morfar åt så mkt och vi sprang och köpte lakritspipor åt mamma. Var det innan eller under tiden vi var tillsammans? Jag minns inte men bra hade vi det.
Jag har ett speciellt minne som jag tror aldrig att jag kommer glömma. Vi var hemma hos dig och jag skulle gå hem. Jag sa att du inte behövde följa med men det skulle du minnsan göra i alla fall en liten bit, i tofflor. När vi sedan skulle skiljas åt stod vi ett länge, länge och sa hejdå. Du vände och jag fortsatte min vandrig hem men jag kom inte långt innan du höll på att köra över mig med cykeln. Ett litet men värdefullt tillfälle som fick mig att känna mig betydelsefull.
Det jag egentligen vill säga är att du betyder väldigt mycket för mig och det kommer du alltid att göra. Vet du om det? Jag måste börja säga till det dig så du förstår det, bara för att jag är dålig på att höra av mig så saknar jag dig inte.

image130

Så tänker jag tillbaka på gamla tider ännu mera. Tiden då jag hade er, två bästa vänner med björnehumor. Att saker kan gå så mycket fel men ändå satt vi klistrade ihop, det är otroligt. När jag tänker tillbaka förstår jag inte hur allt kunde bli så knasigt och jobbigt. Vi hade många stunder som var av de värsta slagen men vi hade främst många stunder som jag inte kan benämna annat än som fantastiska.
Jag tror allt vi gjorde var att skratta och jag var lyckligast när jag var med er. Vi var bäst tillsammans och jag kan ibland förbarma mig över att vi inte kämpade när vi gled ifrån varandra. Dock tror jag att vi vuxit åt olika håll och jag tror inte alls att det skulle vara som förr om vi blev vänner igen. Vi har blivit sådana olika presoner jämförelsevis från hur vi var då men det är underbart att ha de minnen som vi har tillsammans och de är dem jag sätte värde på.
Alla sjuka McDonald's besök, sleepovers och dramalektioner. Dramalektionerna har det hänt mycket på, verkligen jätte mycket. Vad hette den där leken när vi låg på golvet och man skulle hålla i varandra och en skulle försöka dra bort en efter en? Ogräs?
Kul hade vi i alla fall från början till slut.
Jag kan minnas så konstiga saker om er, era skor, lukten från era hår och era rörelser. Fråga inte varför jag tänker på det när jag tänker på er men av någon anledning så gör jag det. Jag tänker ibland på oss, Grön, Gul och Svart, och det stunder vi haft. Jag värderar dem högt trots allt jag hoppas att ni gör detsamma.

image131

// Malin

Incredible 4

image127

image128

Some feelings I want to share

Jag kommer i håg när allt börja. Jag kom i håg första gången jag berättade för en av mina kompisar that I kind a liked you...
Kommer i håg hur jag fick ditt numer och när jag skicka det första sms:et.  Jag kommer i håg hur blyga vi va i början och hur vi sen öppnade oss helt för varann. Jag kommer i håg dom där sena kvällarna då jag var i umeå och du i norrtälje och hur vi snacka och om allt.  Jag kommer i håg första gången jag insåg att jag kanske hade kännslor för dig. Och jag kom i håg den första kramen och den första kyssen, första gången du sov över hos mig. Du höll mig i handen nästan hela natten. Jag kommer i håg alla hjärtans dag och kortet jag fick. Som jag har sparat och läser varje gång jag saknar dig. Senast var i går kväll. Önska du låg brevid mig och höll mig i handen. Jag brukar tänka på vad vi skulle va nu om jag aldrig hade gjort slut... Skulle vi va kända som paret som vart i hop i flera år? Eller skulle du kanske tröttnat? Jag har ingen aning...

Det var så skönt att kunna prata med dig som förut. Det var skönt att känna att du ändå kanske inte hatar mig. Det var skönt att känna ditt huvud mot mitt. Det var nästan som förr. Ibaland önska jag att jag aldrig hade lämnat dig och ibland är jag glad att jag gjorde det. Kanske saknar jag dig bara när jag känner mig ensam? Är lite osäker faktiskt... Men någon dag kommer allt säkert lösa sig. I just need to belvie it!

