Så här sårbar har jag aldrig varit...

Okej, så nu vet du... Det finns inget mer jag kan göra.

Im just gonna stand right here and wait for you!







Fuck...

Moep och Limp, for sure!

Linn sover över hemma hos mig. Det är obeskrivbart skönt att ha en kompis hemma. När jag flyttar hemifrån ska jag aldrig vara själv. Jag ska alltid ha någon vid min sida. Nu när jag sitter här och kollar på bilderna känner jag mig liksom inte alls ensam. Nej, det var riktigt mysigt och jag ser framemot att vara med henne igen. Massor.

Det första vi gjorde var att storhandla som de nittonåringarna vi är (well, inte jag ännu men) och vi köpte ingredienser till pizzan, chips, vårat favoritgodis - danska pastiller, Ben n' Jerrys - Half baked och ja..
Sen gick vi hem, tillagade världens godaste pizza. Snackade massa goja som är obligatoriskt vid sådana här tillfällen. Sen åt vi upp allt gott som vi hade shoppat, samtidigt som vi kollade på film och pratade med min packade pojkvän i telefon.

Imorse vaknade jag glad av det fina vädret och min fantastiska sovpartner. Så jag gjorde frukost ala USA, pancakes med fruktsallad och maple syrup. Oh vad gott det var! Efter denna förträffliga frukost (jag bryter mot jantelagen och hyllar någonting jag själv gjort) satte vi upp studsmattan och blev fotograferade av paparazzi Julia.

Bildbevis på händelserna nedan.






















No matter what!

Och sen har vi den killen som alltid funnits och alltid kommer finnas där för dig.
Och du kommer alltid finnas där för honom!


Det är något med dem...

Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men det är något med dem som får mig att bli knäsvag...
Är det deras kultur, deras sätt att prata, deras sätt att gå eller är det bara för att de är "annorlunda" och inte som oss stela svenskar?

Jag har en förkärlek till utlänningar, eller får man säga blattar? Har alltid haft kommer alltid att ha. Men jag vet inte vad det är med dem som jag gillar så mycket, som får mig att falla varenda gång.
Jag är intresserad av deras kultur, ingen tvekan om saken, med det är något mer... Sättet de pratar, som om de vore coolast i hela stan med ders slang. Nej men det är något mer, hur de rör sig, stolta, säkra starka men ändå med rytmen i sig. Sättet de ser ut, långa, mörka med vackra drag. Nej alltså jag vet inte?

Men en sak är säker, de har något som ingen annan har, Det finns inget bättre än att sitta och lyssna på dem när de snackar samtidigt som de dansar till deras gudomliga (ja, jag älskar hiphop) musik.
De har det i blodet, det jag bara älskar med dem!

Peace out <3<3

Ny hottie på G

Alla har väl sett reklamen för filmen The boat that rocked? Hur som helst tycker jag den verkar skit rolig.
Brittiska filmer är min grej.
Sökte lite information om den och fick se att den underbart sexiga killen är med





I mean GOD!!! Han är ju galet het. Plus att han och Robert Pattison är bästa vänner.
Så Fanny du tar Robert så tar jag Tom, som han då heter.

Nu måste jag se den här filmen :D

Visdomstand... My ass

Nej du... Ingen visdomstand som spökar här inte. Hela min högra och lite av min vänstra sida i munnen är inflamerat, jag har alltså ett virus i mitt tandkött. Woho :D

Ehh... Jaja, fick nån jävla smörja som jag ska kleta in i munnen. Hoppas de går över.

Det enda som är positivt är att det enda jag får äta är glass, oh yeah. Något bra med det dåliga.

Ha en fortsatt bra kväll

peace out <3<3

Jag drömde...

... Om Heath Ledger i natt



Oh God I miss him so much it hurts...

Fuckmotherfuckingcocksuckingfuck!

Jaha... Men det är ju verkligen underbart att ha lov. Absolut! Speciellt när man har feber, halsfluss och när mina JÄVLA visdomständer har bestämt sig för att börja komma fram just nu... FAAAAAAAAAAAAN! Kan inte beskriva smärtan när tandköttet spricker, jag kan allvarligt känna det.

 Jag kan inte heller äta, så jag har svält vecka, och tro mig det vill jag inte. Absolut inte när vi har två oöppnade chipspåsar i köket som bara väntar på mig. Jag kan vakna mitt i natten och höra dem ropa på mig. Men jag kan fan inte ens öppna munnen för att jag har så JÄVLA ont. Jäva skit...

Och om jag inte ens kan offra mig för chips då är det riktgit jävla illa. Alla som känner mig är medvetna om mitt chipsberoende...

Well well, jag får väl roa mig med att plugga :D woho!!! Det är ju det man vill göra på sitt lov.

Nu ska jag fortsätta svettas (39 grader feber go Linnie) och fortsätta vara galet jävla arg för att hela jävla min mun bara värker...
Juste, glömmde säga att jag har tre riktigt stora blåsor i munnen också... Hehe

Peace out fuckers <3<3

Moe is good to have you back!

I want you bad

Oh, kiss me
Lick your cigarette, then kiss me
Kiss me where your eye won't meet me

I like troubled boys, and troubled boys loves me!



Falling...

Í mean just the way he moves...


Aahhh

Rebecca this is for you... Jag menar kolla på killens armar *orgasm*



Han skulle man ju vilja slicka på :D haha


Nu fick jag en tankeställare

Kanske, så har jag missuppfattat hela grejen? Om ni killar tycker likadant som oss tjejer när det kommer till kärlek så är vi ju egentligen inte så olika i alla fall.

Så jag tycker vi borde mötas på mitten? Eller vad tycker du A? :P

 


Peace out fuckers <3<3

RSS 2.0