Apu hos fotografen Jonas!

Hej!

Kom hem för ett tag sen och BOY vilken dag det har varit! Det har inte vart så himla ansträngade men man blev trött av att åka buss:P

ialf, jag tror att Jag och Malin har hittat våran idol :FF Jonas, fotografen som vi var hos, var huuur jävla stört skön s som helst! pratglad och jätte trevlig och bjöd oss på lunch! kunde fan inte hitta bättre praktikplats alltså! Han berättade att han hade fotograferat och ätit middag med Beyonce, fotat Wyclef (som tydligen älskade Jonas) och så hade han festat galet med pojkarna i  Westlife som slutade med att alla tog av sig kläderna haha! hur grymt som helst! Och detta var bara några av de han hade fotat.
Idag när vi var med fotade han också en sångeska som hette Tina tror jag, komer inte ihåg var hennes artistnamn var men ialf. Hon hade med sig en motorcykelhjälm som hon hade piffat till med bitar av en krossad spegel på ena sidan och lite svarta paljetter på andra sidan, alltså ni skulle ha sett, det var fett coolt, rena rama disco hjälmen! Skulle lätt kunna skaffa en sån bara för att den var så snygg. Roligaste var ju att hon hade gjort det själv.
Vi kollade på och iakttog när han fotade Tina i studion (som var 5 gånger bättre än skolans) och tyckte det såg fett ut. Sedan åkte vi till ett garage som hade en massa neonlampor i rad på väggen. Med hennes coola hjälm och de där lamporna blev bilderna säkert as feta! hur häftigt som helst!!
Det var malins och min dag ^^ längar faktist till nästa vecka :D kommer bli fätt!

Nu ska jag dra och glo på tv :)



Hej Hej!

Kommentarer
Postat av: Linnie

Whats up with all the "fett" :P Bra att ni hade kul!!!

2008-01-31 @ 20:49:17
Postat av: Moa

Vad bra att ni hade det så roligt :D

2008-02-01 @ 08:40:42
URL: http://incrediblefour.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0