Annars har jag inget mer att dela med mig av... Förutom att jag har stukat handleden :S Bråka lite me Dennis så jag får väl skylla mig själv... Har jävligt ont i alla fall. But I'll live.
Och just det. Kan du bara sluta vara så dödligt jävla rolig Fanny... Du tar död på mig :D


 Peace out <3

Det här är Malin

Hur svarar du i hemtelefonen? "Hej, det är Malin".
Hur svarar du i mobiltelefonen?  "Jaaa?" eller "Malin".
Ringer det mycket till dig? Njae, sådär det brukar gå i vågor.
Ringer du mycket? Jag tror nog att det är mest folk som ringer mig faktiskt.
Vem ringde du senast? Pappa
Hur mycket pengar har du? Efter att jag köpt kamera blev det väl lite tunnare, men fortfarande lever jag gott.
Senast kramat och när?  Linnie, Fanny, Anna och Malin innan jag gick hem från skolan.
Antal timmar sömn inatt?  7 ½ skulle jag tipppa på.
Sov du ensam? Ja, om inte mobilen räknas? 
Vem sov du hos senast?  Linnie
Vem sov hos dig senast?  Linus
Vem vet mest om dig? Kalle, Mamma, Catrin och Anna.
Vem vet du mest om? Kalle, Catrin och Anna skulle jag tro faktiskt.
Vad ser du fram emot?  Att Malin ska säga att Marilyn Manson-biljetten är min! :D
Vad vill du ha just nu? Chips.
Vem hånar du? Finns ett antal faktiskt.
Vem längtar du mest efter?  Längtar nog inte efter någon speciell just nu.
Vem vill du helst slippa? Finns ett antal här med.
Vem stör du dig på?  Finns ett antal här också.
Vem vill du sova bredvid inatt? Johnny Depp
Vilken buss åker du oftast?  631 Rådmansö
Vilken årstid är det nu? Jobbig övergång från höst till vinter.
Har du varit kär? Oh ja. 
Är du kär nu?
Det kan jag nog inte påstå.
Är du en bra partner? Den bästa.
Har någon varit otrogen mot dig? Nej.
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?  Ja.
Har du varit otrogen?  Nej.
Vad åt du senast?  Korv med hemmagjort potatismos, som JAG lagat.
Är du polare med grannarna? Ja, helt okej iaf.
Har du varit utomlands?  Ja, Danmark, Åland och Cypern men oxå Gran Canaria snart!
Var är ditt syskon just nu?  Jag har inga syskon.
Vilken tid gick du upp imorse?  07.46
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov?
Vad är det första du gör på morgonen?  Kollar på klockan, blundar och låtsas som om det var mitt i natten.
Vad ska du göra efter det här? Plugga på en foto-uppgift som vi har förhör på imorgon.


Angående mig själv

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är Moa
svarar du i mobiltelefonen?  Hallå eller Hej det är Moa
Ringer det mycket till dig? Ja, det måste jag få säga. Särskilt nu under mässan ^^
Ringer du mycket?  Japp, väldigt mycket.
Vem ringde du senast? Mamie
Hur mycket pengar har du?  Just nu har jag väldigt mycket pengar! Efter fotomässans 4 dagar blev jag helt plötsligt 3100 kronor rikare, vet inte alls hur det gick till ;)
Senast kramat och när?  Joie, för en stund sedan.
Antal timmar sömn inatt?  Ungefär nio timmar skulle jag tippa på, sov som en liten prinsessa på min älskades bröstkorg.
Sov du ensam? Nej, verkligen inte. Hade någon att gosa med hela natten <3 
Vem sov du hos senast?  Johan, inatt
Vem sov hos dig senast?  Lisa<3
Vem vet mest om dig? Johan, Malin och Mathilda
Vem vet du mest om? Johan, skulle jag tro,
Vad ser du fram emot?  Att komma tillbaka till skolan, men enbart för att då får jag träffa mina älskade får.
Vad vill du ha just nu? En chokladbakelse skulle inte sitta fel ;P
Vem hånar du?  Blondinerna i våran klass som tror att de är något
Vem längtar du mest efter?  Min pappa
Vem vill du helst slippa? De jag hånar
Vem stör du dig på?  Fortfarande de jag hånar, fast ettorna är ganska irriterande också.
Vem vill du sova bredvid inatt? Joie :D
Vilken buss åker du oftast?  637(Hammarby(Väddö)-Norrtälje), 676 (Norrtälje-RoslagsNäsby Trafikplats) & 610 (Roslagsnäsby Trafikplats - Täbyvägen)
Vilken årstid är det nu?  höst/vinter
Har du varit kär? Ja och jag är det framförallt ^^ 
Är du kär nu?
Otroligt dödsförälskad.
Är du en bra partner? Ask my boyfriend.
Har någon varit otrogen mot dig? Inte vad jag vet om.
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?  Nej.
Har du varit otrogen?  Nej.
Vad åt du senast?  Ett winegum
Är du polare med grannarna? Haha, nej inte direkt
Har du varit utomlands?  Yes, I have
Var är ditt syskon just nu?  Förmodligen är alla fem hemma, men jag har ingen riktig koll eftersom jag befinner mig i Täby.
Vilken tid gick du upp imorse?  Jag gickupp vid tio, men jag vaknade vid nio ;P
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov som en liten gris ^^
Vad är det första du gör på morgonen?  Klappar på Joie, om han ligger bredvid mig.
Vad ska du göra efter det här? Kolla runt lite på internet, sen ska jag ochJoie åka in till stan, han ska göra teoriprov sen ska vi sätta sprätt på lite pengar som jag tjänade!


