Angående det svåra med livet

Jag vet inte, men ibland känns det som allting går emot en. Inte bara en sak, utan allt. Ingenting fungerar. Alla de där pusselbitarna som man var så säker att de skulle passa ihop har helt plötsligt bytt form och man kanske inser att en del pusselbitar inte har hamnat på rätt pussel. Sådant kan vara svårt att acceptera. När man verkligen tror att man hittat den rätta pusselbiten har man svårt att släppa den. Man vill gärna sitta och leta, prova i alla möjliga sorters vinklar, göra allt för att få den att passa. För det kändes så bra. Skenet kan bedra.

Jag tror att det svåraste vi någonsin kommer att få uppleva i livet är kärlek. Att hitta den rätta i ordets rätta bemärkelse, att hitta den person vi är ämnade att leva resten av våra liv tillsammans med. Det problematiska är bara att alla är så uppfyllda av detta. Vilket egentligen inte är så konstigt då alla filmer handlar om den där oåtkomliga kärleken och alla böcker, plus reklamfilmerna och teveserierna. Glöm för guds skull inte all musik som spelas på radio och i din mp3. Allting är fokuserat på kärlek. Allt. Jag överdriver inte. Hur många låttexter hittar du inte någonting du kan associera med kärlek i? Vi blir hjärntvättade. Vi blir intalade av de kommersiella makterna att vi är fan ingenting att ha så länge vi inte har en tvillingssjäl som håller en hand på ens rygg. Det tycker jag är tråkigt. Det jag tycker är ännu mera tråkigt är att allt detta leder till så många depressioner. Allt upphaussande är mer än frustrerande.

Det finns många tonårstjejer som blir deprimerade för att de inte tror att de kommer att hitta den rätta. De har inte varit tillsammans med någon sedan mellanstadiet och skriver loser i pannan på sig själva. Det är fel. FEL!. FEL! FEL! Titta er omkring, öppna ögonen för guds skull. Använd hjärnan vi har fått. Det finns 9 miljarder människor på jorden. Förstår ni vilken bisarr siffra det är? Om du som 15-årig tjej i en liten stad utanför Kalmar eller i en flott lägenhet på söder inte hittar eran själsfrände där ni befinner er i livet, tänk inte mer på det. Allting har en mening. Eran drömprins/drömprinsessa kanske finns i en liten stad i Mexico som man inte ens kan uttala namnet på eller i en grotta i Sibirien.  Det är därför jag tycker att det är så oerhört tråkigt när alla är så ledsna. Ge inte upp hoppet. Vi ska leva tills vi är runt 100 år gamla och jag är säker på att just du kommer att ha hittat ditt livs kärlek innan dess.

Det svåraste i livet är kärlek. Det finns inget svårare än försöka tillgodose två personers alla behov hela tiden. Det kommer att göra ont. Det kommer att vara bra ibland och dåligt ibland. That's a fact. Och att göra misstag är helt okej. För man lär sig av sina misstag och så blir man ännu bättre på att vara i ett förhållande nästa gång?

Vet ni vad det mest fascinerande är? Det är att få den där känslan och dela den med någon. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Glöm inte bort det.

 

Kommentarer
Postat av: Anna

Shit vad glad jag blev av att läsa detta! tack

2007-06-01 @ 15:12:39
URL: http://ioannou.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0