Har tråkigt...

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är Linn
Hur svarar du i mobiltelefonen?  samma eller hello
Ringer det mycket till dig? nja.. under vissa perioder
Ringer du mycket?  Oja
Vem ringde du senast?  FRAAANK
Hur mycket pengar har du?  hehe... inte för mycket iaf :P
Senast kramat och när?  mamie i morse
Antal timmar sömn inatt?  hmm.. nio och en halv ^^
Sov du ensam?  ja men inte i mina drömmar :P
Vem sov du hos senast?  Malish :)
Vem sov hos dig senast?  Malish :)
Vem vet mest om dig? Frank  :D eller Nils :S
Vem vet du mest om? Frank tror jag nog
Vad ser du fram emot?  Jullovet
Vad vill du ha just nu? Brendon Urie i min säng :D haha        
Vem hånar du?  Mig själv
Vem längtar du mest efter?  Min syster
Vem vill du helst slippa? ett ord: uuups (hoppas ni får fattar)
Vem stör du dig på?  dom är tre...
Vem vill du sova bredvid inatt? hmm... fåren eller Brendie *dregel*
Vilken buss åker du oftast?  Uppsala bussen tror jag
Vilken årstid är det nu?  höst/vinter
Har du varit kär?  oh yeah
Är du kär nu? kanske...
Är du en bra partner? I hope so 
Har någon varit otrogen mot dig? otrogen och otrogen nja...
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?  yes
Har du varit otrogen?  nej
Vad åt du senast?  en macka
Är du polare med grannarna? nja...
Har du varit utomlands?  hell yeah 
Var är ditt syskon just nu?  på hockey å den andra i umeå
Vilken tid gick du upp imorse?  halv ett .I morse ?
Vad gjorde du kl 2 inatt? försökte få min lillebror att gå å lägga sig!!! Har nämligen datan i mitt rum
Vad är det första du gör på morgonen?  somnar om
Vad ska du göra efter det här? dansa streetdance :D

 Peace out <3

Hate is a strong word

You were everything I wanted,
You were everything a girl could be,
Then you left me broken hearted,
Now you don't mean a thing to me,
All I wanted was your love

Hate is a strong word, but I really really really dont like you,
Now thats it's over I don't even know what I liked about you.
Brought you around and you just brought me down
Hate is a strong word but I really, really, really don't like you.

I really don't like you.

Thought that everything was perfect,
Isn't that how it's suppose to be,
Thought you thought that I was worth it
Now I think a little differently,
All I wanted was your love.

Hate is a strong word but I really really really don't like you,
Now thats it's over I don't even know what I liked about you,
Brought you around and you just brought me down,
Hate is a strong word but I really really really don't like you.

Now that it's over you can't hurt me,
Now that it's over you can't bring me down.

All I wanted was your love, love, love-love-love-love. 



Hate is a strong word but I really really really don't like you,
Now thats its over I don't even know what I liked about you,
Brought you around and you just brought me down, 
Hate is a strong word but I really, really, really don't like you.


I really don't like you

Nils this one for you.... And by the way FUCK YOU!

 Peace out <3

If you trick me once shame on you, if you trick me twice shame on me

Said I've paid my dues for all that I've done
And I've showed you that I loved you more than once
There's nothing left there to decide
Said you might trick me once
I won't let you trick me twice
Freedom to us has always been a trick
Freedom to you has always been whoever landed on your dick
Seen it in you one too many times
Said you might trick me once
I won't let you trick me twice, no

Don't try to play us boys cuz we're nobodys fools!

 Peace out <3

Christoffer Hiding

Vad kan man säga?? Det är fan ingen rättvis värld vi lever i.
Men fuck it. I våra ögon är du den bästa och den charmigaste.
 I våra ögon är du en vinnare!

 We love you baby <3




 Peace out <3


Angående en fantastisk fredagskväll

Att dra sig upp ur någonsånär antågande depression är inte lätt. Höll seriöst på att bryta ihop i morse. Jag var ett vrak. Varenda lärare som gick förbi mig i korridoren frågade hur det var med mig. Alla fick samma svar; inte alls. Men sedan kom mina fantastiska vänner. Två varma kramar och jag var nästan mig själv igen. Dagen flöt på, nu ligger Linnie i min soffa och läser sagor för min lillasyster. Att veta att hon är är gör mig gladare. Fast jag skulle inte ha något emot att ha hela flocken här. Men det får bli en annan kväll.

Vill bara att ni ska veta att ni är helt fantastiska och jag älskar er hur mycket som helst! Ni ger mig livskraft i svåra stunder. Snart vill jag att vi ska träffas alla fyra, hela flocken, äta glass och snacka skit. Som vanligt, när det gäller oss. Go in peace, my sheeps.<3


Die motherfucker


hahaha hur fan kunde jag var så jääävla korkad? nog för att jag kanske inte borde ha fattat det men ENDÅ jag blir så jävla förbannad!!
Ditt jävla cp. Jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig. tar jag i lite för mycket nu kanske? hmm
eller vänta NEJ det gör jag fan inte ditt äckel. 
"neeeeej men han är nog bara blyg HIHIH"  fan heller.dumjävel dumjävel!
Trodde seriöst att han gillade mig men nej, han kände sig inte dragen!!! men VA?! VAD FAN MENAR HAN?!
att skicka sms till mej o skriva " det skulle vara najs ifall du var här nu" är man inte dragen till någon då?
och det värsta av allt är ju att han nu börjar ragga på ett FÅR in the incredible 4! OCH DÅ ÄR han DÅFAN INTE BLYG hahaha 
men om han inte kände sig dragen till mej, VARFÖR började han hångla med mej på TVÅ ja jag menar TVÅ fester! ditt jävla cp.
skit ner dig jag trycker på delete knappen nu så TJARRÅÅ din jävla tönt kommer inte ens se på dig i skolan för man gör inte såhär mot mej eller någon överhuvudtaget. Men vad fan ska man göra? killar är konstiga som ba fan. elelr så är det bara jag som är så jävla trög. vem vet.

dag var han inte i skolan vilket var skönt. Men endå vill jag att han ska vara det så han kan säga hej till mej så jag kan dissa honom. typ säga något i stil med " okej" hahahah skulle vara kul
"Tja!"
"Okej"

men jajaja skit samma nu har jag ialf fått ur mig lite ilska vilket är bra för då slipper jag ligga o grubbla på det hela natten :D ska föresten ta bort inlägget jag skrev om han förut. för det är ju inte aktuellt längre!

ska försöka plugga lite Inför körkortet nu. Har prov på mer en 100 sidor tills på måndag xD kommer faila håååårt! men men

ha det bra ni som läser för det tänkte jag fan ha! <3

over and out



The fence- listen to your inner angel and devil

All you can see is a fence. It's a big fence. The wood is very strong. The fence is so high you aren't able to look over it. You can't go under it. Behind the fence lays all of your dreams. But you can't reach them. Because you doesn't have the power to move the fence. Have you even tried to move the fence or did you just decide when you first saw it that is was impossible? Don't you think that their is someway to get the fence to break? Are you one of those people who are tricked by size? Sometimes, the best thing you could do is just to sit down and plan your attack on the fence. Everything has it's Akilles heel. So, what do you say? Will you walk away from your dreams, throw them away forever? Or will you fight. Fight to get what you always wanted.  Fight to please your inner needs.

But hey, we all know it's much more simple just to give up. It's up to you pal. It's not my fence. I can't help you. This is one of those task you have to handle all by your self. And if you believe it's to hard for you, then screw it. But you know, as well as me, that it's way to much cooler to fight. So before you give up and walk away; give it a secondthought and think about all the dreams you will throw away. Now, decide what to do.


Brendon Urie

   

   

                                                     Okej jag erkänner... I would so do him

 Peace out <3

RSS 2.0